Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Ja mam Motyla.

On nie na Ludwikowie stał?

Ile ostatecznie? 9tys?

Nie, tam gdzie wcześniej napisałem, w nazwie jeszcze była Druga. Na mapie 5-10km za Lipskiem. Kierowcę wysłałem, nie byłem osobiście.

Trafiłeś. Ale stan jak na 2007 rok rewelacyjny, trochę przy przekładni widać ząb czasu. Jeszcze na dole na ramie ma kółka dospawane. 

Jeszcze ostatnio glebogryzarkę podkoronowke 80cm nabyłem, ale o wiele bliżej mnie. 5 letnia dwa razy do ciągnika podpięta, tylko, że bez wałka, 3600.

Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał:

A co Ty dzisiaj takie czarne myśli Sołtysie?

Żadne czarne. Co się zaczyna kiedyś musi się skończyć 

27 minut temu, radekz200 napisał:

Ale chyba nie przeze mnie? 😳

Za duże mniemanie masz o sobie 

Opublikowano
21 minut temu, Pafnucy napisał:

strasznie uogólniasz? tak z ciekawości. bez podtekstów. masz może córkę?

w domu dwóch synów chyba że gdzieś w świecie o czym nie wiem 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

w domu dwóch synów chyba że gdzieś w świecie o czym nie wiem 

nie Ty. Szon...

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, damian303 napisał:

Nie, tam gdzie wcześniej napisałem, w nazwie jeszcze była Druga. Na mapie 5-10km za Lipskiem. Kierowcę wysłałem, nie byłem osobiście.

Trafiłeś. Ale stan jak na 2007 rok rewelacyjny, trochę przy przekładni widać ząb czasu. Jeszcze na dole na ramie ma kółka dospawane. 

Jeszcze ostatnio glebogryzarkę podkoronowke 80cm nabyłem, ale o wiele bliżej mnie. 5 letnia dwa razy do ciągnika podpięta, tylko, że bez wałka, 3600.

Mój 2012r. Do porzeczek rewelacja.

I kwasówka to jest to👍

Teraz nowy chyba 23tys w podstawie 600l

20211124_095129.jpg

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał:

czytal ja czytał... nuż widelec... coś

nara bo oczy sie kleja 🙋‍♂️

Nuż 😂 weźta temu Sławkowi wytłumaczta że słownik nie straszniejszy niż dla pjotera kobieta 

• Haha 3
Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Mój 2012r. Do porzeczek rewelacja.

I kwasówka to jest to👍

Teraz nowy chyba 23tys w podstawie 600l

20211124_095129.jpg

W ogóle rewelacja. Po rauhu, drugi typ siewnika, który jeździ u mnie po okolicznych sadach. I ludzie sobie chwalą go.

No właśnie, według mnie, też go nabyłem w rewelacyjnej cenie.

Opublikowano (edytowane)

syzyfowa praca 

IMG_20221102_095714.jpg

rozmawiałem ze starym pracownikiem fabryki mebli forte w Białymstoku który dobrze pamięta zakład sprzed prywatyzacji i okazuje się że to co mi @damianzbr pisał odnośnie zakładu jest prawdą , szwaby w latach 90tych dały kasę na wykup od państwa i postawiły słupów z PL na dyrekcję i członków zarządu dając również paru zza Odry do rady nadzorczej , ciekawe ile jest jeszcze takich firemek chorągiewek które w czasach transformacji  tak zaczynały dzięki zagramanicznemu kapitałowi ,

kryzys doprowadził do zlikwidowania zakładu w Białymstoku

1 godzinę temu, Desperado napisał:

liznąć wiedzy. 

żeby liznąć to majty trzeba ściągnąć a do wsadzenia w nie dłoni niekoniecznie 

erosomanki

erosowomans

Edytowane przez konteno
Opublikowano
1 godzinę temu, drobny napisał:

Witam że słonecznego poranka w Dubaju 😎

Prawda że w Dubaju arabki same daju?🤭

Jest na czym okk zawiesić czy wszystko w kokonie czeka na przepoczwarzenie?

Opublikowano

kapka deszczyk od północy. wiatru nie słychać. trzeba po ogarniać ,bo i przedstawienie u córki w przedszkolu. 

Opublikowano (edytowane)

@Qwaziz białym łbem i się pewno dzisiaj pożegnamy

W 9ym miesiącu porzuciła mleko  było teraz przestała jeść trawieniec ok macica ok, kroplówki wlewki dożwaczowe pow nie że 4 po 20l i uj koleżanka nie je, podpisała na się wyrok 

IMG_20221110_061215.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
konteno napisał:

syzyfowa praca 

rozmawiałem ze starym pracownikiem fabryki mebli forte w Białymstoku który dobrze pamięta zakład sprzed prywatyzacji i okazuje się że to co mi @damianzbr pisał odnośnie zakładu jest prawdą , szwaby w latach 90tych dały kasę na wykup od państwa i postawiły słupów z PL na dyrekcję i członków zarządu dając również paru zza Odry do rady nadzorczej , ciekawe ile jest jeszcze takich firemek chorągiewek które w czasach transformacji  tak zaczynały dzięki zagramanicznemu kapitałowi ,

kryzys doprowadził do zlikwidowania zakładu w Białymstoku

liznąć wiedzy. 

żeby liznąć to majty trzeba ściągnąć a do wsadzenia w nie dłoni niekoniecznie 

erosomanki

erosowomans

to do przyciskania kapusty ? sporą masz beczkę 🤪🙆‍♂️

Opublikowano
HF86 napisał:

kapka deszczyk od północy. wiatru nie słychać. trzeba po ogarniać ,bo i przedstawienie u córki w przedszkolu. 

Hymnu się poucz żebyś siary nie narobił. 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v