Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Chłopaki jutro środa popielcowa , świętujecie ? Bo nie wiem czy startować z azotem o 5 rano 🤔 

tak. na śniadanie śledzik i urobic się jak męczennik 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

Chłopaki jutro środa popielcowa , świętujecie ? Bo nie wiem czy startować z azotem o 5 rano 🤔 

to nie święto.

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

aczkolwiek w gminie i powiecie dziś byłem, A tam chyba rozumem nie grzesza

czemu do takiego wniosku doszedłeś?

Opublikowano
5 minut temu, Ursus932 napisał:

A czemu tak późno, światła słabe 🤔

nie wiem czy jest sens. jednak to o ponad dobę za późno 😖🙉

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

czemu do takiego wniosku doszedłeś?

A chociaż takie pytanie, czemu dwa adresy A jedna deklaracja na śmieci które wraz z ilością osób maleją 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

No też nie wiem , pytam się 

no tak w sumie to święto, ale takie jak nie święto. wstążeczkę daj na lusterko i dobrze będzie. 👍

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Ja jutro muszę świętować. Rano dzieci do szkoły zawieźć, potem mam wyjazd, jeszcze bardziej potem mam zębologa, potem dzieci odebrać i tako dzień zleci.

Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

A ja jutro z rama jadę po rusztowania.

a na co to?

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

Poszło do góry, mi skoczyło o 120zł OC, AC nie pamiętam ale też kilka groszy do góry. Wycena samochodu utrzymała poziom z tamtego roku. 

No i mi tyle w górę poszło...

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

i tak i nie, miałem odnowienia , to podobnie, jedno OC taniej, drugie kapkę drożej, auto ostatnio świeżo kupione ubezpieczalem to 360 zł jakoś wyszło

Trzeba chyba gdzieś indziej zacząć szukać, po 15 latach zerwać związek z TUWem

17 minut temu, Ursus932 napisał:

Jutro za majstra robię, @gregor1284 konkurencję będę robił

8 minut temu, Strongman napisał:

Raczej staniało za przyczepę rolniczo za  rok 38zł.

Niestety nie w moim przypadku....

Opublikowano

Pierwsze słyszę że jutro jakieś święto. 

Ksiądz sypie popiołem i w pole zarabiać na niedzielną dole 

Jutro obornik trzeba wozić 

Ciapuś będzie miał co robić 

I na dziś po robocie, można w końcu odpocząć 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

nie pilnuj się jednego. szukaj przedstawiciela, który wiele firm ogarnia. zawsze gdzieś jest jakaś promocja. no ale może w zły czas trafiłeś.

Opublikowano

przed postna kolacja i lulu pac. jutro trzeba rano wstawać. 

16461566747495746885373182092523.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

No i mi tyle w górę poszło...

Jutro za majstra robię, @gregor1284 konkurencję będę robił

Niestety nie w moim przypadku....

Ja mam auto w tuw i składka bez zmian.

Przed chwilą, HF86 napisał:

przed postna kolacja i lulu pac. jutro trzeba rano wstawać. 

16461566747495746885373182092523.jpg

To budź mnie o 4

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

To budź mnie o 4

już  pewnie będę kursował. Ale ok. 

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, MonteChristo napisał:

Czemu do masseya nie podczepiłeś?

bo dlatego.

IMG_20220301_101455.jpg

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy napisał:

nie pilnuj się jednego. szukaj przedstawiciela, który wiele firm ogarnia. zawsze gdzieś jest jakaś promocja. no ale może w zły czas trafiłeś.

Póki co przysłali ofertę na przyszły rok, do 14 marca jeszcze aktualna polisa obowiązuje

Niby ten mój przedstawiciel ma dużo firm, ale w tym TUW zawsze było najtaniej 

No, poza motorem, bo ten akurat najtaniej w PZU wychodzi

8 minut temu, 6465 napisał:

No a mi podnieśli o 25%, a przynajmniej próbują

Ofertę to bezpośrednio TUW przysyła, nie przedstawiciel lokalny

Opublikowano
25 minut temu, HF86 napisał:

A czemu tak późno, światła słabe 🤔

nie wiem czy jest sens. jednak to o ponad dobę za późno 😖🙉

A chociaż takie pytanie, czemu dwa adresy A jedna deklaracja na śmieci które wraz z ilością osób maleją 😂

Późno bo lubię spać 😛

20 minut temu, Bananek napisał:

Ja jutro muszę świętować. Rano dzieci do szkoły zawieźć, potem mam wyjazd, jeszcze bardziej potem mam zębologa, potem dzieci odebrać i tako dzień zleci.

Ja chyba też , bo mam parę spraw urzędowych zaległych  i cycepe zarejestrować

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Pafnucy napisał:

a na co to?

Nie dla mnie, kolega wypożycza ale na jedną przyczepkę nie zabierze wszystkiego i ja pojadę swoją mu pomóc .

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
18 minut temu, bratrolnika napisał:

Ja mam w takim biurze ze tam, mają ileś zakładów ubezpieczeń i jak się kończy polisa to dzwonią z propozycją gdzie taniej, czy się przenoszę czy zostaje i oni to wszystko załatwiają.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

O następne dobre drzewo. Ostatnia dąb wpadł w dobrej kasie, gotowy pocięty ułożony 🙊

A właściciel o tym wiedział 🤔

też z ubezpieczeniem mam taką Panią co tydzień wcześniej dzwoni że się kończy i często za ile znalazła najtaniej. 

Opublikowano
29 minut temu, Bananek napisał:

Jutro też do stomatoloszki 😍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v