Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

Ja z kolei od kilku sezonów 90% biorę z invigo, nie narzekam.

Gdzieś czytałem kiedyś na forum że trzeba polskie firmy wspierać 🤔🤔

Orientuje się ktoś jak powinny być podłączone światła w gniazdku przy przednim tuz? 

Robiłem światła na zbiorniku i gniazdko przy tuzie, więc podłączyłem kierunki jak z z tyłu, a światła krótkie/długie pod postój lewy/prawy, ale czy jak założę inna maszynę to będzie działać 🤔 tego nie wiem 

Też wspieram ciech i syntos 👍😊

Chłopaki zmiana planów , trzeba iść do przodu i szukam aktualnie d47 zamiast d46 , lepiej kupić wywrotke 

Jakby ktoś coś wiedział nie za miliony to proszę o info 🙂 , może być bez papierów

Opublikowano
55 minut temu, radekz200 napisał:

Tak tylnia 😛 będzie przykręcany ale myśle go to trochę przychlapac czy wytrzyma i tak? Dariusz a jak rozwiązać uchylanie jakimś tanim patentem? Zwykła śruba? 

Na przedniej nie potrzebny 😛 z tylu tylko robię żeby się ładnie uchylało 😛

daj śrubę jaką 12, albo i 16 w podłoge i wytrzyma

https://sprzedajemy.pl/4-szt-ucho-nadstawki-sworzen-mocowanie-zawias-nadstawki-bilgoraj-2-e30984-nr46569632

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Karol6130 napisał:

@Pafnucy

Listonosz w depresji, wesprzyj go, bo chłop w szoku 

o czym mowa?

aaaa, teeen.

a co sie staneło??

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
50 minut temu, lukasz20 napisał:

@Łolek popadało u Ciebie? U mnie w nocy 3,5l kwiecień 19,5 jak do tej pory.

Popadało nie patrzyłem ile, ale wieje jak cholera i zaraz wysuszy 

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Jakie masz przeważnie chwasty ? 

Ja do invigo nie mam przekonania , dwa razy coś kupiłem i nie było szału 

Nie mam żadnych bo pryskam Rubin 

A tak serio to troche bratek i i trochę chabra no i  miotła 

Opublikowano

Ostatnie pożegnanie , zapewne niebawem powstanie z niej nówka Pronarka 😛

IMG20220408103452.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Któren tu ubolewal nad tym mordem w buczy? Trupy wstały i poszły a akcja z kotem się dzieje 😂

IMG_20220408_090558.jpg

Myślę że powinieneś jechać i osobiście sprawdzić czy tam jest wojna i giną ludzie czy to wszystko to pic na wodę 

• Like 3
Opublikowano

w tym roku dywersyfikacja hodowli. stawy pod bunkrem to będzie jedzenie jak urosną 

20220408_103306.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, radekz200 napisał:

Kurła drogie takie ucha 😂😂 Kurła ale teraz musze porobić obliczenie żeby mnie się to potem otwierało 😛

jak drogie, 108zł za cztery sztuki to drogo??? nie opłaca się samemu z płaskownika wycinać

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

jak drogie, 108zł za cztery sztuki to drogo??? nie opłaca się samemu z płaskownika wycinać

drewniane zrobi. ;)

Opublikowano

Co Ty zrobisz z pierwszą wypłatą?

Pasowało by Ci jaką dyspensę z tej okazji sobie udzielić🤣

Opublikowano
Agrest napisał:

Co Ty zrobisz z pierwszą wypłatą?

Pasowało by Ci jaką dyspensę z tej okazji sobie udzielić🤣

Będę zbierał raty na taką jedną maszynę z silnikiem. 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v