Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Makłowicz na TVN24 pier...... że mięso jest nie potrzebne w diecie i szkodzi naturze. 

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Makłowicz na TVN24 pier...... że mięso jest nie potrzebne w diecie i szkodzi naturze. 

dlatego bbyłem za  tym lextvn bo oni pierwsi wyciagneli sprawe o tych leżakach

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Przecież dobrze wiesz, że i tak Ci nie dam... 

Widzisz jak bronisz swojej kruszyny. 

Bież się wkońcu za nią, tylko pomału i rozważnie bo trafi na mnie albo Janusza i po ptokach 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

widzę, że powoli zmieniasz zdanie, wcześniej było nieeeeee! nieeeeee!

a teraz jakoś bardziej miękko - i dobrze

Zależy od dnia i humoru w danym dniu. Fakt faktem przerasta mnie zawsze chodzenie na kompromisy. 

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Zazdrość aż kipi 🤭

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale lubię sobie wędzonego, kiełbasy podjeść, kapuchę i ogóry kiszone lubię a ona nie. 

Nie szukam wcale, ja 3 razy łaziłem i próbowałem, nigdy ode mnie nie usłyszała krzyku czy przekleństw i nie kombinuję z niczym. Sama zechce, możem próbować, nie to nie. Nie jestem jakoś zdeterminowany. 

Pjoter ale są i inne a powiem Ci że nic bardziej nie denerwuje kobiety niż olanie jej. Wtedy rolę się odwracają nie Ty za nią a ona za Tobą 

Opublikowano
1 minutę temu, DANDYS napisał:

dlatego bbyłem za  tym lextvn bo oni pierwsi wyciagneli sprawe o tych leżakach

Zaleca pokrzywę, lebiodę i kaszę.Swiat idzie w dziwną stronę. 

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał:

Trzeba poprzedni rekord pobić :).

Za rok ja założę temat i będzie zatytułowany "pogoda rolnicza i nie tylko 2023-2033" i to dopiero będzie rekord stron 🙊🙊🙊🙊

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pjoter ale są i inne a powiem Ci że nic bardziej nie denerwuje kobiety niż olanie jej. Wtedy rolę się odwracają nie Ty za nią a ona za Tobą 

Stary dobry sposób. W sumie to najlepszy  ;)

Oj co to się kiedyś w technikum jak się miało passata b5 wyprawialo 🙉

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Zaleca pokrzywę, lebiodę i kaszę.Swiat idzie w dziwną stronę. 

to moze być za rok czy dwa kusząca alternatywa, przy takich cenach nawozów , jakie mamy, lebioda i gryka bez nawozów urosnie

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

A to ja i tak robiłem. Przez rok to było tylko cześć-cześć jak akurat natrafiliśmy na siebie. Nie przyniosło to żadnych efektów.

źle to rozegrałeś - najlepiej, jakby do dziadków doszło, ze się starałeś, ale ona niechętna do wszystkiego  i szukasz innej, bo lata lecą

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

to moze być za rok czy dwa kusząca alternatywa, przy takich cenach nawozów , jakie mamy, lebioda i gryka bez nawozów urosnie

Nie martw się, Ty przeżyjesz, Daniel przeżyje, ja przeżyję, a miastowi niech się żywią jak mieszkańcy Leningradu w 42.

• Thanks 2
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Bież się wkońcu za nią, tylko pomału i rozważnie bo trafi na mnie albo Janusza i po ptokach 

Tam tego, może tak daleko to by mnie nie znalazła później żeby bałaganu narobić 🙊

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie martw się, Ty przeżyjesz, Daniel przeżyje, ja przeżyję, a miastowi niech się żywią jak mieszkańcy Leningradu w 42.

I przyjdą Ci ostatniego królika wyrwać z patelni :o

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Za rok ja założę temat i będzie zatytułowany "pogoda rolnicza i nie tylko 2023-2033" i to dopiero będzie rekord stron 🙊🙊🙊🙊

Za rok to Ty już tu nie będziesz się udzielał tylko bobo bawił 🙊

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

źle to rozegrałeś - najlepiej, jakby do dziadków doszło, ze się starałeś, ale ona niechętna do wszystkiego  i szukasz innej, bo lata lecą

Panie kochany, babka sama mnie namawiała i kibicowała... Sama zrozumiała o co chodzi i czasem tylko zagada o tym, raz na jakiś czas. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v