Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

No ja pier**le... Żeby kartę SIM wymienić na mniejszą to musi być właściciel numeru ... k**wa co za chore przepisy 

nożyczek nie masz w domu? 

Pan nato pilnuje granicy xD 

2022-02-22_15h43_12.png

Edytowane przez jajonasz
Opublikowano
radekz200 napisał:

Banan jadą do was na podlasie 😛

669DC6E9-2710-436F-98A0-7353161D5F80.jpeg

Ale nowość. 😱

kris91 napisał:

Łoooo, dach na kościele poderwalo trochu 😯😯😯

Szykują pod miedź. 😉

TheraRolnik napisał:

No ja pier**le... Żeby kartę SIM wymienić na mniejszą to musi być właściciel numeru ... k**wa co za chore przepisy 

A co to, telefon na tatusia? 😉

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Już nie 😁 "przerobiony" na mnie 

Kartę SIM możesz wymienić, jeśli jesteś właścicielem telefonu lub osobą pisemnie upoważnioną przez właściciela. 

Wymiana karty SIM kosztuje 25 zł z VAT (opłatę doliczymy do Twojego najbliższego rachunku za usługi telekomunikacyjne)

Bezpłatna wymiana karty SIM przysługuje w przypadku:

- starych kart wyprodukowanych przed 2013 rokiem (na rok produkcji wskazuje trzecia i czwarta cyfra numeru seryjnego karty),

- przedłużenia umowy, gdy wymagana jest wymiana na kartę microSIM, nanoSIM lub USIM,

- nowej umowy, gdy karta jest uszkodzona lub wymagana jest wymiana na kartę microSIM, nanoSIM lub USIM.

Opublikowano
1 godzinę temu, kris91 napisał:

Łoooo, dach na kościele poderwalo trochu 😯😯😯

już zbiórkę ogłosił 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Szykują pod miedź. 😉

Miedź przereklamowama, jeszcze platyny u nikogo nie ma 🙊🙊🙊

15 minut temu, HF86 napisał:

już zbiórkę ogłosił 🤔

Jeszcze nie, dopiero zderzył się z rzeczywistością jak za układanie gresu zaśpiewali 100zł/m² 😂😂😂😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Kallina86 napisał:

Kartę SIM możesz wymienić, jeśli jesteś właścicielem telefonu lub osobą pisemnie upoważnioną przez właściciela. 

Wymiana karty SIM kosztuje 25 zł z VAT (opłatę doliczymy do Twojego najbliższego rachunku za usługi telekomunikacyjne)

Bezpłatna wymiana karty SIM przysługuje w przypadku:

- starych kart wyprodukowanych przed 2013 rokiem (na rok produkcji wskazuje trzecia i czwarta cyfra numeru seryjnego karty),

- przedłużenia umowy, gdy wymagana jest wymiana na kartę microSIM, nanoSIM lub USIM,

- nowej umowy, gdy karta jest uszkodzona lub wymagana jest wymiana na kartę microSIM, nanoSIM lub USIM.

Ja zapłaciłem 12,50zł

Opublikowano
8 minut temu, kris91 napisał:

Miedź przereklamowama, jeszcze platyny u nikogo nie ma 🙊🙊🙊

Jeszcze nie, dopiero zderzył się z rzeczywistością jak za układanie gresu zaśpiewali 100zł/m² 😂😂😂😂

netto to może i bym się zastanowił. nie jestem taki, podwykonawca też człowiek i z 40 zlotych za metr by chciał 🤭

nawet i kurpiok 

Opublikowano
HF86 napisał:

netto to może i bym się zastanowił. nie jestem taki, podwykonawca też człowiek i z 40 zlotych za metr by chciał 🤭 nawet i kurpiok

Hehe, masz łeb do interesu. Tez bym tak zrobił. 😉

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale robota lux

Daj mu władydymirca na tiuning :D

Opublikowano

eh smutno. bycki sprzedane, stodoła też wstać nie chce nadal..może z tej zgryzoty sam by te plytki położył 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Wędrowycz85 napisał:

Daj mu władydymirca na tiuning :D

Przynajmniej te wkładki w felgach pospawane po ludzku. W zasadzie MTZ to jedyny ciagnik, który tam robi jako wół roboczy

Opublikowano
13 minut temu, HF86 napisał:

netto to może i bym się zastanowił. nie jestem taki, podwykonawca też człowiek i z 40 zlotych za metr by chciał 🤭

nawet i kurpiok 

Za 40zl z metra to ja mogę to poklasc, sobie do bagażnika... Choć znam typów którzy układali glazurę i gres w i wyszło im po 5zl na godzinę 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v