Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A czym jest wartość tego złota w porównaniu do życia i rodziny.

kris91 napisał:

Dzisiaj albo jutro też mają do nas przywieźć to się przejadę później z kanisterkiem, najwyżej trochę od cięcia odpocznę, ale dzięki za pomoc 👀👀👀

A klemy auto na co? 😉

Opublikowano
48 minut temu, Karol6130 napisał:

Zobaczysz co się będzie działo jak Ukraina przegoni ruskich. 

W to nie wierzę za bardzo.  

Rosyjskim żołnierzom mówili że jadą na misję pokojową i że to Ukraina napadła na Rosję. Tak mówią zatrzymani rosyjscy żołnierze.

Opublikowano
39 minut temu, Karol6130 napisał:

I co zrobisz ze złotem po wojnie?

Jeszcze kupionym w obecnym czasie

Panie Karolu ,zakopiesz głęboko i niech leży lepsze to niż kupa złomu na podwórku 

Opublikowano
23 minuty temu, gustaww napisał:

Oddali by część swojego państw bez rozlewu krwi, teraz zapłacą za to i inne państwa. Nie wiem który bardziej głupi, rusek bo napadł czy  ukrainiec bo się łudzi odparciem rosji.

W innych aspektach też jesteś taki naiwny? Jeśli tak, to niektórzy muszą mieć z Tobą dobrze 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Rosyjskim żołnierzom mówili że jadą na misję pokojową i że to Ukraina napadła na Rosję. Tak mówią zatrzymani rosyjscy żołnierze.

To jest pranie mózgu 

https://polskatimes.pl/rosja-gromadzi-wojsko-tuz-przy-granicy-z-polska-bron-pancerna-artyleria-i-transportery-z-ciezkim-sprzetem/ar/c1-16067357

3 minuty temu, kris91 napisał:

A nawet nie wiem, węża już raczej nie da mi wsadzić 🙊🙊🙊🙊

To już po?  

Miałem  i wstawić 

Karambe🤭

• Like 1
Opublikowano
35 minut temu, stempos1980 napisał:

Jeszcze powinni zrobić duże sankcje na Białoruś bo ten kretyn pozwolił wojskom rosyjskich przejść przez swój kraj

ten z Białorusi włazi w d*pę putinowi ,bo się boi  , gdyby putina nie było ,zes  ał by się ze strachu przed Polską , a z drugiej strony my s  amy przed ruskim ,i na swoje tereny amerykanów   wpuściliśmy , A ruski za to nam sankcji nie zrobi  ?,nie przykręci kurka ? ...  ano nie przykręci ,bo rosja jest krajem istniejącym tylko dlatego że ma surowce ,i ma  z tego kasę ,i ma za co ,,rozwijać się''. Tutaj wykrwawi się ,poosłabia granice ,a jak chińczyk to wykorzysta, na razie kumpel ,na razie ,,Riwentrow''- ,,Mołotow'' ,a co chińczykom ,czy japonii złoża ruskiego ,,wiszą'' ,my to możemy gdybać gdyż gó... wiemy ,to jest polityka ,to mogę nie mieć racji ,ale ma być po mojemy ,i tak przekręcić by naród był wdzięczny .      Słoneczko ,bez wiatru ,trochę na plusie .

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Jadu za duzo ?

Mój wąż do spuszczania (paliwa) jest bardzo gładki i nie prowadzi do uszkodzenia otworu wlewowego oraz zbiornika 🙊🙊🙊🙊

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Tam kłamstwa to na porządku dziennym i jak widać ciemnota też

Opublikowano (edytowane)

Trochę jestem, to mój słaby punkt że wierze ludziom. Jeśli ruskie będą kontynuować to ukraina padnie. Polska też  bo europa ma i miała nas w d*pie, jak w czwartek i piątek w powietrzu cisza tak dziś samoloty co chwilę. Myślicie że po co nas dozbrajają przy granicy, Putin czeka tylko na zaczepkę.

Edytowane przez gustaww
Opublikowano

Ukraicy też sieją propagandę na całego. Chwała się ile wzięli jeńców ale szkoda że nie mówią ilu jeńców wzięli Rosianie. Strasznie głupio robią broniąc się w miastach pełnych cywilów. Dzwonił do mnie wczoraj wieczorem Gość który kupił odemnie ten nieszczęsny traktor i mówi że na wsiach wokół Kijowa (ma do miasta 45km)jest już spokojnie Rosjanie cywilą nic złego nie robia. 

