Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ta pierwsza to a nu jeho. Druga ok. Wolałbym to: https://www.olx.pl/d/oferta/ladowarka-zettelmeyer-zl-501-CID757-IDOj2jn.html

A najlepiej to: 

https://www.olx.pl/d/oferta/ladowarka-kolowa-atlas-42c-CID757-IDOhvn4.html

Takiego sąsiad mój miał. Sprzedał i dieci kupił. Ale mówił, że tamtą łamana miała więcej zalet. Ta na plus, że teleskop. 

Ten atlas sąsiada to chyba był 62

Edytowane przez Bananek
Opublikowano

@hubertb , hubcio jak to w tych zetorach ustawia się początek wtrysku paliwa , teraz na kole mam  3 czyli za późno? a coś mi się kojarzy że powinno być 21 🤔 

Opublikowano
33 minuty temu, Bananek napisał:

Ta pierwsza to a nu jeho. Druga ok. Wolałbym to: https://www.olx.pl/d/oferta/ladowarka-zettelmeyer-zl-501-CID757-IDOj2jn.html

A najlepiej to: 

https://www.olx.pl/d/oferta/ladowarka-kolowa-atlas-42c-CID757-IDOhvn4.html

Takiego sąsiad mój miał. Sprzedał i dieci kupił. Ale mówił, że tamtą łamana miała więcej zalet. Ta na plus, że teleskop. 

Ten atlas sąsiada to chyba był 62

Chcesz takiego Atlasa to zapraszamy na Kurpie. Tydzień temu z Holandia przyjechał tyle że to stare jak świat 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Chcesz takiego Atlasa to zapraszamy na Kurpie. Tydzień temu z Holandia przyjechał tyle że to stare jak świat 

wytłumacz mi , czemu tak ludzi obrażasz? czy to w porządku?

Opublikowano
14 minut temu, Karol6130 napisał:

Taki telewizor se zamontował ja

Nie odbiera coś 😡

IMG_20220314_182208.jpg

a bo to teraz ten system nadawania zmieniają. a przede wszystkim. opłaciłeś abonament?

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Dwóch ode mnie z pracy jechalo busem i się zagadali i kumpel wjechal w zderzak Clio. Dziewczyna może z 20 lat miała w szoku była, spisali oświadczenie, a ten drugi z busa mówi, to teraz jeszcze numer telefonu i w ramach rekompensaty umowcie się na kolację ze śniadaniem czy tam z obiadem zależy jak długo wam zejdzie 🤣 numer dała, ale kolega bardzo wstydliwy i odpuścił...

Pare lat temu wracałem z trasy koło północy i na Jasieńcu dziewuszka na zakręcie wpadła w poślizg i wjechała do ogródka aż auto się na domu zatrzymało. Zatrzymałem się dziewczyna ze 20lat stoi płacze. Pytam czy jechała sama. Mówi że tak że była koleżankę odwieźć. I mówi że samochód chłopaka i żebym z nią pobył bo jak ktoś wyskoczy z tego domu to ja zabije a jak nie oni to jej chłopak.  To jej mówię że niech dzwoni do chłopaka że niech podjedzie po auto a ona niech siada do busa i jedziemy do mnie. Ale jak bym ją przywiózł to moja mnie by zabiła 😁

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Tej hola hola, dziś tylko jednemu sąsiadowi lekko ubliżyłem. Tutaj jeszcze nikomu 

o ubliżaniu bez powodu mi napisałem.

kiedyś jednemu, napisałem , że parobek jest,a  żartem napisałem, to przez dwa tygodnie się dojebywał.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Pare lat temu wracałem z trasy koło północy i na Jasieńcu dziewuszka na zakręcie wpadła w poślizg i wjechała do ogródka aż auto się na domu zatrzymało. Zatrzymałem się dziewczyna ze 20lat stoi płacze. Pytam czy jechała sama. Mówi że tak że była koleżankę odwieźć. I mówi że samochód chłopaka i żebym z nią pobył bo jak ktoś wyskoczy z tego domu to ja zabije a jak nie oni to jej chłopak.  To jej mówię że niech dzwoni do chłopaka że niech podjedzie po auto a ona niech siada do busa i jedziemy do mnie. Ale jak bym ją przywiózł to moja mnie by zabiła 😁

Czyli wypadek tragiczny w skutkach jakby się nie potoczyła sytuacja 😁

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

jak bym ją przywiózł to moja mnie by zabiła

hmmm. a która ładniejsza? 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

o ubliżaniu bez powodu mi napisałem.

kiedyś jednemu, napisałem , że parobek jest,a  żartem napisałem, to przez dwa tygodnie się dojebywał.

Ja ostatnio komuś napisałem że stary grzyb jest to też coś fikał 

Opublikowano

Ale ta Nidzica to dziura :o kurna hotel bez kuchni, zjeść byliśmy na mieście bo gościu polecił z hotelu, a my zamiast sprawdzić opinie to uwierzyliśmy na słowo...  już czuję że wątroba odczuje, ehh ciężkie życie w delegacji...

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ja ostatnio komuś napisałem że stary grzyb jest to też coś fikał 

ja jednemu że przydupas bez przyszłości na tym stanowisku.

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ale ta Nidzica to dziura :o kurna hotel bez kuchni, zjeść byliśmy na mieście bo gościu polecił z hotelu, a my zamiast sprawdzić opinie to uwierzyliśmy na słowo...  już czuję że wątroba odczuje, ehh ciężkie życie w delegacji...

Do Działdowa na obiad grzejta 

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

ja jednemu że przydupas bez przyszłości na tym stanowisku.

Na jakim? Chyba umknęła mi ta rozmowa? 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Na jakim? Chyba umknęła mi ta rozmowa?

jak i życie zastępcy peta...

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy napisał:

a bo to teraz ten system nadawania zmieniają. a przede wszystkim. opłaciłeś abonament?

No nie 🤫

Znaczy dekodera nie dadzą 😡

I czegoś byczka nie wziął. 

Myślałem że przyjedziesz, coca-coli przywieziesz, ja bym flachę postawił... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v