Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Pafnucy napisał:

A sam se wstawaj . 🥱

Ciemno jeszcze... 

U nas to są takie słupy a na nich kable i w domach takie pstryczki i cyk się robi i widno jest 

Popatrz jaki piękny świat

IMG_20220327_060626.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

A powymyślali... 

U nas samo sie widno zrobiło. Cza iść zobaczyć czy mnie nie ma na dworze... 😉

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
11 minut temu, Leszy napisał:

a w cholerę z tymi czasami. Komu to potrzebne?  

w pradawnych czasach, znaczy się przed wojną i cowidem, z tego powodu łatwiej dwa razy do roku było wiadomośći ulepić. i gadać jak to ue u posłowie nad tym od wielu lat pracują 🙂

Opublikowano (edytowane)

Ja to biedny w połowie szlachcic 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

To mezalians był w poprzednim pokoleniu?🤔

Prababka wyszła za mąż za chłopa 🙂

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

To Ty taki mocno rozrzedzony szlachcic i nie po mieczu a po kądzieli🤭

I końcówkę -ski straciłeś w nazwisku😁

1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

A tak właściwie to który czas jest tym normalnym a nie zmienionym 

Ten wyśrodkowany czyli obecnie 7⁰⁰. 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Dużo było minusa u ciebie? 

Śnieg w prognozie widać

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

No , ale zawsze coś krwi płynie 😊

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dużo było minusa u ciebie? 

Śnieg w prognozie widać

O 7⁰⁰ -1, ale i na 3 i na 5,5m. 

To myślę że te -3 nad ranem musiało być

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

No , ale zawsze coś krwi płynie 😊

Strongmena nie pobijesz, jemu powrót monarchii się marzy bo pierwszy w kolejce do tronu😁 

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem że czas dziś zmienili, wczoraj posiane resztę jarych i reszte nawozów pod ozime. Niestety nie było czasu wcześniej tego zrobić. Myślałem dziś o rybkach żeby połowić ale trza jechać po samochód w Świętokrzyskie to się zejdzie. Wczoraj wiało okropnie ale dobrze bo kurz spieprzał na bok przy sianiu, dziś za to piękny poranek choć deszcz potrzebny na wczoraj.

Opublikowano
13 minut temu, Karol6130 napisał:

LLU - 1 słońce świeci. 

Nie potrzebnie wstawałem, krowy same się obrządziły👍

Mądre krówki. Warto takie hodować. 👍

Opublikowano
9 godzin temu, MonteChristo napisał:

U mnie też padało, poszedłem do miarki z ciekawości zobaczyć a tam kilka kropel 🤦‍♂️

1mm to też deszcz, saletra się rozpuściła i uwałowane rządki z burakami coś wilgoci zatrzymały. Od wtorku ma padać więcej, choć i tak nie jest źle, bo głębiej wilgoci sporo.

Opublikowano
17 minut temu, Ursus932 napisał:

Dobrze że nie za babe. Dopiro by było🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v