Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Znawcy a to dobre jest  bo takie mam że 2 lata a jeszcze w domu nie używałem 

16458991239092608990821694704189.jpg

Napis profesional źle o nim świadczy. A to nie jest ten cud co przebierańcy ala Skanska rozwozili od chałupy do chałupy?

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, marcin19071980 napisał:

W naszym lokalnym portalu informacyjnym wyłączono dzisiaj możliwość komentowania pod artykułami o Ukrainie. A to z tego powodu że ludzie  nie chcą pomagać Ukrainie a co najwyżej kobietą z dziećmi. I były lekko mówiąc nie pochlebne komentarze na temat tego kraju i jego rządu. Tak wygląda wolnośc słowa, ciekawe czym to się różni od wolności na np Białorusi. WKU... się 

Co to za portal? 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Marek ty dobry chłopak to i znajomych dużo masz.

@sznajdik ty mnie namawiałeś ma burtę boczna otwierana dołem? Mam jeszcze jedno pytanie.

Nie namawiałem tylko popieram te rozwiązanie przynajmniej jedna strona mieć powinna

Opublikowano
kris91 napisał:

34 minuty temu, HF86 napisał:

Hierowa wam tam wzrok bada 🤔

Ja tam nigdzie nie chodze 🙊🙊🙊🙊

Hierowa sama ledwo widzi. Ona już na emeryturze powinna być.

Opublikowano
8 minut temu, marcin19071980 napisał:

W naszym lokalnym portalu informacyjnym wyłączono dzisiaj możliwość komentowania pod artykułami o Ukrainie. A to z tego powodu że ludzie  nie chcą pomagać Ukrainie a co najwyżej kobietą z dziećmi. I były lekko mówiąc nie pochlebne komentarze na temat tego kraju i jego rządu. Tak wygląda wolnośc słowa, ciekawe czym to się różni od wolności na np Białorusi. WKU... się 

Kobietom gościu, kobietom, jak już jesteś takim patriotą to proszę nie kalecz naszego języka 

Opublikowano

yoyo. rumuny i cygany pozostałość z budowy dróg, albo osiedli 😂

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Co to za portal? 

Nasze. fm

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Ale jeszcze jak bakterie w oczy zaszczepi, to w szkołach medycznych to opisują jako broń biologiczną 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, jajonasz napisał:

Kobietom gościu, kobietom, jak już jesteś takim patriotą to proszę nie kalecz naszego języka 

A przyszło ci do głowy że czasem tekst pisany z telefonu żyje własnym życiem. 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, donweter1989 napisał:

Napis profesional źle o nim świadczy. A to nie jest ten cud co przebierańcy ala Skanska rozwozili od chałupy do chałupy?

Ty wiesz możliwe że tak. U brata chodził teraz dwa dni to piec lodówki i TV chodziło 

Kiedyś dużego boscha włączyłem to szedł 

16459000626525948576538004262827.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
5 minut temu, marcin19071980 napisał:

A przyszło ci do głowy że czasem tekst pisany z telefonu żyje własnym życiem. 

nie przyszło, bo nawet słownik w tel takich byków nie robi 

Opublikowano
HF86 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Ale jeszcze jak bakterie w oczy zaszczepi, to w szkołach medycznych to opisują jako broń biologiczną 🤭

Nic nie przebije pani laryngolog z dwa gabinety obok niej. Jak mi 30cm szpatułę w gardło prawie całą wsadziła. A nu jeho.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Uważasz, że rolnicy nie mają prawa pogadać o niczym innym niż tylko o rolnictwie?

Nie mam nic złego na myśli, sam jestem rolnikiem

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Nic nie przebije pani laryngolog z dwa gabinety obok niej. Jak mi 30cm szpatułę w gardło prawie całą wsadziła. A nu jeho.

była pewnie zszokowana twoim głębokim gardłem 🤭

po wyjęciu opilka i zainfekowaniu oczu u specjalisty usłyszałem że albo za 48 godzin leki pomogą albo światło na zawsze zgasnie. I jak bym pierdoly na af pisał 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Co chcesz nim zasilać ? d*py to on nie urywa 

Do poważnych rzeczy to mam 20 na wałek a to to taki pizdryk kupiłem chyba to za 1500 zeta tak do zasilenia pieca  czy światła w domu 

Prądnica miedziana wał korbowy metalowy silnik ohv, jeść nie woła niech stoi 

Opublikowano
10 minut temu, jajonasz napisał:

nie przyszło, bo nawet słownik w tel takich byków nie robi 

Jak ktoś baran to nawet osobisty asystent od pisania mu nie pomoże 🤣

Opublikowano
28 minut temu, marcin19071980 napisał:

to nie chodzi o pomoc jako tako tylko o zapowiedź darmowego dostępu uchodźców do opieki medycznej w całym zakresie co wydłuży i tak absurdalny czas oczekiwania na dostanie się do specjalisty 

Opublikowano
12 minut temu, Bananek napisał:

Głębokiś 🙊

5 minut temu, HF86 napisał:

była pewnie zszokowana twoim głębokim gardłem 🤭

po wyjęciu opilka i zainfekowaniu oczu u specjalisty usłyszałem że albo za 48 godzin leki pomogą albo światło na zawsze zgasnie. I jak bym pierdoly na af pisał 🤔

Z asystentem Google albo jakim brajlem 

Opublikowano

pewnie bym był poza zasięgiem już. albo na wiecznym wifi 🤭

Opublikowano
29 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie chce żeby padł ofiarą gwałtu 🙄

Powiem ci że dziś twój obiekt westchnień 🤭 już mnie dziś do furii  doprowadził.

Jego dni są policzone😡yebany germański złom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v