Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karol6130 napisał:

5 minut temu, Bananek napisał:

Czemu mają reagować? Toć oni sami mu te buty kupili. 🤦

W pewnym sensie budowanie pewności siebie 

Niektórzy inaczej nie umią 

O to to. Okaz na pokaz.

superfarmer02 napisał:

8 minut temu, Bananek napisał:

Czemu mają reagować? Toć oni sami mu te buty kupili. 🤦

To taka bida że tylko jedne buty ma i akurat w nich do kościoła musi iść? 

Toć nie będą leganckich butów kupować na godzinę w roku. Bo pewno częściej nie chodzOM.

superfarmer02 napisał:

Ja w ich wieku to siedziałem grzecznie w ławce z babcią i słowem się nie odezwałem.

Gdzie byli rodzice....

Opublikowano
7 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ja zawsze w tym.miejscu hamuje bo wiem ze.moze sie pojawic,jak nie na polu to na drodze.

A i jeszcze ci jedną historię opowiem z życia wziętą. Znajomy miał taką teściową. I jak się z nią w korytarzu mijał to ją zahaczył i nos jej  złamał. Broń Boże że to jakaś rada nie nie. Ale każdy ma jakiś kres swoich nerw.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Z pieniędzy 😂

Nie. Gadał bym w każdej chałupie ze my z rodziny tego teścia belarusa i stary gadał ze tu jakąś panna do ozenku z hektarami jest i my przyszli 😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Wesołego Alleluja 

Na 10 do kościoła , bramy u was dalej wynoszą czy zdejmują?

U nas tak robią ale to na pół poście

.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, 6465 napisał:

Dobry plan, 😂😂

Dawaj jedziem  ja mogę być starego śwagrem co się do niego o nie przyznaje 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Dawaj jedziem 

Pójdziemy po dyngusie 😁. Chlew się zrobi jak nas zobaczą to dopiero docenia jakiego dobrego zięcia mają😁

• Haha 1
Opublikowano
DANDYS napisał:

tak nie na temat ale już 10stopni😃

Gdzie tu się pchasz z pogodą

farmtrac8244 napisał:

Wesołego Alleluja 

Na 10 do kościoła , bramy u was dalej wynoszą czy zdejmują?

Święta ci się pomyliły. Bramy to na sylwestra.

Opublikowano
Leszy napisał:

Belaruss820 napisał:

Pozdrawiam wszystkich którzy uważają ze dobrze robię i tych którzy mnie negują.  CHRYSTUS ZMARTWYCHWSTAŁ!!!

Czytałem trochę tych twoich postów. Mam wrażenie, że jednak nie masz problemów z teściami i żoną jak niektórzy piszą, ale z tym, że ciągle szukasz u nich akceptacji zamiast robić swoje. Maszyny masz na siebie już. Dobierz jakiś dzierżaw. Może jakaś ziemia do kupna by się trafiła. Będzie to twoje i nikt nie będzie mógł mieć do tego roszczeń. Złościsz się na starego. Szukasz okazji aby coś wygarnąć. Atmosfera się psuje. Po co Ci to potrzebne?

👍

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

A i jeszcze ci jedną historię opowiem z życia wziętą. Znajomy miał taką teściową. I jak się z nią w korytarzu mijał to ją zahaczył i nos jej  złamał. Broń Boże że to jakaś rada nie nie. Ale każdy ma jakiś kres swoich nerw.

Z tesciem nie mijam sie na schodach i całe szczescie.

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie. Gadał bym w każdej chałupie ze my z rodziny tego teścia belarusa i stary gadał ze tu jakąś panna do ozenku z hektarami jest i my przyszli 😂

To jest mysl. On na mazurach rodzony. Tam tez mozecie zajechac i poszukac jakiej wlasnosci. Jego rodzice tam gospodarzyli i nic z tego nie ma. A byloby troche hektarow bo bylem w tej wsi nawet 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v