Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko zalezy od nastawenia psychicznego- ja mialem rok na przygotowanie pod noz, operacje mi odwolali i tak sie ciaglo, w lecie nie chcialem.. 

w koncu bylo mi wszystko jedno- ani siedziec ,ani lezec,ani stac ,tylko chodzenie jako tako mi szlo ,nie denerwowalem sie, przyjecie poszedlem spac, rano o 7 pobudka i pod noz. moze gdybym wiecej czekal to moze bys i w nerwy wszedl a tak to zastrzyk maska i witaj w raju-po operacji po raz pierwszy raz od wielu lat nic mnie nie bolalo..

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

O muszę Ci się pochwalić, wchodzę w rynek opasu królików. 

dzisja w sklepie przy ubojni 29 zl kg . 

1 godzinę temu, V12 napisał:

ja tak , okolica Koło ,  takie miasto wschodnia wlkp , ogólnie  to w krótkim czasie moge być na terenie 4 woj. wlkp , kuj,pom , maz, i łdz , tak blisko  granic róznych woj. mam 

Za geometryczne centrum sie uważa Piatek w udzkim 

B|

nie pisz czasami ze ta jak moj zetor z osieka wielkiego jestes 😛. albo ze byles w licheniu ministrantem. albo z okolic przedecza ?

dzisija pogoda dziwna- ani zima ani wiosna a nawet przedwiosnie.. 

Opublikowano
2 godziny temu, donweter1989 napisał:

Też zauważyłem, że ta cała banda z białoruskiej granicy przeniosła się na ukraińską i są witani u nas z otwartymi ramionami.

2 godziny temu, HF86 napisał:

niby studenci, to spiedalac do swoich lepianek A nie ładować się do Polski. oj krecimy sami na siebie bat i to jeszcze z uśmiechem 😪

No przecie od zeszłego tygodnia spitalajo.

Jeszcze przylatuje Azerbaijan Airlines, IranAir i jeszcze jakieś z tamtych stron.

IMG_20220307_233410.jpg

Screenshot_2022-03-03-17-53-30-430_com.flightradar24free.jpg

Screenshot_2022-03-03-17-52-09-285_com.flightradar24free.jpg

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Piotrek1975 napisał:

Co kupiłeś bo nie jestem w temacie.

Piotrek ja nic .

Po jesiennych szaleństwach to teraz bida w gospodarstwie  

@6465 Wstawaj bo chiba zaspałeś 

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
  • Like 1
Opublikowano

🙋‍♂️ siwo za oknem. 

-5⁰C🥶

Kuźwa trza dokończyć mały remont łursusa. 😪

Opublikowano

A gdzie ty tu Masz Panie jak wszystkie pouciekały 😁

Opublikowano (edytowane)

11 minut temu, DANDYS napisał:

Widzieli? 

Screenshot_2022-03-08-05-58-04-264_com.facebook.katana.jpg

Cześć ludzie. I kto to kupi jak już teraz wielu nie stać na normalne zakupy w ilościach jakie kupowali co roku? 

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Są, są. 

Jakoś ostatnio nie widziałem żadnej. 🤨

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Jakoś ostatnio nie widziałem żadnej. 🤨

Słabo patrzyłeś😊

Opublikowano

Dzień dobry 🙋

Dobrze że jesteście kobiety , bez was świat byłby do bani 🙂

Opublikowano
22 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Cześć ludzie. I kto to kupi jak już teraz wielu nie stać na normalne zakupy w ilościach jakie kupowali co roku? 

Mi przywieżli wczoraj za tę samą kwotę co w zeszłym roku  .  Po 6000 to żaden krowiarz nie wytrzyma na dzierżawach ,weś tu 4 razy podsiej ,a to tylko saletry trzeba ?,bo na swoim to będzie walił obornik ,czy gnojówę na wierzch ,a z agencji to będą z policją jeżdzić co by po kantarku nie przyjąć  

Opublikowano (edytowane)

Tutaj u mnie sami warzywnicy na hektar rocznie wysiewa się około 1000-1200kg więc koszta zrobiły się okrutne. A przecież nawóz to nie wszystko. O oborniku i gnojowicy można pomarzyć bo nie ma skąd jej wziąć 

Edytowane przez marcin19071980
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v