Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Luzem wsypię. 😉

Agrest napisał:

2 minuty temu, Bananek napisał:

Jeszcze słowo i wsadzę spowrotem. 😉 

Tylko nie popsuj, złóż jak było😁

9 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Na etat poszedłeś z tego dobrobytu?

Ano pracuję sobie. 😉 

IMG_20220420_073739.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

A mówiłem pryskaj?

Ja kilka ha herbicydów w porzeczce zrobiłem. Wczoraj nad ranem spadło 1,5mm. Rosa cały dzień bo bezwietrznie, ale na herbicydy lux.

Tak mówiłeś 🤨 , a jak na złość jakieś przeziębienie się wczoraj przyplątało 🥴 mięśnie bolały , dziś troche lepiej 

@Agrest ty masz dobre sprawdzone prognozy. Zobaczył byś czy na Zelów dziś nadają deszcz 🙂

Opublikowano
pedro2 napisał:

7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

100 litry

100 litry

Niech spadnie Ci niech spadnie Ci

Jeszcze raz jeszcze raz niech spadnie Ci 

Tygodniowo po 100 litry niechaj spadnie Ci.

🤣🤣 A dziękuję, niechaj pada będę się cieszył. Czekam 😃 ale niech też i ciebie dosięgnie. Wtedy ma radość będzie o stokroć większa. I hvj Ci w karabin 🤪 masz za swoje

wystawiłeś deszczomierz? solidnie wlało

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Będę miał na pamięci jeśli ktoś mi zaprószy ogień. No Damian, wyszło z Ciebie wreszcie to co od dawna podejrzewalem. Przywróciłeś mi wiarę w siebie i w to, że jeszcze potrafię ocenić ludzi, nawet na odległość. Dzięki. 

Kurde, życzysz mi akurat tego wszystkiego co już mam. 😉 Dzięki. 

To może w dzień nadrobi. 🙊 U mnie bez przerwy od wczoraj pada. Taki równiutki. Nie za mocny, w sam raz na wschody i podreperowanie ozimin. 

Ostygnij 

Opublikowano

z dyrektorką i całe ciało pedagogiczne na rozkładówce 😆

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Czary mary czary mary niech deszcz idzie na germany

Jakies słabe są Twe czary, weź se wypij z dwa browary(rogate)

Ja za godzine musze na cmentarz jechać na robote a tu termometr mi piszczy ze mam gorączkę. Jeszcze ten deszcz... zawsze,ale to zawsze teraz jak mam wolne to albo dzieci chore i pilnowac musze,albo pogoda do bani i nic nie zrobie pożytecznego.

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Co za 30 miały niebieskie kadłuby?

Normalne c-330 ,bez dodatkowych oznaczeń ,w latach 70 tych

9 minut temu, Agrest napisał:

A tym nakarmię kury

Chcesz mieć jajka robaczywe?

Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Jakies słabe są Twe czary, weź se wypij z dwa browary(rogate)

Ja za godzine musze na cmentarz jechać na robote a tu termometr mi piszczy ze mam gorączkę. Jeszcze ten deszcz... zawsze,ale to zawsze teraz jak mam wolne to albo dzieci chore i pilnowac musze,albo pogoda do bani i nic nie zrobie pożytecznego.

Narazie drobna mżawka, wisznice jabłoń padało kroplastym 

Niech idzie w pis du na miesiąc odemnie gdzie chce aby nie umnie.

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, Ursus932bis napisał:

Tak mówiłeś 🤨 , a jak na złość jakieś przeziębienie się wczoraj przyplątało 🥴 mięśnie bolały , dziś troche lepiej 

@Agrest ty masz dobre sprawdzone prognozy. Zobaczył byś czy na Zelów dziś nadają deszcz 🙂

Będzie.

Po 16 będziesz miał idealnie, jutro też super na doglebówkę

https://www.yr.no/nb/værvarsel/daglig-tabell/2-3080295/Polen/Łódzkie/Powiat bełchatowski/Zelów

Opublikowano
27 minut temu, DanielFarmer napisał:

wystawiłeś deszczomierz? solidnie wlało

Z wczorajszym 29mm. Ale u Radka chyba sporo więcej, na radarze widać jak za Łomżą przybierało na intensywności. @radekz200 nie popłynął?  😉

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Gdzie kurom. Toż to źródło białka. Wcinaj.

Nazbierać Ci? Przyzwyczajaj dzieci bo niestety to może być ich przyszłość.  Moje już jedzą😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v