Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

No każdy ma inne warunki, ale celebryty na YT pewno już go pro na głowach założone i czekają na północ żeby live nagrywać 🤣

No właśnie To co Uzio powiedział,różny rejon.

Jo Lubelok to cekom......

ja też czekam do jutra 🤭😁 w tamtym roku siałem też tak i 3 dawki azotu i dwa grzyb i w tym o zbożę dla bydła się nie martwię

Opublikowano
DANDYS napisał:

7 minut temu, Bananek napisał:

Ja mam siebie co pity ogarnia, co tam?

bo dodałem młodego ale coś tam chyba nie pasuje ,albo tak ma być , moge na priva podesłać , co oni tam pisza 

Dawaj. Jak mogę to pomogę.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Tiguan, x3, x5, q5, q7 albo duster

to ostatnie to chyba coś Ci sie bład wkradł bo nie pasuje do całosci 🤣

Edytowane przez V12
Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

U mnie to samo wszyscy kuzyni, znajomi się zaręczają, a ja zakończyłem zwiazek prawie 4 letni i ojciec z matką zaczynają mi podgadywać 😊

Mi to tylko ewentualna kandydatka zaczyna coraz częściej wspominać o tym, reszta mnie akurat g. obchodzi co kto myśli :D

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

kiedyś jechałem 30tką to po dojeździe na miejsce aż spalenizną było czuć 🙊 ale gaz cały czas ile fabryka dała 😅

Sami się tacy rodzą... Jak dobrze, że człowiek dzieci mieć nie może...

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Czyli normalnie...

Na drodze to 2200 zawsze. Ale warunek to dobry tłumik najlepiej od 60 i jeszcze przedłużony, wtedy nie słychać klekotu. 

U siebie jak jeszcze 30kami pralismy to zauważyłem że w orce u mnie 1600 obr to takie optimum, na wyższych to tylko hałas a predkosc cię nie zmienia 

Wydech od "mf-3", cichutko, legancko, spaliny do kabiny nie lecą 😍

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, V12 napisał:

to ostatnie to chyba coś ci sie bład wkradł bo nie pasuje do całosci 🤣

Wychwyciles 😂 aro jeszcze jest, honker 😉 o i lada Niva. Świeże roczniki w super cenie 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ojciec miał w poprzednich siuntkach długi od mfa3. Teraz mam z Zetora 5211 i też jest dobrze. Z tym że ciężki jest i ostatnio na gałęzi go zostawiłem... 

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Trzeba było pole koło chałupy mieć😁 

W sumie najdalsze trasy to brata ciągniki robią do mnie żeby przyczepę na lawetę wepchnąć, 4,5km w jedną stronę

pole w 3 gminach w trójkącie 10km, niestety musi być ogień na trasie :D

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

ja też czekam do jutra 🤭😁 w tamtym roku siałem też tak i 3 dawki azotu i dwa grzyb i w tym o zbożę dla bydła się nie martwię

U mnie dla bydła aby bezluskowiec został......☹️ Wszystko w styczniu wyprzedalem

Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Ojciec miał w poprzednich siuntkach długi od mfa3. Teraz mam z Zetora 5211 i też jest dobrze. Z tym że ciężki jest i ostatnio na gałęzi go zostawiłem... 

Tych mf3 to w Perkinsie kilka załatwiłem. W gałąź pizgłem to się złamał, na łące kiedyś zsadzilo to przejechałem po nim. Teraz z miesiąc nowy jest i ciekawe jak długo 

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

U mnie płaski tylko i wyłącznie. 

A ja nie chcę tego widzieć. Toż to klekocze jak bocian w rui 

5 minut temu, TheraRolnik napisał:

60tka na pompie dobrze ustawiona to licznik obrotów zamyka w transporcie 😅

@Chłoporobotnik kiedyś jechałem 30tką to po dojeździe na miejsce aż spalenizną było czuć 🙊 ale gaz cały czas ile fabryka dała 😅

Bo żeś sprzęgło palił...

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

O, też można 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v