Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Agrest napisał:

To jaki problem?

Wszystkiego najlepszego Łolek i Bananek. Świętujemy 3 dni i tyle w temacie. 😁

31 minut temu, kris91 napisał:

No ale jakim cudem? 😳😳 Skoro między Wami jest 2 dni różnicy i Łolek jest młodszy, to wypada dzisiaj 🤔🤔🤔

Ja z sierpnia a data w internetach to taki pic, 25 kwietnia za to imieninki mam, mile widziane serniki makowce i dżony łolkiery 

A za zdrowie wypić możemy każdego dnia 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
14 minut temu, PRIMO napisał:

Że co?🤔

Nic nie sprzedałem póki co. 

No wczoraj mi tak napisali 🤷🏼‍♀️

Opublikowano
12 minut temu, superfarmer02 napisał:

Kurła deszczyk pada akurat ziemniaki w redlinach wilgoci złapią i pod qq będzie wilgoć. Wczoraj ciepła dało dziś deszcz to jak nie będzie mrozu to zboża zaraz ruszą 

Ototo. Sąsiad zadowolony bo jęczmień wczoraj posiał, stwierdził, że warto było cały dzień na esioku spędzić i się śmieje, że już słyszy jak rośnie 😁

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, daron64 napisał:

Ursus, jaka zmiana tematu subtelna 

Że jak , w międzyczasie przeglądam Olxa w poszukiwaniu przyczepy 🙂

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Ja z sierpnia a data w internetach to taki pic, 25 kwietnia za to imieninki mam, mile widziane serniki makowce i dżony łolkiery 

A za zdrowie wypić możemy każdego dnia 

Ja już nie uwierzę w to co w internetach piszecie 🤭🤭🤭🤭

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

8 marca 2005 roku poznałem swoją żonę. 

Ja 11 czerwca 1994

4 minuty temu, kris91 napisał:

Ja już nie uwierzę w to co w internetach piszecie 🤭🤭🤭🤭

Oprócz daty urodzenia reszta to prawda 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Ech ty zakochany chyba jesteś 

Tak potwierdzam 🥰

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Ja 11 czerwca 1994

Dawno to było 🙂 , że też chce wam się pamiętać takie daty 

10 minut temu, hubertb napisał:

W dzień kobiet , pewnie tulipana wręczyłeś 🤔

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertb napisał:

Kawał czasu ;) 

No trochę minęło  widać to po dzieciach 

8 minut temu, Ursus932 napisał:

Dawno to było 🙂 , że też chce wam się pamiętać takie daty 

Pamiętam wszystko z tego wieczoru jakby to wczoraj było 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Podziwiam. 

Aby dobrze ,,spiknąć się'',to nie ma bólu . Ja już ćwierć wieku po ,, oczepinach'' , a kilka lat starszy byłem od Ciebie jak ,,obrączkowany''   . Aby zdrowie i dogadać się ,a reszta to picuś  ,,pan Pikuś''   Tak że Chłoporobotnik  masz czas ,i przebieraj 😉 ,,,lepiej 10000 razy schlać się niż raz żle wybrać '' bo  ,,z hu... nie ma żartów'' . Na polu porobione ,ten milimetr to za mało by na trawy  nawóz siać ,a nic nadal nie widać. ech.  

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak jak @Łolek pamiętam wszystko z tego wieczoru jak by było wczoraj. Poszły świętować samotnie dzień kobiet, dlaczego akurat na bilard nie wiem... 

Opublikowano

od rana miało padać, a tu ani kropelki 🥺

paszy nawozic, ospy zrobić i zająć się przygotowaniami do świąt. 

Opublikowano
34 minuty temu, Ursus932 napisał:

No wczoraj mi tak napisali 🤷🏼‍♀️

Ale że co?🤔

Opublikowano
24 minuty temu, hubertb napisał:

A u nas chyba zaiskrzylo 14 kwietnia. Poszlismy na impreze grupką znajomych po roszadach na studiach,poodpadalo sporo ludzi i przerzucali do innych grup i tak na siebie trafilismy. Dalej juz samo sie potoczyło. 

30 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Podziwiam. 

Dzięki. Dzieciaki rosną, moze w domu się poukłada, chociaż juz widze ze beze mnie nic nie robią tylko na mnie czekają. 

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

od rana miało padać, a tu ani kropelki 🥺

Bier wiadra czy beczke i dawaj do mnie. 

Woda za friko. 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

A u Moniki co słychać? 

Nie wiem, nie rozmawiałem z nią już dawno poza przelotnym cześć- cześć. Byłem tam wprawdzie we wtorek i środę ale ona w polu się nie pokazuje a do chałupy nie właziłem. Uprawiłem pod ziemniaki, Senior wyszedł, posiedzielim w altanie i do domu, w środę poczęstunek, posadziliśmy z naszym wspólnym znajomym i do siebie sadzić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v