Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Coś na tłusty czwartek

20220224_074048.jpg

ale tych kwiatków to weź nie jedz

choć wujek mojej żony kiedyś na kacu zrobił sobie jajecznicę na cebulce, tylko że to były cebulki kwiatów jak się później okazało

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Agrest napisał:

Chyba trzeba zamówić nawóz póki pieniądz coś warty.

Pszenica na cbot 926, wczoraj 882

Baryłka prawie 99dolców

Kupił bym ale nie mam gdzie i na czym postawić 

Trzeba będzie rozdzielić 

Npk i saletrzak na pola i trawy teraz. 

Npk, azot na kukurydzę i saletra na łąki później 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze myślisz. Wszyscy powinni wypłacić hajs z banków. Wtedy zobaczylibyście strach i popłoch 🙊

No, było by. 

Ciekawe czy pieniędzy by starczyło 😂

Opublikowano
hubertb napisał:

Stylizacja jak na blogu kulinarnym. Smacznego!

Bardziej na Wielkanoc 🙊🙊🙊 Co Wam powiem to powiem, ale od tych wichur to jakiś wirus przyszedł bo sraki wszystkie krowy dostały na 3 dni, bez zmiany diety i teraz przechodzi też bez zmiany jadłospisu 🤔🤔🤔🤔

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

choć wujek mojej żony kiedyś na kacu zrobił sobie jajecznicę na cebulce, tylko że to były cebulki kwiatów jak się później okazało

Tak pięknie pachną że kuszą

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Miałem i ja okazję zimny barszcz nie ze szczypiorkiem a chyba to były zonkile🤦

• Haha 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał:

Coś na tłusty czwartek

Znajomy kiedyś zjadł wytłaczankę do jajek więc twoja opowieść o zjedzeniu kwiatka wcale mnie nie dziwi.

Opublikowano

Irakijczycy ,czy afganistan miał swoich bojowników ,czy ukraina nie ma swoich terrorystów ,by w kilku ważnych punktach rosji nie wypuścić jakiej fabryki do nieba ? cy Putin tylko na to czeka ,by od razu Ukrainę rozdeptać . Z tym rozdeptaniem to różnie ,obrońcow może być sporo mniej ,atakujący powinni mieć większe straty ,ale jak siłami powietrznymi zdmuchną ? Może i minus jeden ,prawie bez wiatru ,trochę chmur .

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Znajomy kiedyś zjadł wytłaczankę do jajek więc twoja opowieść o zjedzeniu kwiatka wcale mnie nie dziwi.

ale że jak, myślał że gofry???

Do dziś nie wiemy. Myślę, że spory wpływ na jego decyzję mogły mieć %

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Jak na takiego bauera to coś mało pączków kupione/zrobione przez kobietę

Bo już wpierniczył wszytkie 😛

Opublikowano

O jednak i renówka była 💪

Witam wszystkich zdrowych psychicznie 👋

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

a co do ukraińców, przedwczoraj w TV pokazywali jak w jakimś mieście wywieszali flagi, tyle że to były flagi czarno-czerwone, dobrze kojarzę że to flaga banderowców???

Dobrze kojarzysz.

Opublikowano
1 minutę temu, Wędrowycz85 napisał:

O jednak i renówka była 💪

Witam wszystkich zdrowych psychicznie 👋

A ten holowanik to po renówke🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v