Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Baks00 napisał:

No gdzie......🤦Możesz i w toalecie🤭

To po co Tomek każe stolik rezerwować ? 

Edytowane przez Dziad932
Opublikowano
36 minut temu, konteno napisał:

co wolisz ? lepiej siedzieć na stołeczku pod krową i nosić aparaty od stanowiska do stanowiska czy doic na hali na stojąco i iść krowy ganiac na rusztach ?

Wolałbyś gówna/gnój zgartac na wyciąg/taczkować, czy te krowy zaganiać na halę? 

Wolałbyś stać na łańcuchu, czy chodzić po tej oborze? 

Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Nie poczułem się urażony ani nie oczekiwałem przeprosin. Po prostu mi się nie podoba takie coś 

Jeśli ktoś myśli że te "darmowe" hajsiwo to pieniądze rządu to mi takiego kiepa nie szkoda. Przyjdzie inna władza, utnie, przyjdzie taka niedojda za 5zl/h robić i będzie chwalić swego łaskawcę. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Kolega po fachu 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jeśli ktoś myśli że te "darmowe" hajsiwo to pieniądze rządu to mi takiego kiepa nie szkoda. Przyjdzie inna władza, utnie, przyjdzie taka niedojda za 5zl/h robić i będzie chwalić swego łaskawcę. 

Ja biorę tylko obszarówkę. Nie miałem żadnego PROW ani innych takich. Ale uważam, że nie trzeba nikogo obrażać. Jak chce niech się z tym haruje. Nie bawię się w żadne politykowanie bo to nie ma sensu

2 minuty temu, Łolek napisał:

Trójkąt, Stryków  Głowno Piątek 

No to mamy do siebie ok 30- 40 km. Gdzie pchasz mleko?

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Znasz mój los. Mam nadzieję że właśnie się odmienił.

Daj spokój ja to chodzę zmartwiony już kawał czasu bo wszystko za dobrze idzie. Wszedłem w posiadanie towaru na który ni diabła nie było klienta, sprzedałem wszystko w dwa tygodnie i ludzie dzwonią pytają czy jeszcze mam. Te ugory ogarnięte, karpy i gałęzie pojechały bez rozwalenia drogi, zasiane i deszcz zaczął padać. Składowych na te moje szczęście jest wiele ale już się boję kiedy się coś odjaniepawli. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Młody weź się do roboty bo łapki masz jak panienka 

Kierownica wygodna w Fendzie to i odciski zginęły 🤭 

To znaczy że muszę mieć łapy parchate żeby wyglądało że coś robię 🤔

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

Laczek jaka odmiana ?

Reebok 41, taka ciekawostka te klapki kupiłem w 2013 za 120 zł to była bardzo duża kwota jak za klapki wtedy i do dziś bardzo malo są zużyte, a chodzę w nich prawie codziennie, jakość idzie w parze z ceną

Opublikowano
3 godziny temu, Baks00 napisał:

No to lepsze jak hazard.

Ale mam kumpla,jest zawodowym pokerzysta.Mialem okazję być na jednym z turniejów -i powiem że dobre karty to nie wszystko.......

No jeszcze obowiązkowo twarz pokerzysty 🤔

Opublikowano
2 godziny temu, DANDYS napisał:

i to dobre? bo korpus chyba wymaluje z nobilesu chlorokauczukiem

oo chyba Łolek malarz

Powiedziałem kup gruntoemalie najlepiej poliuretanową z utwardzaczem  litr chyba że 150 ale  będzie Pan zadowolony 

A jak nie to zwykłą gruntoemalie i bez podkładu dajesz 

Chlorokalczukiem to się zaebiesz człowieku 

8 minut temu, szwagier24 napisał:

w EBR też już wypłacali

Ale że co wypłacali bo nie wszystko dziś czytałem 

Opublikowano
9 minut temu, Łolek napisał:

Trójkąt, Stryków  Głowno Piątek 

Prawie jak trójmiasto 😊

Opublikowano

aby dali nie ważne kiedy, no może do mają vo ratę mam

gregor1284 napisał:

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Młody weź się do roboty bo łapki masz jak panienka 

Phi ja to jak jaki doktor albo inny ksiądz. Patrz @Pafnucytak wygląda spracowana dłoń spracowanego parobka 😂

16661869684895806561210859890755.jpg

syn ma większą łapę 🤣

Opublikowano
Łolek napisał:

2 godziny temu, DANDYS napisał: i to dobre? bo korpus chyba wymaluje z nobilesu chlorokauczukiem   oo chyba Łolek malarz   Powiedziałem kup gruntoemalie najlepiej poliuretanową z utwardzaczem  litr chyba że 150 ale  będzie Pan zadowolony  A jak nie to zwykłą gruntoemalie i bez podkładu dajesz  Chlorokalczukiem to się zaebiesz człowieku 

https://allegro.pl/oferta/gruntoemalia-poliuretanowa-telpur-s200-mat-1-2-12619075631 o ta Ci chodzi? a co chlorokauczuk chujowa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v