Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Eh kurka pany, nie sądziłem że rusek się tak rozkręci. Nawet ja po saletrę skoczyłem 😅. A pogoda to tak w miarę, chociaż rano -5 wskazało.

Opublikowano
Przed chwilą, tytanowyJanusz napisał:

a jak by tak Cię Piotrze wzieli w kamasze??? takiego wolnego strzelca co nic nie ma i na niczym mu nie zależy?

Siłą to może, dopóki można grzywnę czy do pierdla iść to wolę zapłacić albo posiedzieć trochę. Tak samo jak i nie mam zamiaru niczego bronić. Jak się chodziło na strzelnicę w technikum to ani razu nawet w tarczę nie trafiłem to chyba tylko do kuchni albo jako jakiś "dodatek" do reszty. Dobrowolnie nie mam zamiaru.

• Like 1
Opublikowano

Tak straszą że sankcje zabolą ruskich, tylko nic nie robią 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ O 5 rano powinni już nakładać, a nie 19 i straszą jeszcze 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Dziękuję. Jakaż to dziś okazja?

Tłusty czwartek a Ty spominałeś że do chudych nie należysz to pomyślałem że miło Ci będzie jak złożę Ci życzenia 

Tak podejrzewałem. Dzięki. Obaj z czwartkiem mamy święto. Z tą różnicą, że on za tydzień nie będzie tłusty. 😉

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, kris91 napisał:

Tak straszą że sankcje zabolą ruskich, tylko nic nie robią 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ O 5 rano powinni już nakładać, a nie 19 i straszą jeszcze 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

pRZECIEŻ RUSKI BRAL TO POD UWAGĘ ,TE NĘDZNE SANKCJE ,I 10 RAZY MOCNIEJSZE TEŻ  pUTIN BĘDZIE RYŁ DOPUKI MU OLIGARCHY POZWOLĄ ,MUSIAŁ IM POŻĄDNE PROFITY OBIECAĆ 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

k**wa , cycepa nie kupiona 🤷

no to kupuj. na co czekasz?

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Za tydzi to może i ruski być 

to ta Twoja zapowiedź?

Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

pRZECIEŻ RUSKI BRAL TO POD UWAGĘ ,TE NĘDZNE SANKCJE ,I 10 RAZY MOCNIEJSZE TEŻ  pUTIN BĘDZIE RYŁ DOPUKI MU OLIGARCHY POZWOLĄ ,MUSIAŁ IM POŻĄDNE PROFITY OBIECAĆ 

Tak jest 👍

Opublikowano
2 minuty temu, kris91 napisał:

Przecież oni tam na górze są wszyscy dogadani. Czekają aż putin zajmie całą ukrainę. Wtedy wprowadzą sankcję. Putin wprowadzi swój rząd na ukrainie i będzei miał wszystko pod kontrolą. Niby się wycofa ale będzie miał ukrainę w garści. Cały świat zdejmie sankcje i wszystko będzie po staremu. No nie wszystko bo ukrainy już nie bedzie 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Siłą to może, dopóki można grzywnę czy do pierdla iść to wolę zapłacić albo posiedzieć trochę. Tak samo jak i nie mam zamiaru niczego bronić. Jak się chodziło na strzelnicę w technikum to ani razu nawet w tarczę nie trafiłem to chyba tylko do kuchni albo jako jakiś "dodatek" do reszty. Dobrowolnie nie mam zamiaru.

Łe tam. Jak będziesz te swoje smakołyki pichcił to na kuchnie jak najbardziej. A ja jak dadzą karabin to mogę i strzelać, z kilku może bym zastrzelił 🤔

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no to kupuj. na co czekasz?

to ta Twoja zapowiedź?

Coś Ty. Ja nie przepowiadam już przyszłości 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ja nie przepowiadam już przyszłości 

znaczy lypa ?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Łe tam. Jak będziesz te swoje smakołyki pichcił to na kuchnie jak najbardziej. A ja jak dadzą karabin to mogę i strzelać, z kilku może bym zastrzelił

Dobrowolnie nie mam zamiaru, a strzelać? Przecież ani my nic nie winne, że nasi rządzący tacy a nie inni, tak jak i oni, zwykli szeregowi nic nie winni.

Opublikowano
2 minuty temu, krzychu121 napisał:

Przecież oni tam na górze są wszyscy dogadani. Czekają aż putin zajmie całą ukrainę. Wtedy wprowadzą sankcję. Putin wprowadzi swój rząd na ukrainie i będzei miał wszystko pod kontrolą. Niby się wycofa ale będzie miał ukrainę w garści. Cały świat zdejmie sankcje i wszystko będzie po staremu. No nie wszystko bo ukrainy już nie bedzie 

Odnośnie Ukrainy to 

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

znaczy lypa ?

Nie nie, niektóre rzeczy bardzo po cichu muszą się odbywać. A niech Ci będzie ze lypa 🙊

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Dobrowolnie nie mam zamiaru, a strzelać? Przecież ani my nic nie winne, że nasi rządzący tacy a nie inni, tak jak i oni, zwykli szeregowi nic nie winni.

W obrębie podwórka będziem bronić? 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie nie, niektóre rzeczy bardzo po cichu muszą się odbywać. A niech Ci będzie ze lypa

tyko pytam.

ale jak w ciszy, to i tak nikt nic wiedział nie będzie. ... no to lypa.

Opublikowano

Widzieliście zdjęcia tego ruska co mu ten ruski łeb urwało? 

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

tyko pytam.

ale jak w ciszy, to i tak nikt nic wiedział nie będzie. ... no to lypa.

Ototo. Jedna wielka lypa. Jak nasz cały kraj 

Opublikowano

ale Ryśka ani widu. w kolejce zasłabł , cyco?🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

@Łolek

Prawda to że u was za litra ropy kupi 3 piwa 🤔😂

oooo. miał bym trochę ... ropy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v