Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, gregor1284 napisał:

A nie jest tak? 

A spytaj marka czy by nie chciał dziś wolnego od dojenia to ci powie.

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, jacor73 napisał:

Pany, co to się dzieje po tym nowym roku? Jakieś to towarzystwo nabuzowane, co dzień to jakieś kłótnie, przycinki. Rozumiem, że drożyzna, pogoda tyż do bani, ale nie dajmy się zwariować, trzeba cieszyć się z tego co mamy, co osiągnęliśmy.

A w stolicy zrobiło się biało.

A pada jeszcze? Bo muszę być tam o 5 rano.

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

jak szybko piszę to mam problemy z ortografią i tego nie zmieni nic choć by ze mnie pasy drzeć

Wrzuć na luz 😉 żyj wolniej ale dłużej 

12 minut temu, Pafnucy napisał:

wtedy młodzież odpali telefon i na yt sprawdzi co powinno się robić w takiej sytuacji...

Najpierw sklep Google i sprawdza czy nie ma na to jakiejś apki 😂

Opublikowano
gregor1284 napisał:

12 minut temu, Pafnucy napisał:

bzdurę piszesz. sporo zależało i zależy od nauczycieli.

No to widocznie jemu mniej wymagający nauczyciel się trafił niż mi 🤷‍♂️ czyli mamy rację obaj 

nauczyciel cisną i to mocno ale ja byłem najlepszy z gramatyki w klasie i się równało...

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

21% większość starych łąk drugi pokos czasem przed pierwszym sąsiada

Czyli podsumowują na świadomości się zarabia, a na nieświadomości..  "na co to Wstawać do 40l z udoju"

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

A spytaj marka czy by nie chciał dziś wolnego od dojenia to ci powie.

Godziny wyświetlania filmów w kinie są tak dopasowane ze każdy może na ten seans się wybrać. Poza tym na rynku już działają firmy które są w stanie przyjechać do Marka i wydoic te krowy jeśli ten akurat ma ochotę wybrać się do kina 

7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ojczyzna to pojęcie względne. Aby niczego w swoim mniemaniu nie brakowało a reszta to mniej istotna kwestia. 

Zobacz sobie co na przełomie kilku lat zrobili z wolnością jaką posiadaliśmy a jaka posiadamy. 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Godziny wyświetlania filmów w kinie są tak dopasowane ze każdy może na ten seans się wybrać. Poza tym na rynku już działają firmy które są w stanie przyjechać do Marka i wydoic te krowy jeśli ten akurat ma ochotę wybrać się do kina 

Jak zapłacisz to ci wydoją 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

tylko ile to ,,kino,, bedzie kosztowalo 🙆‍♂️😁 lepiej na 11 na seans nie na 19 😉

Opublikowano
26 minut temu, gregor1284 napisał:

Pjoter dam Ci taki przykład. Przypuszczamy masz żonę i idziesz z nią na spacer, ktoś podbiega i zaczyna ją bić. Co robisz? Stoisz obok bo masz poglądy takie że według Ciebie można wszystko wygrać spokojem a nie walka i wyrażasz jak biden głębokie ubolewanie, czy jednak lejesz tego typa który Ci bije małżonkę? 

Specjalnie dałeś taki przykład żeby wyszło na twoje? Sprytne ci powiem... Tak właśnie manipuluje sie ludźmi. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zobacz sobie co na przełomie kilku lat zrobili z wolnością jaką posiadaliśmy a jaka posiadamy. 

Mam być szczery? Mnie to nie rusza, w moim prywatnym życiu nic i dosłownie nic się nie zmieniło w porównaniu na przykład z analogicznym okresem w 2020 roku.

Opublikowano
gregor1284 napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał:

21% większość starych łąk drugi pokos czasem przed pierwszym sąsiada

Czyli podsumowują na świadomości się zarabia, a na nieświadomości..  "na co to Wstawać do 40l z udoju"

https://www.facebook.com/groups/221378211615757/permalink/1367844443635789/ tu dwie dają tyle co 12 u jednego bohatera na forum 🙊

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, gregor1284 napisał:

co ?  nic sienie zmieniło , jest jak było restauracje pootwierany i ine usługi też , nawet tirówki jak stały tak stoją dalej .[ przejezdzałem i stały ]

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mam być szczery? Mnie to nie rusza, w moim prywatnym życiu nic i dosłownie nic się nie zmieniło w porównaniu na przykład z analogicznym okresem w 2020 roku.

takich to nasi włodarze lubią tylko szkoda że nie masz z dwójki dzieci...

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v