Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Bananek napisał:

Śmiechem żartem muszę teraz kupić sobie jakieś autko na dojazdy. Motorem jeszcze zimno. A jedno auto może mieć w domu. Żonka swoim do pracy, ojciec mój dzieciaki do szkoły dostarczyć, a ja albo z buta albo motorem albo auto kupować. I nastał koniec na samym początku. 🥴

Landińcem jeżdżaj 😋

Młody byłby rad. Szczerze to przeszlo mi to przez myśl. Na cieplejsze dni mam do wyboru nogi, rower, motocykl, quada, 3 ciągniki lub auto. 😉

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Pewnie do szkoły desantowej 🤭 

Gnój widły powietrze🤭🤭🤭🤭

A to to jako weekendowa 😂

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Nie wiem, pytam 

Braciak też do ogrodnika chodził

Pół powiatu tam chodziło 

• Haha 1
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

I będziesz pracować by kupić auto jeździc do pracy? To lepuej nie pracować.

Jutro raniutko składam wypowiedzenie. Dzięki Rysiek.

Wie ktoś jaka będzie emerytura po przepracowaniu jednego dnia na pół etatu?

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Młody byłby rad. Szczerze to przeszlo mi to przez myśl. Na cieplejsze dni mam do wyboru nogi, rower, motocykl, quada, 3 ciągniki lub auto. 😉

Młody twój to sam mógłby traktorem jeździć, dziadek nie potrzebny

Opublikowano
Bananek napisał:

Landiniec , ciapek a trzeci ?🤔

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

2 grosze podobno

E, to nie jest źle.

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Bananek napisał:

Landiniec , ciapek a trzeci ?🤔

C328

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Jutro raniutko składam wypowiedzenie. Dzięki Rysiek.

nie rezygnuj. zdalnie pracuj.   nauczyciele tak dawali radę to i Ty.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Młody twój to sam mógłby traktorem jeździć, dziadek nie potrzebny

Sęk w tym, że nieoznakowańcy zazwyczaj do boku ściągają niesfornych kierowców pod szkołę. A jak zobaczą, że młody traktorem przyjechał to głupio się będzie do niego nie przyznać.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Nie przejmuj się ja też chodził do ogrodnika😉

Tego samego? Poczta jaki ten świat mały 

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

nie rezygnuj. zdalnie pracuj.   nauczyciele tak dawali radę to i Ty.

Halo. Z*****o się? No to naprawcie. 

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

wytłumaczy co i jak.

Opublikowano
kris91 napisał:

Bananek napisał:

Jak zaczną obwodówkę robić to droga mi się o połowę wydłuży.

Za 10 lat 🙆‍♂️🙆‍♂️🙆‍♂️🤭🤭

Pod koniec roku. A raczej jesienią.

superfarmer02 napisał:

- kran cieknie. - co? Poidło się ułamało? Mus nowe kupić. Wezmę dziesięć na zapas. 😉

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

Nie ja chodzłił do Tarczyna 98-2001 

9 minut temu, Sylwekx25 napisał:

I dlatego teraz siedzisz w tunelach ?🤔😋

Ja pochodzę z największego sadu Europy czyli z gminy Błędów i miałem zostać w domu ale inaczej się to potoczyło bo poznałem przyszła żonę i najmłodszy brat został w domu a ja przyszłemu w tunele🤭

Edytowane przez stempos1980
Auto korekta
  • Like 1
Opublikowano

a rowerem nie naumali kręcić?formę byś łapał. 

braciak 13 scie teraz do pracy kręci dla formy 

Opublikowano
HF86 napisał:

Do Augustowa?

HF86 napisał:

A jak będzie padać? Na jutro zapowiadają. I to marznący.

Opublikowano

Eh, człowiek zabiegany. Za dużo chyba sobie zajęć chyba wyznaczyłem. Coraz intensywniej myślę zmienić robotaju, bo jednak tak jebać po 10h dziennie fizycznie i jeszcze po pracy iść dalej pracować, to robota głupiego. Opryskiwacz zreperować trzeba i chyba pierwszy wjazd w jęczmień ozimy będzie bliżej przyszłego weekendu... Śniegu już brak, choć pod lasem z 10cm leży. Idzie ku wiośnie ewidentnie...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, HF86 napisał:

U mnie kumpel z roboty ,,3-cia" kręci dla formy🤭😉

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
15 minut temu, superfarmer02 napisał:

No a gdzie ja mogę chodzić. oczywiscie że na najbardziej przyszłościowy kierunek ogrodnika 😂😂

U nas też był we wsi ogrodnik. Dostał taki pseudonim, bo jak wracał pijany to srał po ogrodach. Ale że on w tym celu szkołę robił to bym nigdy nie pomyślał.

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v