Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Możliwe 🤔

To jak tak zachwalacie to sobie miejcie... Po co mieć tak samo jak wszyscy.

Samce alfa muszą Ci udowodnić że są od Ciebie lepsi bo mają kobietę xD

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Po co mieć tak samo jak wszyscy.

Celibat Piotra jest po prostu dziwny, jednak lepiej żyć w celibacie niż mieć "chłopa" w roli baby to już jest odrażające. 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ależ niech mają, ja nie mam na własne życzenie a nie z powodu niepowodzeń w szukaniu itp.

oooojj....

Opublikowano
5 minut temu, jajonasz napisał:

Może jednak dają dobre rady? Piotrek młody. Jeszcze życia nie zna. Teraz kobietę by jeszcze normalną znalazł. Potem będą w jego wieku tylko brzydkie, lub z dziećmi po rozwodzie albo jakieś z charakteru wredne. 

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Leszy napisał:

Potem będą w jego wieku tylko brzydkie, lub z dziećmi po rozwodzie albo jakieś z charakteru wredne. 

No aż tak źle to chyba nie będzie. Ludzie teraz coraz częściej się po 30 poznają. 

Opublikowano
12 minut temu, hubertb napisał:

Celibat Piotra jest po prostu dziwny, jednak lepiej żyć w celibacie niż mieć "chłopa" w roli baby to już jest odrażające. 

A co powiesz o żonie Jarusia z chłopaków do wzięcia?

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Najpierw to trzeba chcieć. Samo się nic nie dzieje.

natury nie oszukasz. alkohol kobiety nie zastąpi. wytrzeźwiejesz i wraz ryćkać sie chce. :D

Opublikowano

Jasne, ale w okolicy są tacy 40-50 którzy na siłę próbują coś znałeś. Bo im ta samotności dopiero naprawdę zaczyna doskwierać. Wybór już wtedy raczej naprawdę jest ograniczony.

2 minuty temu, hubertb napisał:

No aż tak źle to chyba nie będzie. Ludzie teraz coraz częściej się po 30 poznają. 

Opublikowano

A tymczasem w pogodzie się skiepściło. Było pięknie słonecznie, teraz przewaga chmur i jakoś tak mało sympatycznie. 

Dobiło do 9+,

Opublikowano

Chłoporobotnik napisał:

9 minut temu, slawek74 napisał:

smęcić zaczynasz 🤔

Ciekawi mnie to czemu większość sobie świadomie życie utrudnia.

zdaje Ci się...

Chłoporobotnik napisał:

Zdarza się. 

ale często? czy tylko sporadycznie ?

Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, Pafnucy napisał:

ale chyba nikt Ci nie każe?

Na szczęście już nie. Był czas, że niektórzy nagabywali a wręcz przykazywali, że się będzie tak jak inne stare samotne chłopy ale jakoś na mnie to nie działało.

gdyby chłopy babów nie mieli nie było by i ciebie i mnie na tym świecie 🤷‍♂️🤭

hubertb napisał:

8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Po co mieć tak samo jak wszyscy.

nawet nie wspominaj 🤢

jajonasz napisał:

10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Możliwe 🤔

To jak tak zachwalacie to sobie miejcie... Po co mieć tak samo jak wszyscy.

nie znasz tematu widzę 🤔

Opublikowano (edytowane)

Słońce znikło, zachmurzone. 

Ciekawe czy taki 20 centymetrowy rzepik z poplonu rosnący w pszenicy Huzar choć przypali 🤔

10 minut temu, slawek74 napisał:

ale często? czy tylko sporadycznie ?

A bo ja wiem jak często? Przecież nie siedzę z nimi non stop.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
15 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Najpierw to trzeba chcieć. Samo się nic nie dzieje.

znam takiego co kobieta sama na niego wyszla-pijany byl i nie dal rady sie bronic, szukala chlopa i on sie nawinal w sumie to byl juz stary kawaler ale mial dom i kase. parenascie lat pozniej po pijanemu dobieral sie do niej wiec dolapala go z corka i mu malego ukrecila- 2 tygodnie w szpitalu byl- cala wies miala ubaw bo jego matka to wszystko opowiadala kazdemu, co ciekawe pozniej tez mieli dziecko.

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

trza być twardym a nie mientkim

obyś nie przegiął. :D

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał:

A tymczasem w pogodzie się skiepściło. Było pięknie słonecznie, teraz przewaga chmur i jakoś tak mało sympatycznie. 

Dobiło do 9+,

A u mnie pikne słońce 

Żona prowadzi żyć nie umierać 😘

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Ja już po sąsiedzkiej polewce teraz do braciszka na dalszą część dyngusa, trza być twardym a nie mientkim😉😁🙋‍♂️

Nie zapominaj, że krowy masz do dojenia 🤔 Chyba, że zastępstwo ogarnięte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v