Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, hubertb napisał:

Ilu znasz ludzi którzy trzymają dwie ręce na kierownicy? 

Niewielu. A jeszcze mniej takich co wiedzą jak prawidłowo powinien być ustawiony fotel

dokładnie, bo zamiast hamować to będziesz się podnosił z fotela, i czas rekakcji w chuj długi,

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

A zeby trochę POczuc zimę jak za dawnych lat.

Te czyste mrozne powietrze i skrzeczący snieg😎

Ja w tym nic przyjemnego nie widzę. Prócz mrozu i śniegu to tylko błota równie nie znoszę. Wiosna by już mogła być. 

Opublikowano
9 minut temu, TheraRolnik napisał:

No to ja trochę wyższy bo niecałe 170 mam to raczej każde Moto z tych "popularnych" dobre do mnie 

Fz nie do mnie, ja sporta kupuje 

To tak zartem,no moze on jakies 160cm ma. Ale mi chodzilo o to ze dla.wygody zostal obniżony. Bo jego brat jak go stawiał na koło to lżej bylo go poderwać tak mowił. No byla jeszcze kawasaki ninja 750 jego brata ale już poszła a wczesniej yamaha r6 600

Opublikowano
2 minuty temu, mf362 napisał:

Jedni chwalą drudzy mówią że padaka . 

8zaworowe miały "gumową dwumasę" 16zaworowe dostały wtryski piezoelektryczne Siemensa. Do tego nasi w ogóle nie potrafią diagnozować tego silnika i zwykle wydaje się kilka tysięcy by potem okazało się że przetarł się wężyk od podciśnienia którego janusz przygniótł wkrętem tzw. "samojebem". 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Powiem bo nie wiem czy wiecie ale u nas w gminie już jest węgiel po 1850zł brutto/t z transportem do domu 

To ten sam co u @bratrolnika

Darek po ile dzisiaj węgiel 🤔

Bo niektórzy może ciekawi są 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Moja tesciowa jezdzi z dwoma rekoma na kierownicy. Jeszcze nigdy nie widzialem.zeby skrecala jedną reką. Wygląda.to.tak jak podczas nauki jazdy,a prawko ma juz wiele lat

Ja tak tylko na egzaminie jeździłem, teraz tak jeżdżąc bym powodował większe zagrożenie niż 1 reką 🤭🤦🏻‍♂️🤣🤣

Przed chwilą, Łolek napisał:

Może być, my jeden powiat 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, DANDYS napisał:

dokładnie, bo zamiast hamować to będziesz się podnosił z fotela, i czas rekakcji w ch*j długi,

I niewielka nadsterowność albo podsterowność i najbliższy rów. Oby tylko rów 

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Powiem bo nie wiem czy wiecie ale u nas w gminie już jest węgiel po 1850zł brutto/t z transportem do domu 

Kurła wiedziałem, że tak będzie. Się mi wuja na jesieni uparł na kolumbijski czy boliwijski węgiel. I trza się było szarpnąć na dwie tony za skromną kwotę 6100 zł za całość 🤦 Pomijając tą cenę to ten węgiel jest mega ujowy, a drewna mamy od uja i trochę.

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, TheraRolnik napisał:

👍

Nie jeździłem już z 5 lat, wyszło się z wprawy 

Nie trzeba pięciu lat, wystarczy zima, i na wiosnę jeździsz jak paralityk 

28 minut temu, jahooo napisał:

Nie wiem, co za kretyn cię uczył na tym kursie, mnie uczyli, że od hamowania na postoju jest prawa ręka i przednie koło, a lewa noga ma być gotowa do zmiany biegu. Owszem, zatrzymujesz się na lewą nogę, bo prawa hamuje, ale w czasie postoju nogi się zmienia.

No co ci powiem, uczą tak żeby egzamin zdać

Choć szczerze mówiąc to tylnego hamulca praktycznie nie używam leży hamowaniu 

3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Ja wiem kto chciałby to bardzo bardzo usłyszeć 😁

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, Belaruss820 napisał:

To tak zartem,no moze on jakies 160cm ma. Ale mi chodzilo o to ze dla.wygody zostal obniżony. Bo jego brat jak go stawiał na koło to lżej bylo go poderwać tak mowił. No byla jeszcze kawasaki ninja 750 jego brata ale już poszła a wczesniej yamaha r6 600

R6 to już by pasiło 👍

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie trzeba pięciu lat, wystarczy zima, i na wiosnę jeździsz jak paralityk 

To będzie trzeba uczyć się jeździć 🤣

Opublikowano
22 minuty temu, wojtal24 napisał:

@gregor1284 to ten telewizor wyrzucałeś przez okno z Agro Unii kolega @agrest pewnie w Przysuchej na spotkaniu PiS z rolnikami

A czemu miałbym być na wiecu ?

No i do Przysuchy będę miał  90 km

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Bo niektórzy może ciekawi są 

A nie powiem, nie ma tego który chciałby to usłyszeć to nie mówię 😁 jak zobaczyłem że mnie wywolales to sobie pomyślałem że może jakie zagubione pętko kiełbasy w rozsiewacz i odkryles i będziesz pytał czy wpadnę odebrać, czy jednak psom rzucić 🤣

2 minuty temu, donweter1989 napisał:

Kurła wiedziałem, że tak będzie. Się mi wuja na jesieni uparł na kolumbijski czy boliwijski węgiel. I trza się było szarpnąć na dwie tony za skromną kwotę 6100 zł za całość 🤦 Pomijając tą cenę to ten węgiel jest mega ujowy, a drewna mamy od uja i trochę.

Nie jesteś sam, też do rządowej jałmużny 3000zł dołożyłem 100zł żeby kupić tonę ekogroszku. 

Wczoraj nim rozpalilem, pali się, ciepło daje, ale widzę i popiołu więcej niż te wcześniejsze 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

R6 to już by pasiło 👍

Poszla za 11tys bo kasa byla potrzebna na dom. Ale to juz jakis czas temu,jeszcze moj mlody spał w dzien i wkurzalo troche jak pod oknem dawał w pizde. Pozniej odwdzieczalem mu sie rykiem bydła jak jego corka spala.w.dzien😀 teraz dopiero bedzie ciekawie jak 5 metrow od domu bedą mu ryczały bydlaki bo tak blisko sie obory pobudował  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v