Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Wam też się tak telefony psują 🤔 

IMG_20220302_115609.jpg

sie naucz etui kupować

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Kbks 🙊

Krótki Boojowy Kij Sportowy. 

A ty zabiłeś już jakiegoś pupila że tak odważnie radzisz? Po za tym uśpienie kota nie jest tanie. 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Krótki Boojowy Kij Sportowy. 

A ty zabiłeś już jakiegoś pupila że tak odważnie radzisz? Po za tym uśpienie kota nie jest tanie. 

Ja to bym nie miał sumienia, prędzej człowieka bym jakiego odstrzelil 🙄

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

aż taki duzy ruch? ile tych kotów pod kołami Ci zgineło?

Droga powiatowa, dość ruchliwa. Mi to jeden ale rodzicom czy dziadkom to ze 3 na pewno. 

u mnie wojewódzka i to dość ruchliwa i koty są i będą

Opublikowano
Ursus932 napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Od 10 lat kota nie ma, od pewnie więcej niż 20 lat psa i dalej nie będzie. Ja psa już nie pamiętam to 20 na pewno już nie ma. A kot, no cóż, jak się gdzieś w miarę daleko od głównej drogi mieszka ale jak blisko to zawsze problem z tym u sąsiadów.

Piotrze pies to podstawa na wsi 

👍

Opublikowano
9 minut temu, TheraRolnik napisał:

Wam też się tak telefony psują 🤔 

IMG_20220302_115609.jpg

Poprzedni jakiś no name pękał od noszenia w kieszeni. Xaiomi już w lata i tylko mała ryska na ekranie, niewidoczna i jedno nacięcie od boku. Kup sobie case na tylną ściankę najlepiej taki który wystaje nad ekran, to dużo daje 

Opublikowano
Uziu92 napisał:

Agrest napisał:

3 minuty temu, Uziu92 napisał:

1000 zł poszło na ratowanie. 

Jebaniutki, musi z charakteru  ok, bo urodą nie grzeszy. 😁

już jest ponad 4 lata, przecież nie zostawię i nie będę się patrzył jak cierpi i zdycha.

👍👍👍👍

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ja to bym nie miał sumienia

A teraz sobie wyobraź że masz dzieci i jest to ich ulubieniec. Rozumiem @Uziu92 w stu procentach. Jednak czasem na naszym dobrym sercu weterynarze jadą pięknie. 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Piotrze pies to podstawa na wsi 

Daj spokój, szczekanie mnie tak wurwia, że nie zdzierżyłbym. Mam obok jednego kawałka dwa podwórka, u jednego jeden u drugiego 2 psy, co jakaś robota, sianie nawozów, obkaszanie to drą pyski. Jakby nie płoty to by oberwały. Przez 60 lat był jeden pies przez kilka lat i tyle. 

2 minuty temu, Pafnucy napisał:

łeeetam. trafisz w końcu na ostrożnego.

Trutka taniej wychodzi. Średnio działa ale i tak taniej niż utrzymanie kota.

pies jest od tego by szczelał ! po to mu się jeść daje !

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

A u mnie nie, ani psa, ani kota. 

no daj spokój. z psem se pogadać można. tak uważnie patrzy, toż widać że wszystko rozumie.

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

no daj spokój. z psem se pogadać można. tak uważnie patrzy, toż widać że wszystko rozumie.

A daj spokój, z koguta to choć pożytek bo się o kury nie przewrócisz jak się "capią" a z psa teraz to żadnego pożytku a karmić trzeba i dbać. Na 8 sąsiadów wokół psy ma 3 i spokój chociaż w miarę.

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

A teraz sobie wyobraź że masz dzieci i jest to ich ulubieniec. Rozumiem @Uziu92 w stu procentach. Jednak czasem na naszym dobrym sercu weterynarze jadą pięknie. 

Przecież napisałem że prędzej bym Ciebie zastrzelił niż kota. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v