Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Orginał masz tu

5ae1a4a4a7bbf_daneprzyczepAutosan.jpg.71

Nie wiem co to ale d46 d47 d50 d55 mają 2,23 , przynajmniej  te co ja spotkałem 

Opublikowano

no z pewnością nie zaszkodzi. kiedy siejesz jęczmień?

1 minutę temu, slawek74 napisał:

ja i tak na szybkie dzialanie pół tony kredy sypię

Opublikowano (edytowane)

Tak, zazwyczaj po zewnątrz tyle mają, moja ma tyle wewnątrz

A to co podałem, to dane techniczne producenta z NORCOM-u (program dla diagnostów z danymi homologacyjnymi

WYchodzi na to, że moja jest też dłuższa o 10cm, ale akurat przednia i tylna burta mieści sie na podłodze z nawisem na zewnątrz i nic tu nie trzeba było zbytnio przerabiac, natomiast boki już tak

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
3 minuty temu, Kallina86 napisał:

Nie oglądałam ani jednego ani drugiego. Poczytam co to, może obejrzę. Dzięki. 

Tego ruskiego nie oglądaj. Wytrzymałem do niecałej połowy. I tak za długo. 

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Po niile. Od połowy stycznia nie kupiłem ani łebka. Zmniejszam pogłowie. Zmieniam trochę strategię. 

niech zgadne. brak chętnych do sprzedaży po 300 zł weryfikuje twoje plany 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

Wymiary🤦‍♂️

Wiem wiem, żarty sobie robiłem

1 godzinę temu, Bananek napisał:

bo dziś Bananek słomiany wdowiec.

Jednak pojechała do @szymon09875???

1 godzinę temu, Łolek napisał:

A za tym już tylko bezkresne stepy i dzikie ludy 

Przestaniesz być moim kolegom jak tak będziesz pisał

11 minut temu, jahooo napisał:

Orginał masz tu

5ae1a4a4a7bbf_daneprzyczepAutosan.jpg.71

Dziś przed południem mierzyłem skrzynie w d47, wyglądała na oryginalną zabudowę, i przednia burta ma szerokość 2,23cm, a boczne burty zachodzą na podłogę max 1cm

Po mojemu to one tak miały fabrycznie

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

pafnucy pola brak bo bym posiał trochę

w dzierżawę weź. przebij sąsiada. daj 3 i dopłaty. ;)

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

O kurde, to był żart , gdzie ja teraz kolegów znajdę 😉😁 to się nie powtórzy 🤞

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dziś przed południem mierzyłem skrzynie w d47, wyglądała na oryginalną zabudowę, i przednia burta ma szerokość 2,23cm, a boczne burty zachodzą na podłogę max 1cm

Po mojemu to one tak miały fabrycznie

Tak dokładnie 👍 ja mam d46 burty liche ale orginalne 2,23 , sąsiada d55 tak samo a drugi ma dwie d47 i też 223

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Marek ja jestem wierny kolega 🙂

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Ja specjalnie dla ciebie tam pojechałem, bo kiedyś o tym gadaliśmy a ty tak.... Ty dziki człowieku z Azji

Opublikowano
Pafnucy napisał:

8 minut temu, slawek74 napisał:

pafnucy pola brak bo bym posiał trochę

w dzierżawę weź. przebij sąsiada. daj 3 i dopłaty. ;)

po co przebijać ten rok sporo zweryfikuje

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Tak dokładnie 👍 ja mam d46 burty liche ale orginalne 2,23 , sąsiada d55 tak samo a drugi ma dwie d47 i też 223

u mnie w środku ma 223 , bo gość, który mi dorabiał ramki rąbnął się z wymiarem, po zewnątrz 233, mam z boku dospawane dwie winklówki 60 żeby nie było dziury między podłogą  a burtą

Opublikowano

czego się spodziewasz?

1 minutę temu, slawek74 napisał:

po co przebijać ten rok sporo zweryfikuje

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał:

u mnie w środku ma 223 , bo gość, który mi dorabiał ramki rąbnął się z wymiarem, po zewnątrz 233, mam z boku dospawane dwie winklówki 60 żeby nie było dziury między podłogą  a burtą

Zychar tez dorabia przednia burtę jako 223cm 

https://zychar.pl/sklep/burty-do-przyczepy-d47?gclid=Cj0KCQiAybaRBhDtARIsAIEG3knx-kxkwDr8fObdStegAdb6pGnHT7okjYt7KgTikxODviScA6WijfUaAi1pEALw_wcB

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Ja specjalnie dla ciebie tam pojechałem, bo kiedyś o tym gadaliśmy a ty tak.... Ty dziki człowieku z Azji

Pamiętam rozmowę, 

No ja mieszkam niby na terenach zasiedlonych przez Mongołów to prawie z tą Azją trafiłeś 

Ale nie bardzo dziki jestem bo jak mnie kobita po plecach albo ogonie  głaszcze to się łasze i mruczę nawet 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, HF86 napisał:

25 minut temu, Bananek napisał:

Po niile. Od połowy stycznia nie kupiłem ani łebka. Zmniejszam pogłowie. Zmieniam trochę strategię. 

niech zgadne. brak chętnych do sprzedaży po 300 zł weryfikuje twoje plany 🤔

Niet. Miałem od tamtej pory 3 cieluny w tej cenie. Odmówiłem. 

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

I jeszcze prawie że Akpila od Zenka kupiłeś😁😔🤪

A dzięki tobie i twojemu kumplowi wyszło mnie osobiście 1,33zł/km😁

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, jahooo napisał:

No nie będę Ciebie przekonywał , ale nowsze na bank miały 2,23 , sąsiad ma d 55 od nowego 1988 r i tam jest 223 cm ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v