Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Coś na tłusty czwartek

20220224_074048.jpg

ale tych kwiatków to weź nie jedz

choć wujek mojej żony kiedyś na kacu zrobił sobie jajecznicę na cebulce, tylko że to były cebulki kwiatów jak się później okazało

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, Agrest napisał:

Chyba trzeba zamówić nawóz póki pieniądz coś warty.

Pszenica na cbot 926, wczoraj 882

Baryłka prawie 99dolców

Kupił bym ale nie mam gdzie i na czym postawić 

Trzeba będzie rozdzielić 

Npk i saletrzak na pola i trawy teraz. 

Npk, azot na kukurydzę i saletra na łąki później 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jeszcze myślisz. Wszyscy powinni wypłacić hajs z banków. Wtedy zobaczylibyście strach i popłoch 🙊

No, było by. 

Ciekawe czy pieniędzy by starczyło 😂

Opublikowano
hubertb napisał:

Stylizacja jak na blogu kulinarnym. Smacznego!

Bardziej na Wielkanoc 🙊🙊🙊 Co Wam powiem to powiem, ale od tych wichur to jakiś wirus przyszedł bo sraki wszystkie krowy dostały na 3 dni, bez zmiany diety i teraz przechodzi też bez zmiany jadłospisu 🤔🤔🤔🤔

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

choć wujek mojej żony kiedyś na kacu zrobił sobie jajecznicę na cebulce, tylko że to były cebulki kwiatów jak się później okazało

Tak pięknie pachną że kuszą

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Miałem i ja okazję zimny barszcz nie ze szczypiorkiem a chyba to były zonkile🤦

• Haha 1
Opublikowano
bratrolnika napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał:

Coś na tłusty czwartek

Znajomy kiedyś zjadł wytłaczankę do jajek więc twoja opowieść o zjedzeniu kwiatka wcale mnie nie dziwi.

Opublikowano

Irakijczycy ,czy afganistan miał swoich bojowników ,czy ukraina nie ma swoich terrorystów ,by w kilku ważnych punktach rosji nie wypuścić jakiej fabryki do nieba ? cy Putin tylko na to czeka ,by od razu Ukrainę rozdeptać . Z tym rozdeptaniem to różnie ,obrońcow może być sporo mniej ,atakujący powinni mieć większe straty ,ale jak siłami powietrznymi zdmuchną ? Może i minus jeden ,prawie bez wiatru ,trochę chmur .

Opublikowano
bratrolnika napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

Znajomy kiedyś zjadł wytłaczankę do jajek więc twoja opowieść o zjedzeniu kwiatka wcale mnie nie dziwi.

ale że jak, myślał że gofry???

Do dziś nie wiemy. Myślę, że spory wpływ na jego decyzję mogły mieć %

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Jak na takiego bauera to coś mało pączków kupione/zrobione przez kobietę

Bo już wpierniczył wszytkie 😛

Opublikowano

O jednak i renówka była 💪

Witam wszystkich zdrowych psychicznie 👋

Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

a co do ukraińców, przedwczoraj w TV pokazywali jak w jakimś mieście wywieszali flagi, tyle że to były flagi czarno-czerwone, dobrze kojarzę że to flaga banderowców???

Dobrze kojarzysz.

Opublikowano
1 minutę temu, Wędrowycz85 napisał:

O jednak i renówka była 💪

Witam wszystkich zdrowych psychicznie 👋

A ten holowanik to po renówke🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v