Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, Pafnucy napisał:

Ile taka? Limuzynka trochę? 

W środę rano miała by tydzień 

Za 1000 wystawiłem za 950 sprzedana

No dobra, 945, bo jeszcze dziadkowi opuściłem na browar

Trochę tak jakby mleczny limuzyn 

Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

W środę rano miała by tydzień 

Za 1000 wystawiłem za 950 sprzedana

No dobra, 945, bo jeszcze dziadkowi opuściłem na browar

Trochę tak jakby mleczny limuzyn 

Normalnie wziałeś. 

Ja za jałówkami nie dzwonię ostatnio. 

Opublikowano
54 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Aaaaa tam. Ja to już rzeczywiści zaczynam się zastanawiać kto tę wojnę tak naprawdę wywołał i czemu to ma służyć. 

Panie kto to wie. Długa jest historia tego konfliktu.

Opublikowano
slawek74 napisał:

no i dwie apteczki do traktorów kupiłem 😁

A co, zachorowały? 😉

No, chłopaki, dziś obudzony landiniec z zimowego snu, zaznajomił się z nabytym niedawno kultywatorem. 😉 Będą współpracować. Dziś owocny dzień. Sporo roboty zrobiłem. A na koniec ojciec wpakował palca w heblarke. 🤦

• Sad 1
Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Wie ktoś gdzie w łódzkim regenerują pulsatory do dojarek ? 

W osm Łowicz

Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Pierwsze hektary zasiane w tym roku tfu ary miało być🤭 

IMG_20220228_144538.jpg

IMG_20220228_162831.jpg

Koper?

• Like 1
Opublikowano
Bananek napisał:

slawek74 napisał:

Bananek napisał:

A na koniec ojciec wpakował palca w heblarke. 🤦

apteczki do pierwszej pomocy pożyczyć 🤔

Ale to musisz traktorem przyjechać.

nie da rady siłownik od tura cieknie trzeba demontować a fenda młody nie pożyczy 🤭

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Pierwsze hektary zasiane w tym roku tfu ary miało być🤭 

IMG_20220228_144538.jpg

IMG_20220228_162831.jpg

Mogłem kupić taki sprzęt na jarmarku. ;]

Edytowane przez Krzak
Opublikowano
slawek74 napisał:

nie da rady siłownik od tura cieknie trzeba demontować a fenda młody nie pożyczy 🤭

Zdym tura.

6465 napisał:

Koper?

Koper field. 😉 (field to po angielsku pole, dla niewtajemniczonych)

Opublikowano
slawek74 napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/cala-polska-samojed-samoyed-szczeniaki-badania-rodzice-fci-CID103-IDMWNjL.html może by takie owieczki chodować 🤔

Sławek, daj spokój. Jakiś samojeb.

Opublikowano
Bananek napisał:

slawek74 napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/cala-polska-samojed-samoyed-szczeniaki-badania-rodzice-fci-CID103-IDMWNjL.html może by takie owieczki chodować 🤔

Sławek, daj spokój. Jakiś samojeb.

a wydawał się taki do owieczki podobny 😁

Opublikowano
34 minuty temu, Bananek napisał:

A co, zachorowały? 😉

No, chłopaki, dziś obudzony landiniec z zimowego snu, zaznajomił się z nabytym niedawno kultywatorem. 😉 Będą współpracować. Dziś owocny dzień. Sporo roboty zrobiłem. A na koniec ojciec wpakował palca w heblarke. 🤦

Ściągnął paznokcia? Strugarka to najgorzej. Już lepiej piła narżnąć jak w wał palca wp***dolić .

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Bok i opuszek. A nu jeho.

Oj dopiero w nocy zacznie rwać.

Opublikowano
5 godzin temu, pawel885 napisał:

nikt nas nie napadł , nie pisz głupot nie siej zamętu 

widzisz Pan. takim jak Putin, moim zdaniem, koniecznie przeciwstawiać się trzeba. ja uważam, że taka form jaką preferujesz, znaczy siedzieć cichutko w kącie jest złym postępowaniem w tym wypadku. ludzie tego typu sięgną po więcej jak oporu nie napotkają.

spójrz na postawę całego świata. pomyśl. czemu wszyscy przeciw tej agresji.

i proszę. nie staraj się mnie na siłę obrażać. masz coś do mnie? pisz na priw. po co wszyscy mają słyszeć durne przepychanki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v