Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś się poje.... rocznemu bykowi, zawsze miał nadmierny popęd a od wczoraj jak głupi skaka, głównie po jednym ani za żarciem dużo nie patrzył, w nocy było słychać skakanie, teraz dalej aż ślina z pyska leci. Wczoraj dostał już lekki wpier bo już nie szło, co z hu.em zrobić?😁

Opublikowano (edytowane)

Się złotówki tankują  od rana 

IMG_20220410_073053.jpg

14 minut temu, 6465 napisał:

A dlaczego polityki nie? Przecież to temat co komu ślina na język przyniesie.

A tak serio to moderator mógł by rozdzielić na dwa tematy. Jeden o pogodzie a drugi pierdolenie o d*pie maryni.

Tomeczku bo przez politykę to tylko złość i same złe emocje  są, a po co, a na co to

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

A tak serio to moderator mógł by rozdzielić na dwa tematy. Jeden o pogodzie a drugi pierdolenie o d*pie maryni.

Ok, za rok stworzymy temat o takim tytule 

• Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Pisał przecież, że bykom jaja macał 🙊

Na nioski je trzyma? 

7 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Pisał przecież, że bykom jaja macał 🙊

Na nioski je trzyma? 

2 godziny temu, Łolek napisał:

No witam serdecznie wszystkich dobrych ludzi 

Na termometru 0 w kwietniu całe 12l spadło deszczu 

Udanej Niedzieli Palmowej, mus dzisiaj,, swoją palme,, poświęcić 😉

Spokojnie spokojnie, jeszcze w tygodniu makowiec będzie lukrowany 😂

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

IMG_20220410_073053.jpg

Tomeczku bo przez politykę to tylko złość i same złe emocje  są, a po co, a na co to

własnie...

a co zawadziło o tą brzozę z tyłu że wierzchołek straciła? B|

Opublikowano
wojt napisał:

Coś się poje.... rocznemu bykowi, zawsze miał nadmierny popęd a od wczoraj jak głupi skaka, głównie po jednym ani za żarciem dużo nie patrzył, w nocy było słychać skakanie, teraz dalej aż ślina z pyska leci. Wczoraj dostał już lekki wpier bo już nie szło, co z hu.em zrobić?😁

Osobno postawić. Albo zaspokoić popęd. 😉

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

własnie...

a co zawadziło o tą brzozę z tyłu że wierzchołek straciła? B|

🤫😉

Trzeba było ja o połowę skrócić co by ktoś o czubek nie zaczepił 

Opublikowano
39 minut temu, Pafnucy napisał:

Poka co kupujesz, bo sie pogubiłem

D47 albo podobna do tyłu kiper 

Opublikowano
9 minut temu, Ursus932 napisał:

D47 albo podobna do tyłu kiper 

Ale to nic nie dają.

Serial robisz jak była kiedyś moda na sukces?. Tylko nie wybieraj tyle przyczepy co ten tasiemiec miał lat

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, PAN88 napisał:

Ale to nic nie dają.

Serial robisz jak była kiedyś moda na sukces?. Tylko nie wybieraj tyle przyczepy co ten tasiemiec miał lat

U nas i tak nie wszystkie odcinki poszły w tv 🤭

Opublikowano
6 minut temu, PAN88 napisał:

Ale to nic nie dają.

No bez przesady , przecież nie pytam co chwilę o przyczepy , tutaj co niektórzy specjalnie podnoszą temat 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

No bez przesady , przecież nie pytam co chwilę o przyczepy , tutaj co niektórzy specjalnie podnoszą temat 

Bo tu masa prowokatorów jest, co ja mówię masa rzesza! O i znów dałem się sprowokować i o polityce. Aj jaj jaj 

• Haha 3
Opublikowano
6465 napisał:

35 minut temu, Ursus932 napisał:

Zero polityki w tym temacie 🙂

Ale szczerze mnie to wali , a niech sobie obchodzą ja nie zwracam większej uwagi 🤷🏼‍♀️

bo o polityce jest oddzielny temat 🤔🤪

Łolek napisał:

14 minut temu, 6465 napisał:

coś mi się wydaje że trochę mleko podkrada na lewo 🤔🤭

Opublikowano

śniadanie skończyć, kawkę wypić,bycki nakarmic i jadę po te moc z brzozy w las 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v