Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozwolę sobie zapytać tutaj, bo i tak temat o niczym.

jakie są objawy kończącej się pompki paliwowej z zetorze, ewentualnie w ursusie? kurcze nie wiem. paproch gdzies mi wlazł, czy owa pompka ducha zionie. @jacus Ty tam odrobinę pojęcia miałeś. może coś wiesz? a może inny kto??

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Pierwszym razem to było zabawne, drugim do przyjęcia, a teraz wywołuje tylko zażenowanie. Ale jak tam Chcesz

Ostatnio ten temat bardzo często to ostatnie uczucie wywołuję... Jakaś nowa moda chyba nastała na przy******lanie się do siebie. Zauważyłeś ? 

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Co wam powiem to wam powiem , ale pogodę w starym roku lepiej się czytało a w tej nowej to więcej jadu niż ciekawej dyskusji.

no sporo zależy od tego kto zakłada....

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

jakie są objawy kończącej się pompki paliwowej z zetorze, ewentualnie w ursusie? kurcze nie wiem. paproch gdzies mi wlazł, czy owa pompka ducha zionie. @jacus Ty tam odrobinę pojęcia miałeś. może coś wiesz? a może inny kto??

W sensie zasilającej ? Brak mocy, słabo na obroty będzie wchodził, w ostateczności zapowietrzał

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

ale na wszelki wypadek, .... na listy uważaj. koperta, para.... jeszcze sprzedajny mod i po tajemnicy korespondencji.

Z takim czymś chcemy walczyć. Towarzyszu Pafnucy dziękujemy za sygnał, będziemy bardziej przyglądać się obcemu elementowi! 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

A co ci się tam dzieje 

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

W sensie zasilającej ? Brak mocy, słabo na obroty będzie wchodził, w ostateczności zapowietrzał

tak zasilającej.

jak stwierdzić na 100 że to pompka a nie jakiś syf?

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Bo tamten to był gość 👍

o i tu Cię poprę. 👍

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ostatnio ten temat bardzo często to ostatnie uczucie wywołuję... Jakaś nowa moda chyba nastała na przy******lanie się do siebie. Zauważyłeś ? 

Nowy przypadek przypierd...e -Komu?,Za co?

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

Pierwszym razem to było zabawne, drugim do przyjęcia, a teraz wywołuje tylko zażenowanie. Ale jak tam Chcesz

POczekajmy na głównego poszkodowanego w tej sprawie. Żeby wyrazić zdanie trzeba wysłuchać obydwu stron. 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A co ci się tam dzieje 

w skrócie to się ciągle zapowietrza. ale jakoś dziwnie.

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Pewien lubellak to aż 3 przyczepy kupił ostatnio👍

Lubellak🤔

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Bo tamten to był gość 👍

Ten jest większy

@Pafnucycoś takie oczy zrobił jakbyś był tualecie?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pafnucy napisał:

tak zasilającej.

jak stwierdzić na 100 że to pompka a nie jakiś syf?

o i tu Cię poprę. 👍

Nie pamiętam teraz, tam jest wąż czy rurka od zbiornika do pompy ? Odkrec przelotkę i dmuchnij sprężarka w zbiornik zobacz jak leci paliwo i będzie wiadomo. Pompka ręczna jak pompujesz to idzie ?

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

w skrócie to się ciągle zapowietrza. ale jakoś dziwnie.

Też tak miałem ostatnio, raz chodził raz nie, na polu mi zgasł i nie szło przepompować ściągnięty do domu a następnego dnia zaczęło działać ... Pochodziło kilka dni i w drodze na łąkę 2 razy się zapowietrzył a na łące zdechł i koniec ... Okazało się że pompa wtryskowa się zatarła 

Najprościej to na "krótko" wlej do bańki paliwa, wężyk i z bańki podłącz pod pompę bezpośrednio i będzie wiadomo co jest 

Opublikowano

Dla mnie obaj dobrzy i stary i nowy. Ale śmieszne jest zakładanie tematu na wyścigi. Prawo pierwszeństwa jak by nie patrzył miał Pafnucy niech by i kontynuował.

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Nie rób tego zbyt często 😉

no nie robię.    chiba widać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v