Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jahooo napisał:

a ta Arabia zmłóciła Argentynę na mielonkę

Mielonkę to Hiszpanie zrobili, Arabia to co najwyżej jakiś niedobity schaboszczak 🤣

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

No dzieci to bym na pewno nie miał i żona do tej pory byłaby nietknięta panie mądry inaczej.

Srają muchy będzie wiosna

Edytowane przez Wędrowycz85
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

No dzieci to bym na pewno nie miał i żona do tej pory byłaby nietknięta panie mądry inaczej.

Żonę może kto inny tykac albo możesz inna częścią ciała , tą co klapiesz czasem takie farmazony . 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Widać, że g... wiesz, czytać nie umiesz.

Dalej sobie marnuj młodość/życie pijąc alkohol z emerytami. 

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

bo kiedyś to zazwyczaj na ,,śmierć,, umierali 🤦‍♂️

👍

A teraz jeden dzień internetu nie ma i młodzi  już "umierają" 🙈🙈

Teściu, moja przyszła tyż tak ma 🤔

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 6465 napisał:

Zobaczcie jak się siłowniki popsuli i klamka.

IMG_20221126_134248.jpg

Da się naprawić jakby co. Tak samo miałem złamany ten jezyczek. 

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Zobaczcie jak się siłowniki popsuli i klamka.

IMG_20221126_134248.jpg

te końcówki z siłowników bym przyganął 

10 minut temu, jahooo napisał:

Ktoś się pytał, jak sie sprawuje lanca do piaskowania do myjki karcher

to jest ta sama przyczepa, pierwsze zdjęcie przed piaskowaniem - dwa worki piasku, godzina roboty

drugie zdjęcie po odświeżeniu farbą - 2 godziny na malowanie, jak wyschła

IMG_20200530_081046.jpg

IMG_20200606_114106.jpg

a 3 zdjęcia przed malowaniem a po piaskowaniu nie masz?

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakbym miał coś takiego robić to wolę do śmierci się do żadnej kobity nie odezwać słowem.

Podobno człowiek bez kobiety da radę żyć jak skupi się na pasjach i hobby .Wpadnie w wir pracy 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, malaczarna napisał:

Musisz do jutra poczekać córa musi świeczki zdmuchnąć 

oki. cierpliwy jestem. pamiętaj że obiecałaś.

złóż serdeczne życzenia CÓRECZCE. od Pafnucego. 👍

Edytowane przez Pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v