Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

jak narazie to chyba ty masz gdzieś przegrzane 🤔

idź do polityki a nie bałagan robisz

Nie ja ten temat dziś poruszyłem 

2 godziny temu, Pafnucy napisał:

Tu forum, tu inne prawo. 

Ale nie lulkowe to co można anie mógłbyś mi dyktować gdybym był Twoim gosciem 

2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Naczelny troll prawo tu chce stanowić... Cyrk... 

A daj spokój... 

• Like 1
Opublikowano
szymon09875 napisał:

Który tu krzyczał że MF 255 się do ciężkiej pracy nie nadaje :o

IMG_20220416_103009.jpg

Oralo się 3x35 na 30 cm 3512 na górach i dawał radę, w porównaniu do c360 mniej spalił a robotę zrobił tą samą

Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Ale dzisiaj handel idzie 🤭

Gościu dzwonił o sianokiszonke i po południu ma przyjechać 

Drugi gościu dzwonił o koła od Audi co mam wystawione i też ma dzisiaj przyjechać

Widać dobry dzień na handel 😎

Lux zwoleniaki zabrali graty, kilka następnych obejrzane. 

Opublikowano
10 minut temu, Belaruss820 napisał:

Tutaj tez zageszczarką zrobione po kamieniach, ladnie dobiło i wyrównało 

No to była droga po której ciężarówka za ciężarówką jeździła. Trwałość olbrzymia, odśnieżanie tego było dość trudne z racji nierówności. 

Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Który tu krzyczał że MF 255 się do ciężkiej pracy nie nadaje :o

IMG_20220416_103009.jpg

A daj spokój , kilku tu było 😉

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Lux zwoleniaki zabrali graty, 

Ale że co?

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

nasze rolasy też ile to piniendzow nie mają, jaki to pisiu cudowny a jak przyjdzie co do czego to lojojoj za co tyle piniendzorow. 🙉🙉🙉

Dokładnie, im wincy mają tym bardziej myślą że ktoś będzie bardziej za darmo od nich robił 

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, MonteChristo napisał:

Oralo się 3x35 na 30 cm 3512 na górach i dawał radę, w porównaniu do c360 mniej spalił a robotę zrobił tą samą

Jasne. Nie obraź się nie mieszkam w górach ale wzniesienia już są i w życiu w to nie uwierzę. Chyba że przewracasz piach. U mnie 3p z lepszym biegiem do orki niż ma 255 po prostu staje w miejscu lub gaśnie po wbiciu pługa na 30 pod górkę. 

Opublikowano
16 minut temu, PRIMO napisał:

Ale że co?

A takie tam, długo opowiadać. Niedługo wypłyną w lokalnych ogłoszeniach  😉

9 minut temu, TheraRolnik napisał:

Po żniwach trzeba słomy nakupować stogi nastawiać i wiosną będzie interes się robić na słomie 😎

Przywiozłem dwa sklady w srodę. 100sztuk to do żniw pewno starczy 

Opublikowano
27 minut temu, TheraRolnik napisał:

Po żniwach trzeba słomy nakupować stogi nastawiać i wiosną będzie interes się robić na słomie 😎

A ja myślałem że na futerkach grasujących w slomie

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Ojojoj, wszystkie tam u was takie mundre???

Darek nic to nie da😁 

56 minut temu, szymon09875 napisał:

No tu na 18cm 1 szedł  :o ale przód się odrywał z podniesionym. Kilka przejazdów na próbę zrobiłem tylko

Cały dzień tak to zobaczysz co będzie z mfa 

Zwłoki

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v