Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

nawet czteropak z somsiadem spożyty.

kto ufundował i z jakiego powodu? 🤔

Opublikowano
Dziad932 napisał:

6 godzin temu, jahooo napisał:

jeszcze trzeba mieć żonę, a nie "towarzyszkę życia na kartę rowerową"

To tylko papier , Jasiu na całe życie to wiążą tylko kredyty a nie miłość czy małżeństwo 😉

5 godzin temu, stempos1980 napisał:

Zrobiłeś tego grzmota opla?

Prawie ,bo dziś popołudniu dopiero wtryski odebrałem 

to jak mi się kończy to czas pomyśleć o nowym 🤔🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Daleko się wybrała? 

Młoda matka w ulu, bez opalitka, czasem ciężko znaleźć. Tym bardziej jak się ma jaskrę i niewiele już brakuje do utraty wzroku jak w przypadku somsiada. Ale coś tam widzi jeszcze, przedwczoraj w C-330 awarię zdiagnozował a nawet naprawił.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

w C-330 awarię zdiagnozował a nawet naprawił.

aż ciekaw jestem co jej było?

Opublikowano
38 minut temu, szymon09875 napisał:

32 zł, dwa albo trzy lata tam byłem płaciłem poniżej 20 napewno 

Powietrze muszą trzymać ? 

Nie. Wystarczy żeby nie były zbyt mocno spękane po bokach, żeby ziemia nie leciała do środka.  W środek  wchodzą pierścienie z jakiegoś tworzywa i one trzymają ich wysokość

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

aż ciekaw jestem co jej było?

A świecąca kontrolka ładowania cały czas. W regulatorze napięcia jeden kabelek puścił i chyba dlatego bo przylutowany i nie świeci. A przekaźnik adaptowany z ruska, jeszcze made in CCCP.

Opublikowano

jak to ? to jeżdziłes bez ładowania, czy to dopiero co?

Opublikowano
42 minuty temu, Dziad932 napisał:

🤨

A tam , i tak wszyscy wiedzą o co chodzi 

Marek lejeta swoje baby czy co 🤔 , kobiety są marudne to co mam poradzić  ...

Są plusy i minusy , ale ziemie czy samochód bez problemu można kupić 

Nigdy w życiu nie podniosłem ręki na żonę ale też i ona tego nie zrobiła i nawet kłócić nie ma się o co

Moja tam marudna nie jest 

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Alternator ładował. A kontrolka cały czas świeciła. A z miesiąc temu zaświeciła, robót żadnych i tak nie było to tak zeszło się zgadać i zrobić. 

O dobrze podpowiedziałeś, u mnie w c360 świeci już dwa lata a ładowanie jest. Trzeba sprawdzić.

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał:

Nie polecam na ściernisko, raz tak zrobiłem i mało co wzeszło. Po uprawie na wierzch i bronka

Kiedyś podorywke się płytko robiło i siało 25kg polskiej lub 15kg kazachstańskiej jak kiedyś było i zawsze po deszczu się starałem siać

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

O dobrze podpowiedziałeś, u mnie w c360 świeci już dwa lata a ładowanie jest. Trzeba sprawdzić.

Ja nie miałem pojęcia, dla mnie tam gdzie są dwa kable to już jest o kabel za dużo. Somsiad się tym zajął. 

• Like 1
Opublikowano
56 minut temu, bratrolnika napisał:

Przy takiej prędkości jadąc Lublinem to miejsce sw. Krzysztofa zastępuje już święty Piotr 😇

E tam, u was lepsze było 

Wytryskiwacze 

Mój Lublinek to jest lala,. Zero luzów hamulce brzytwa.

• Like 1
Opublikowano

Wczoraj 12-13zl  ale kompletnie nie ma ruchu.Szczerze mówiąc to jest h.....o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v