Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, donweter1989 napisał:

Chciałem też pytać. Ja mam 190 wzrostu i jeżdżę tą nielubianą przez Piotra fiestą a siedzenia nie mam do końca cofniętego, bo bym do pedałów nie sięgnął.

Może on jak Jaś Fasola w jednym odcinku z zakupów wracał to siedzał na dachu w fotelu a do nóg miał miotły przypięte aby sięgać 🤔

A Jeśli ciasno to wtedy  jak w akademia policyjnej podczas nauki jazdy, wywalić fotel i z tylnej wersalki

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, farmtrac8244 napisał:

A Jeśli ciasno to wtedy  jak w akademia policyjnej podczas nauki jazdy, wywalić fotel i z tylnej wersalki

Maluch i kuzyn który miał 2 metry wzrostu. Spokojnie dostawał do pedałów z tylnej kanapy, jazda była nie możliwa gdyż odstęp pedałów w 126p nie przewidywał butów numer 50. 

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

No i PO snieżycy

POra na -15°

A od jutra odśnierzanie

Przed chwilą, hubertb napisał:

Maluch i kuzyn który miał 2 metry wzrostu. Spokojnie dostawał do pedałów z tylnej kanapy, jazda była nie możliwa gdyż odstęp pedałów w 126p nie przewidywał butów numer 50. 

Najcichsze auto , głowa między kolanami

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

O tej pozycji za kierownicą w samochodzie to chodziło o wygodę a nie o to żeby jak najlepiej czuć samochód i jak najszybciej reagować?

Ilu znasz ludzi którzy trzymają dwie ręce na kierownicy? 

Opublikowano
3 minuty temu, mf362 napisał:

Ja to wyłączyć bo ja też nie mogę przeerzucac stron ?

Ja to wyłączyć bo ja też nie mogę przeerzucac stron ?

Też miałem problem, bo nie mogłem tej opcji znaleźć gdy byłem na forum. Wylogowałem się a następnie zalogowałem i na górze telefonu wyskoczył komunikat, że reklamy są zablokowane. Nacisnąłem na tą ikonkę i włączyłem reklamy na tej stronie i wszystko działa.

• Like 1
Opublikowano

ja jednego - zgłaszam się

jakbyś trochę pojeździł off-road, weszło by ci w nawyk

Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Też miałem problem, bo nie mogłem tej opcji znaleźć gdy byłem na forum. Wylogowałem się a następnie zalogowałem i na górze telefonu wyskoczył komunikat, że reklamy są zablokowane. Nacisnąłem na tą ikonkę i włączyłem reklamy na tej stronie i wszystko działa.

wystarczy zaktualizować filtry w przeglądarce, poza tym ja stosuję blokowanie JavaScript

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

Niewielu. A jeszcze mniej takich co wiedzą jak prawidłowo powinien być ustawiony fotel

• Like 1
Opublikowano

@TheraRolnik mialbym dla Cb idealny motocykl. Sasiad ma jakies metr 50 w kapeluszu. Ma na sprzedaż Yamahe fz1 litrówka. Ostatnio chcial 16,5tys. Teraz zdjał ogloszenie. Ta jest doinwestowana. Nowe opony,łancuch zębatka,wydech akrapovic albo leovince(juz nie pamietam). Jak ją kupił to mechanik obnizył mu ją tak zeby nogami mógł siegać do ziemi.

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

jakbyś trochę pojeździł off-road, weszło by ci w nawyk

Możliwe, ale bardzo mało osób trzyma obie ręce na fajerce. Już nie mówiąc o jedzeniu przy prowadzeniu czy pisaniu sms. 

Opublikowano
6 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Co Jak co ale we fieście jest miejsca , mnie ile razy kto przestawi fotel to jest problem jechać. 

O dziwo nie wygląda, ale jest pojemna. Woziłem różne kanciaste pierdoły, które nie wchodziły do corsy czy do a3 a do fiesty wlazły. Udał im się ten samochód. Ale jak go zajadę to i tak kupię coś większego.

Ma ktoś jakieś doświadczenia z Fordem transitem connect?

Opublikowano

Możliwe, ale bardzo mało osób trzyma obie ręce na fajerce. Już nie mówiąc o jedzeniu przy prowadzeniu czy pisaniu sms. 

ja nie stosuję obsługi telefonu w czasie jazdy - od tego mam zestaw głośnomówiący w aucie, żarcie w drodze też nie wchodzi w grę

natomiast wielu kretynów tak robi, starając się dogonić uciekające 5 minut z życia

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

@TheraRolnik mialbym dla Cb idealny motocykl. Sasiad ma jakies metr 50 w kapeluszu. Ma na sprzedaż Yamahe fz1 litrówka. Ostatnio chcial 16,5tys. Teraz zdjał ogloszenie. Ta jest doinwestowana. Nowe opony,łancuch zębatka,wydech akrapovic albo leovince(juz nie pamietam). Jak ją kupił to mechanik obnizył mu ją tak zeby nogami mógł siegać do ziemi.

No to ja trochę wyższy bo niecałe 170 mam to raczej każde Moto z tych "popularnych" dobre do mnie 

Fz nie do mnie, ja sporta kupuje 

Opublikowano
3 minuty temu, donweter1989 napisał:

O dziwo nie wygląda, ale jest pojemna. Woziłem różne kanciaste pierdoły, które nie wchodziły do corsy czy do a3 a do fiesty wlazły. Udał im się ten samochód. Ale jak go zajadę to i tak kupię coś większego.

Ma ktoś jakieś doświadczenia z Fordem transitem connect?

W tej pierwszej generacji za bardzo nie było wyboru silnikowego 1.8 tdci 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

No to ja trochę wyższy bo niecałe 170 mam

No i się na mojego zięcia nie bardzo nadasz. Byłbyś niższy od kobiety, a może nawet od teściowej 🙆

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v