Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, slawek74 napisał:

jeden tu pisze że tylko dąb grab na opał 🤭

znajomej kiedyś olche piłowałem na pieńki bo mąż jej chory na Parkinsona był akurat po operacji DBS

jak dobry łańcuch to moment i przeciętę 

IMG_20220504_180003.jpg

14 minut temu, slawek74 napisał:

jeden tu pisze że tylko dąb grab na opał 🤭

bo albo ich stać na taki opał albo taki las mają , ja wierzby mam za paliwo na transport i czasem drobne zakupy spożywcze dla właściciela 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

lepiej żebyś Ty nie wiedział za kogo ciebie się uważa🤭

To mnie nie obchodzi. Możesz mnie uważać za kogo sobie chcesz, ja ciebie też uważam i oceniam...

idź mięcha trochę spożyj i popij %🥴

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Ludziska, czy ktoś ten raport suszowy miał z problemami? O otwarcie pliku mi chodzi. Ciągle błąd wyskakuje.

Słyszał, że dla członków kół pszczelarskich trzeba założyć numer EP aby odbierać leki na warrozę? Takie cuda nam prezes dziś mówił.

Opublikowano
hubertb napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

ja obecnie olszyną bo jej sporo wyciełem na wiosnę no i wiąz

Ja za darmo dostałem olszynę, brzozę i trochę klonu 

nie wszędzie drewno darmo dają....

Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

idź mięcha trochę spożyj i popij %🥴

Ty się mleczka napij, mleczny człowieku. Na obiad jeszcze za wcześnie. 

już piłem pyszota 😁

Opublikowano
31 minut temu, Leszy napisał:

Ty kiedy teściem zostaniesz? Może się role odwrócą i ty będziesz zięcia denerwował 😜 

To dostanie bombę na banie podkuli ogon i będzie siedział cicho

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Ludziska, czy ktoś ten raport suszowy miał z problemami? O otwarcie pliku mi chodzi. Ciągle błąd wyskakuje.

Słyszał, że dla członków kół pszczelarskich trzeba założyć numer EP aby odbierać leki na warrozę? Takie cuda nam prezes dziś mówił.

Ja nie jestem członkiem. Tzn nie w kole jestem. 😉 Bo uj wie, czy mnie kto za członka nie uważa. 🤣

• Haha 1
Opublikowano

Ja nie jestem członkiem. Tzn nie w kole jestem. 😉 Bo uj wie, czy mnie kto za członka nie uważa. 🤣

Trzeba się dowiedzieć o co w tym chodzi ale już czuję, że lepiej nie składać i dopóki się da to ten Apiwarol kupować na własną rękę. 

Opublikowano
slawek74 napisał:

Bananek napisał:

z tydzień nie można wejść...

Wszedłem, pobrałem, otworzyć nie mogę.

Opublikowano
MonteChristo napisał:

31 minut temu, Leszy napisał:

Ty kiedy teściem zostaniesz? Może się role odwrócą i ty będziesz zięcia denerwował 😜 

podjeżdżasz 🤔😁

Opublikowano
25 minut temu, Dziad932 napisał:

A Sławciu wczoraj ważyłem jedną jałówkę mięsna 720 kg , będzie kupka kasy z takiej 🤔 w R na pewno pójdzie 

to ze 9 powinno być jak ładna to I lepiej. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Wszyscy mają ten problem. W cenach nawozów i temacie susza wszyscy mają z tym problem. Coś tam im nie działa ta aplikacja.

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

tak , wszyscy. strona właściwie nie działa.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Trzeba się dowiedzieć o co w tym chodzi ale już czuję, że lepiej nie składać i dopóki się da to ten Apiwarol kupować na własną rękę.

I tak się Tobie dziwię, bo nigdzie nie przynależysz, ani numeru gospodarstwa, ani dopłat, a do koła się wpisałeś. Przecież dane Twoje mogą podać dalej, choćby do weterynarii i w razie czego dupą ugotowana.

Opublikowano
2 minuty temu, Bananek napisał:

Wszedłem, pobrałem, otworzyć nie mogę.

Opublikowano
hubertb napisał:

Powiem Ci że dają, tylko ludziom się nie chce! Za darmo = miałem wyciąć z samosiejki znajomemu. 

z tego co widzę to drewno według węgla jest tanie tylko ludzie się nauczyli i robić się nie chce bo to jeszcze częściej podkładać trzeba...

• Like 1
Opublikowano

I tak się Tobie dziwię, bo nigdzie nie przynależysz, ani numeru gospodarstwa, ani dopłat, a do koła się wpisałeś. Przecież dane Twoje mogą podać dalej, choćby do weterynarii i w razie czego d*pą ugotowana.

W weterynarii i tak trzeba się zapisać. Nie wiesz, że jest obowiązek posiadania numeru weterynaryjnego? 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, MonteChristo napisał:

Trochę drastyczne, i patolką podjeżdża. Myślisz, że córunia takiego cudaka sprowadzi?   

Edytowane przez Leszy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v