Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Dobry 🙋

Chłopcy , sprawa jest , przyczepę ciężarową specjalną idzie wyrejestrować na stałe bez złomowania ? Czy trzeba mieć papier ze stacji demontażu 🤔

W moich stronach to robią tak ze sprzedają na kogoś z takydzistanu stare samochody i rozbierają je na części.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Dobry 🙋

Chłopcy , sprawa jest , przyczepę ciężarową specjalną idzie wyrejestrować na stałe bez złomowania ? Czy trzeba mieć papier ze stacji demontażu 🤔

nie mów że tą co kupiłeś chcesz wyrejestrować??🙆‍♂️

Opublikowano
27 minut temu, GRZES1545 napisał:

Poczytać w cenach nawozów to zapowiadają się po 8 t i po 3 tyś sprzedażą w żniwa .

już chiba mięknąć zaczynają 🤭

Opublikowano
HF86 napisał:

27 minut temu, GRZES1545 napisał:

Poczytać w cenach nawozów to zapowiadają się po 8 t i po 3 tyś sprzedażą w żniwa .

już chiba mięknąć zaczynają 🤭

jak tam teraz o ekogroszku piszą czy coś tam😄

• Haha 1
Opublikowano

ale już nie ma że 10 ton razy 3000 to i tak nawozy taniutko wychodzą i kolejka w sierpniu będzie już bo wszyscy muszą kupić i jeszcze podania z prośbą o sprzedaż będą rozpatrywane 🤭

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, DANDYS napisał:

jak tam teraz o ekogroszku piszą czy coś tam😄

Ja kupiłem pelet po 1600 zł 😛Na następna zime jakby co 😛

Edytowane przez radekz200
Opublikowano

We wtorek ochłodzi się i przybędzie chmur. W nocy lokalnie może spaść śnieg

Po wielu słonecznych i ciepłych dniach, we wtorek pogoda zacznie się zmieniać. Nad Polską znajdzie się front atmosferyczny, który przyniesie wzrost zachmurzenia, a lokalnie też opady, ale słabe. Temperatura będzie systematycznie spadać

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

nie mów że tą co kupiłeś chcesz wyrejestrować??🙆‍♂️

No tak 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Przecież po takiej akcji cena przyczepy spada od razu o połowę

Na allegro, a w rzeczywistości wtedy jedyną wartość przedstawia jako złom. 

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, hubertb napisał:

Po co? 

Żeby była bez opłat 😛

10 minut temu, bratrolnika napisał:

Dałeś ponad 17 koła za przyczepę,i teraz chcesz ją pozbawić najważniejszej rzeczy-dokumentow??? Przecież po takiej akcji cena przyczepy spada od razu o połowę 

Nie ta przyczepa , do kupienia na złom 😉

Moja jest ogarnięta , w gminie załatwiony podatek od środków transportowych tylko zostaje drogi przegląd co roku 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v