Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Agrest napisał:

8 minut temu, Bananek napisał:

Gdzie kurom. Toż to źródło białka. Wcinaj.

Nazbierać Ci? Przyzwyczajaj dzieci bo niestety to może być ich przyszłość.  Moje już jedzą😁

Dzięki spurkowej to może być przyszłość nas wszystkich. Na szczęście zanim gruby schudnie to chudy zdechnie. 😉

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Narazie drobna mżawka, wisznice jabłoń padało kroplastym 

Niech idzie w pis du na miesiąc odemnie gdzie chce aby nie umnie.

No mi tez juz wystarczy tego deszczu jak narazie

Tutaj zdjecie starej studni ze stanem wody. Poerwszy beton caly na powierzchni,drugi tylko 10cm nad a reszta w ziemi

20220408_100616.jpg

• Like 1
Opublikowano
pedro2 napisał:

27 minut temu, DanielFarmer napisał:

wystawiłeś deszczomierz? solidnie wlało

Z wczorajszym 29mm. Ale u Radka chyba sporo więcej, na radarze widać jak za Łomżą przybierało na intensywności. @radekz200 nie popłynął?  😉

Jak na pierwszy deszcze tym roku wystarczy 😍 Chyba dziś rozrzutnikiem po talerzowanym nie ma co się wybierać bo nie przejdę?🙂

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

pytanie na dziś. 

I kto zapłaci za emisję co2 🤔

Screenshot_20220420-072304_Samsung Internet.jpg

Tam pedalskie przepisy nie obowiązują, ale może być  jeszcze tak że  skoro Polska taka solidarna z UA to my za nich zapłacimy 😬 Pytanie ile płacą Chiny czy Rosja?

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Tam pedalskie przepisy nie obowiązują, ale może być  jeszcze tak że  skoro Polska taka solidarna z UA to my za nich zapłacimy 😬 Pytanie ile płacą Chiny czy Rosja?

albo te pejsate co tam gdy świat zajęty upaina robią czystki u siebie. 

Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

No mi tez juz wystarczy tego deszczu jak narazie

Tutaj zdjecie starej studni ze stanem wody. Poerwszy beton caly na powierzchni,drugi tylko 10cm nad a reszta w ziemi

20220408_100616.jpg

To i umnie tak

Nawet w rowach stoi gruntowa i nie odpływa, nadmiar spłynął pół rowu nawet nie rusza się woda.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, gregor1284 napisał:

Co za 30 miały niebieskie kadłuby? C355 z niebieskimi kadłubami miało oznaczenie c355m a c330? 

Screenshot_2022-04-20-08-36-33-12.jpg

Opublikowano
46 minut temu, HF86 napisał:

z dyrektorką i całe ciało pedagogiczne na rozkładówce 😆

niektóre są takie że formatu A0 by brakło żeby się zmieściły:D

16 minut temu, Bananek napisał:

Na szczęście zanim gruby schudnie to chudy zdechnie. 😉

nie nastraja mnie to optymistycznie, to co piszesz

7 minut temu, radekz200 napisał:

Rzuć jakie koło ratunkowe 😛😛😛

może być pytanie do publiczności???

• Haha 2
Opublikowano

To nie ten teleturniej 😛😛

1 godzinę temu, Bananek napisał:

Luzem wsypię. 😉

Ano pracuję sobie. 😉 

IMG_20220420_073739.jpg

Po tych rurach wnioskuje ze Twoje biuro znajduje się w piwnicy 😛😛 ale ten tapczan tak jak pisałem wczesniej niczego sobie 😛😛

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932bis napisał:

Tak mówiłeś 🤨 , a jak na złość jakieś przeziębienie się wczoraj przyplątało 🥴 mięśnie bolały , dziś troche lepiej 

@Agrest ty masz dobre sprawdzone prognozy. Zobaczył byś czy na Zelów dziś nadają deszcz 🙂

Pobierz sobie apke myKWS  sprawdza się co do godziny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v