Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Za ostatnie zdanie masz minusa. 😉

Dziękuję

Przyjmij i moje życzenia , podobno według niektórych najgorszego na tym forum😉 , Wszystkiego najlepszego !!! I spełnienia marzeń 👍

Opublikowano
1 godzinę temu, kubamako66 napisał:

opony r32-12,4 bkt agrimax 1650zł z wysyłka aliance agri stal 2 1600 zł ale hurtownia 50 km odemnie i sam bym pojechał i kupił bkt bardziej mi się podobają ale aliance też dobre i blisko hurtownia z nimi i które wybrać ? 

Ja bym podjechał z miarka i dam porównał. Zamówiłem przez neta 12.4 a przyszły wymiarowo 11. Teraz się trochę rozbiły ale to i tak nie to 

Jednego grata mniej 

IMG_20220419_101809.jpg

Opublikowano

Jakby zaczyna co kropić ,dobra okazja by jęzora nawilżyć ,nosz kutwa człek doczekał się ,jest co a nie ma z kim ,a na wioskę ani zbytnio popracować niechcę , Ujj ,gadają że ten trzeci dzień świąt najlepszy a tu kicha  . Wczoraj zabrali mnie na tężnie do Gołdapi ,nosz kutwa ,te drewno cały czas w wodzie a nie gnije 🤷‍♀️

Opublikowano

toto i ja "żeby uj stał i diengi byli "wsiego dobrego Bananie. 

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

1 godzinę temu, kubamako66 napisał:

opony r32-12,4 bkt agrimax 1650zł z wysyłka aliance agri stal 2 1600 zł ale hurtownia 50 km odemnie i sam bym pojechał i kupił bkt bardziej mi się podobają ale aliance też dobre i blisko hurtownia z nimi i które wybrać ? 

Ja bym podjechał z miarka i dam porównał. Zamówiłem przez neta 12.4 a przyszły wymiarowo 11. Teraz się trochę rozbiły ale to i tak nie to 

Jednego grata mniej 

IMG_20220419_101809.jpg

kurła bramy kute jak u cyganów 🤭

Opublikowano
witejus napisał:

Ursus932bis napisał:

Bananek zdrowia i wszystkiego najlepszego.

bratrolnika napisał:

https://www.youtube.com/embed/YmINKXqZjKE?feature=oembed

HF86 napisał:

emilchaja napisał:

Bananek zdrowia i wszystkiego najlepszego.

Kallina86 napisał:

@Bananek Wszystkiego najlepszego! Zdrowia, radości, powodzenia i spełnienia marzeń.

Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna.

• Like 1
Opublikowano

to niech tam z metr pogłębi i se staw założy, a nie na powodziowe liczyć 🙂

Opublikowano
14 minut temu, TheraRolnik napisał:

Co on taki bojący 🤔

Po tacie 🤭

Opublikowano (edytowane)

@Bananek z okazji urodzin życzę Ci,

By zdrowie dopisało przez długie lata,

Szczęście Cię nie opuszczało każdego dnia,

Radość z sukcesów zawodowych zawsze Ci towarzyszyła

W gospodarstwie plonów jak największych

Kasy i sexu tyle ile wody w oceanie

Edytowane przez robert55555
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v