Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Qq też koło obory to się taczką wozi 🙊

Po lewej obora, za mną wiata a tam w oddali widać kopiec 😅

received_1278922185947878.jpeg

I ile tych taczek wozisz dziennie? 

Opublikowano

Akurat te ciche spokojne to lepsze wariatki jak przyszło co do czego, jak te frywolne. 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak to i tak bym nie powiedział...

Ale tak jest z dziewczynami.W swojej okolicy udaje taka och ach i ty mnie nierusz a jak pojedzie na 10 wieś to jej hamulce puszczają😁

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Ale tak jest z dziewczynami.W swojej okolicy udaje taka och ach i ty mnie nierusz a jak pojedzie na 10 wieś to jej hamulce puszczają😁

To niech ręczny zaciągnie przed wyjazdem może nie puści 🙈

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Nie dużo 3 taczki i 2 japonki w tej chwili bo trochę bydła sprzedane, wcześniej były dwie taczki więcej 

To ta pryzma raczej powoli chodzi. Nie psuje się w lato? 

Opublikowano

Tak to i tak bym nie powiedział...

I czego? 

I tak byś przecież nie ru.... no bo gdzie takie coś 

Kiedyś kolegę pierwszy raz zabraliśmy na wesołą, zobaczył miodziare i już się spodobało. 

No i już nie wracał z nami 😂

Opublikowano
13 minut temu, Agrest napisał:

A propos prądu i fotowoltaiczne.

Czy nowe instalacje w razie braku prądu wyłączają się całkowicie, czy jest już możliwość autokonsumpcji w takim wypadku. Pewnie musi mieć akumulator energii?

Tak wyłączają się bo falownik zasilany jest z sieci i jak brak prądu to nie działa.

Opublikowano

poprostu nie chciałem takich co kazdy ich miał  , a gdzie były to ,,raj '' w tłuszczu  ,,urlanka '' w urlach no i łochów  kluby do 100 osób i bardzo ładne dziewczyny własnie te ,, szlałfy ''  jezdziły daleko by się zabawić a zostawały te ładne i ,, grzeczne '' 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, PAN88 napisał:

Żebyś nie powiedział jak mój brat: ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić🤣

Wystarczyło że do samochodu z nią poszedł

Pewnie tyle ona h*j...w .......miała że twój brat klusek nie zjadl

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

Dżentelmeni też zaliczają ;) 

Taa, zaliczają, zwłaszcza tacy jak ja i przy moim zdrowiu...

Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Kurła to bardziej skomplikowane niż mechanizm działania rodziny pszczelej... 

126866596_1106335349797314_3920465203101492467_n.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Tak czytam i czytam i mam pytanie  🙈 wy tak kiedyś cały czas imprezy po nocach ? 🙈

Młody ty tego nie zrozumiesz.

Od poniedziałku do piątku Dzień praca noc wyjazd na występy artystyczne, weekend uczelnia a nic impreza i tak kilka 3 lata😁

6 minut temu, danielursus3p napisał:

Akurat te ciche spokojne to lepsze wariatki jak przyszło co do czego, jak te frywolne. 

O to to 🤭

• Like 3
Opublikowano

Taa, zaliczają, zwłaszcza tacy jak ja i przy moim zdrowiu...

Kurła to bardziej skomplikowane niż mechanizm działania rodziny pszczelej... 

126866596_1106335349797314_3920465203101492467_n.jpg

Pjoter tylko nie Alkohol🤦

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Na takie coś nie chodzę, nigdy nie byłem na żadnej imprezie i jakoś nie żałuję 

I ja się nie szlajam, zdziwienie to było jak się z chałupy w sobotę wychodziło to odpowiedź, że na roboty bo i tak było. Na studniówce byłem i tak średnio zadowolony byłem, 5 wesel w życiu i jakoś nie ciągnie specjalnie aby łazić.

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

nigdy nie byłem na żadnej imprezie i jakoś nie żałuję 

no bo nie byłeś.

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Ty mnie nie Rusz Ty mnie rusz, ja mam myszkę jak kapelusz. Atfu 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A bo mnie to obchodzi ... Na takie coś nie chodzę, nigdy nie byłem na żadnej imprezie i jakoś nie żałuję 

A wiesz choć czego nie żałujesz jak nigdy nie byłeś?

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v