Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie to są qrvy, wam powiem. Umówiłem się z typem z olxa, że kupię u niego pewna rzecz (prezent młodemu miał być), wszystko pięknie, ładnie, ugadalim się, żeby do czwartku przetrzymał, a ten mnie zapewnił, że to nie chodliwa rzecz to nie sprzeda. Dziś od rana telefonu nie odbierał, na smsy nie odpisywał, ale i tak koło niego musiałem być bo kilka spraw do załatwienia. Żona gada, a weź z mojego telefonu zadzwoń. Typ odebrał, ale jak mu powiedziałem, że ja to ja to od razu, że sprzedał i się rozłączył. Co za śledź yebany.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Dzisiaj dostawa styropianu, względem poprzedniego miesiąca 10% do góry., Zaczynają się braki.....

Powiem że  ta wojna to jest świetny pretekst do podwyżek.

Braki styropianu ? .

W Zamościu niczego nie brak zawalone wszystkie składy budowlane ruch praktycznie  zerowy , nie po tych kosztach .

Postawienie domu parterowego powiedzmy za 600 tyś  było to teraz ile będzie 1 milion może mało .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Ludzie to są qrvy, wam powiem. Umówiłem się z typem z olxa, że kupię u niego pewna rzecz (prezent młodemu miał być), wszystko pięknie, ładnie, ugadalim się, żeby do czwartku przetrzymał, a ten mnie zapewnił, że to nie chodliwa rzecz to nie sprzeda. Dziś od rana telefonu nie odbierał, na smsy nie odpisywał, ale i tak koło niego musiałem być bo kilka spraw do załatwienia. Żona gada, a weź z mojego telefonu zadzwoń. Typ odebrał, ale jak mu powiedziałem, że ja to ja to od razu, że sprzedał i się rozłączył. Co za śledź yebany.

Tyle warte dziś jest słowo. 

Co do kosztów domu no niestety  w tym roku będzie masakra. 

Opublikowano
Bananek napisał:

też tak miałem ostatnio, tylko że z jęczmieniem...

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

Wy już między sobą w wała się zaczynata robić? 😂

• Haha 1
Opublikowano

i pajac na kartce się zapisywał wszytkich, bo miał 10ton i każdy chciał po trochu do siewu, dziwnie na weekend i udaje głupiego że nie wie o co chodzi, to powiedziałem spierdalaj dziadu i się rozlaczylem, 🙃

Opublikowano
3 minuty temu, DANDYS napisał:

i pajac na kartce się zapisywał wszytkich, bo miał 10ton i każdy chciał po trochu do siewu, dziwnie na weekend i udaje głupiego że nie wie o co chodzi, to powiedziałem spierdalaj dziadu i się rozlaczylem, 🙃

Nie dzwoniłeś do mnie...

Opublikowano

widać są jeszcze większe

mówicie że kryzys nadciąga, pracujemy teraz obok castoramy, cały parking od 8 do 17zajety , ludzi od chuja, to ja tylko taki biedny i mnie nie stać czy ludziom lepiej się wiedzie i więcej zarabiają

Opublikowano
20 minut temu, galan99 napisał:

Braki styropianu ? .

W Zamościu niczego nie brak zawalone wszystkie składy budowlane ruch praktycznie  zerowy , nie po tych kosztach .

Postawienie domu parterowego powiedzmy za 600 tyś  było to teraz ile będzie 1 milion może mało .

Z siwym u mnie braki 

Kumpel z roboty się buduje to opowiada że ceny są na tydzień czasu.A mam lekkie porównanie bo brat w tamtym roku się wybudowal.Ze stal to mega cena teraz.

Myśle że 600 tys kiedyś a teraz 1milion to realne bez problemu.

Opublikowano
30 minut temu, Bananek napisał:

chyba czas na jego numer wystawić zetora 7745 za 25tys.zł...

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bratrolnika napisał:

chyba czas na jego numer wystawić zetora 7745 za 25tys.zł...

W technikum w anonse wystawiłem dla zemsty na koledze, prosięta za małą cenę, telefony od 5 rano się urywały. Chyba z miesiąc się do mnie nie odzywał. 

Edytowane przez hubertb
  • Haha 2
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Poprawiłem link. Ciekawe po wiele te słupki i jak grube. Kokośnik muszę ogrodzić 

te kurpiskie kury dziury zaraz wydziobia w tych słupkach. nie ma sensu tego badziewia

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

te kurpiskie kury dziury zaraz wydziobia w tych słupkach. nie ma sensu tego badziewia

Żurawie na opas się nadadzą? 

Przed chwilą, hubertb napisał:

Może i lipne ale do ogrodzenia domu na przedmieściach wystarczy. 

O ile żadna impreza organizowana przez gospodarzy nie będzie zakrapiana alkoholem. Nikt z nas chyba nie chciał by razem z płotem w rzygowinach leżeć 😂

Opublikowano

na rosół może i tak. 

3 minuty temu, hubertb napisał:

Może i lipne ale do ogrodzenia domu na przedmieściach wystarczy. 

to dziadedyszyn. dla nowobogackich cwaniaków i to się wstawialo. A dobrym klijentom panele z marketu A słupki przynajmniej dwójka czarna, dwa razy podkład i nawierzchniowka, jeszcze jak docenial finansowo to betonem zalane i dożywotnio wystarczą. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v