Opublikowano
36 minut temu, gustaww napisał:

Oddali by część swojego państw bez rozlewu krwi, teraz zapłacą za to i inne państwa. Nie wiem który bardziej głupi, rusek bo napadł czy  ukrainiec bo się łudzi odparciem rosji.

Jaka część? A jak by oddali się bez walki to ruski szybciej by atakował nas i Litwę bo by nie poniusł strat. A jak go trochę popłoszą to się uspokoi.

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, szymon09875 napisał:

Są tak samo wiarygodni jak sam Władek. 

Będą mówili to co im kazano, albo to co Ukraina chce usłyszeć. 

Pozostaje kwestia tego cz ci żołnierze są na pewno ruskimi. 

Na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. 

Media pokazują urywki i podniecają się tym samym od dwóch dni 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, kizak napisał:

ten z Białorusi włazi w d*pę putinowi ,bo się boi  , gdyby putina nie było ,zes  ał by się ze strachu przed Polską , a z drugiej strony my s  amy przed ruskim ,i na swoje tereny amerykanów   wpuściliśmy , A ruski za to nam sankcji nie zrobi  ?,nie przykręci kurka ? ...  ano nie przykręci ,bo rosja jest krajem istniejącym tylko dlatego że ma surowce ,i ma  z tego kasę ,i ma za co ,,rozwijać się''. Tutaj wykrwawi się ,poosłabia granice ,a jak chińczyk to wykorzysta, na razie kumpel ,na razie ,,Riwentrow''- ,,Mołotow'' ,a co chińczykom ,czy japonii złoża ruskiego ,,wiszą'' ,my to możemy gdybać gdyż gó... wiemy ,to jest polityka ,to mogę nie mieć racji ,ale ma być po mojemy ,i tak przekręcić by naród był wdzięczny .      Słoneczko ,bez wiatru ,trochę na plusie .

Ten z Białorusi bez wojny oddał Putinowi Kraj tylko niedopuszcza sobie tego do mysli

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A co, chcesz trochę🤔 

-2, zachmurzone.

Nie , narazie inwestuje w złom stalowy 

Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

A ktoś wie ile wczoraj było zarażonych na covid? Bo ani słowem nigdzie nie wspomnieli 🤔🤔🤔

Też jestem ciekaw. Tym bardziej że w gardle mnie coś zaczęło drapać... 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Też jestem ciekaw. Tym bardziej że w gardle mnie coś zaczęło drapać...

Boś wiosnę poczuł i bez szalika chodzisz, a to jest zdradziecka pogoda 🙊🙊🙊

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Są tak samo wiarygodni jak sam Władek. 

Będą mówili to co im kazano, albo to co Ukraina chce usłyszeć. 

Pozostaje kwestia tego cz ci żołnierze są na pewno ruskimi. 

Na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. 

Media pokazują urywki i podniecają się tym samym od dwóch dni 

Zachodzisz na urodziny i niby jesz co chcesz ,a tak naprawdę jesz to co ci gospodarz zaoferował  .    Tak samo z mediami ,wiemy tyle co powiedzą ,i jak informację  ,,nagną'' . Zobaczcie ,ta sama wiadomość,ten sam obrazek ,na różnym kanale ,zależnie od właściciela jest inaczej sformułowana .       Jednemu agresor ,drugiemu obrońca .         Po sankcjach wartości akcji spułek naftowych rosyjskich spadły o 20 -45 procent , Looooo ale dostali po kieszeni ,ale kto ?     Jesli główni gracze ,,oligarchy'' wiedzieli o wojnie ,mając np 30  -80 procent akcji ,sprzedali te akcje wcześniej ,a teraz odkupują taniej ,za dwie trzecie wartości ,czysty biznes mam to samo a mogę odkupić za resztę kasy więcej akcji . No i jak mam nie popierać dobrodzieja . Dostali po kieszeni wystraszeni ,.       Cudownie nie ma kowidu ,uchodżców ,syrii ,sportu ,ekologów .

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v