Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też do huty cały dach ze stodoły. 45 lat blacha czarna bez malowania wytrzymala. Ale ona i teraz grubsza jak te w promocji ocynkowane 

Opublikowano
HF86 napisał:

też do huty cały dach ze stodoły. 45 lat blacha czarna bez malowania wytrzymala. Ale ona i teraz grubsza jak te w promocji ocynkowane 

O, żebyś Ty widział u mnie na domu. Ocynkowana z lat 80 to łomem odginalim bo inaczej nie było opcji.

Rolnik1973 napisał:

Na zawsze razem do czyjejś śmierci.

Aby nie waszej razem. 🙊

Opublikowano
32 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Jak myślicie kiedy zaczną rezerwę ściągać do woja?🤔

Rano -3⁰ teraz ładne słonko, trza złomu załadować na przyczepkę i wywieść niech klepią pukawki dla nas.

Narazie jeńców nie potrzeba-wyobrazasz sobie co nie których dziś na wojnie(dzisiejsza młodzież)?

Co nie którzy przy założeniu kamaszow ,mieli by kalesony zardzewiale... .. Ja ubolewam że znieśli wojsko,nauczyło by trochę wycisku.

Szkoda że przy piknej pogodzie taka chu..a atmosfera

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Strongman napisał:

To masz racje ale samolot ten smoleński to na pewno zestrzelili.

Każdy osobnik pracujący w lotnictwie nie zgodzi się z tobą.

Ci co znają prawo lotnicze pewnie też

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

To masz racje ale samolot ten smoleński to na pewno zestrzelili.

On wyczul putina co ma w głowie i za dużo broni by nakupil

Ile km/h dasz radę jechać we mgle? A pomysł że taki samolot najmniej ze 200km/h leciał. Z profesorem dyskutowałem na ten temat i prościej tego nie wytłumaczy. 

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, Baks00 napisał:

Co nie którzy przy założeniu kamaszow ,mieli by kalesony zardzewiale...

dziś wystarczy że internet wyłączą to większość młodych popadnie w ostrą depresję 

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ile km/h dasz radę jechać we mgle? A pomysł że taki samolot najmniej ze 200km/h leciał. Z profesorem dyskutowałem na ten temat i prościej tego nie wytłumaczy. 

Bardziej chodzi o wysokość

Opublikowano

nie twierdzę że to zamach, bo nie ma na to żadnych dowodów, ale porównywanie jazdy samochodem, do samolotu to niezłe odklejenie. W nocy jak mu się żarówka spali to też nie wyląduje, bo ciemno? xD 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A na co ten wrak? Będą relikwie sprzedawać? 

No bo by go przebadali i udowodnili ze był zestrzelony,A widocznie coś na rzeczy było ze nie oddali.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
5 minut temu, Strongman napisał:

To dlaczego nie oddali wraku.

Bo te nasz politmendy tak się starały żeby tego złomu nie ściągać bo wyszlo by na jaw coś co pisdeczkom byłoby nie na rękę. 

Opublikowano (edytowane)

A na co ten wrak? Będą relikwie sprzedawać? 

Skoro już porównujemy, miałeś wypadek samochodem i nagle właściciel pola na którym samochód utonął po wypadku stwierdził że samochodu już niedostaniesz i jest jego.

Edytowane przez hubertb
Opublikowano

Ruscy już zaczynają swoje flagi na zdobytych budynkach wieszać. Skończą szybciej niż myślimy. Tak się kończy drażnienie lwa. Nasi to samo zamiast ze wschodem trzymać i chandlowac bo blisko to wola z Ameryka się lizać za oceanem i walić patykiem w klatkę lwa

Opublikowano
6 minut temu, jajonasz napisał:

nie twierdzę że to zamach, bo nie ma na to żadnych dowodów, ale porównywanie jazdy samochodem, do samolotu to niezłe odklejenie. W nocy jak mu się żarówka spali to też nie wyląduje, bo ciemno? xD 

Nie rob z siebie większego niż jesteś... 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v