Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6465 napisał:

9 godzin temu, klama958 napisał:

O, busik z naszych stron.

Z wypożyczalni wzięty do puki mojego nie zrobią.

Twojego.... 😉 To Lublinem jeździsz? Praca marzeń. 😉

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

To tam było jak w mlekpolu, żeby zadać pytanie to trzeba było się przedstawić i nr dostawcy podać? 😂😂😂😂

anonimowo ankiety podpisywane były 🙂

Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie, nie wierzę. Wiele rzeczy dzieje się bez naszej ingerencji i nic "wyżej" nie ma na to wpływu. A u siebie aby coś zmienić? Można tylko czasem się trzeba głęboko zastanowić czy warto.

Pjoter warto próbować. 

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Ale może mieli rację zetor to nie traktor😉😁

Pan chyba nie zdaje sobie sprawy jak słowa mogą ranić.... 😥

Opublikowano
HF86 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Dobra, czas na odpoczynek. Z młodym wybraliśmy film na dziś. Spider-Man z 2002 roku. Dacie wiarę, że nigdy nie oglądałem Spider-Mana? Choć komiksy lubiłem z tym "bohaterem".

to elektryfikacja to kiedy was tam dopadła 🤔

Na długo przed wami. 😉

Opublikowano
40 minut temu, radekz200 napisał:

To ja na pelet wydał 3500 zł powinno styknąc 

jaki masz piec? była fotka? drewno tam wlezie by spalić?

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

A po ile i co to był za zwierz?

Na WBC, podobno 18,70 ale w najgorssym wypadku 18,50. Byk czarny,matka mieszaniec bbb,a kryta limuseńcem sztucznym. Tylko mi z rogów na angusa wyglada bo krotkie a wszystkie byki po lm mialy dlugie. Najwazniejsze ze zaskoczyl wagą.

Opublikowano
8 minut temu, DANDYS napisał:

Ty korzystał z RMG, czym deklarowales się podnieś SSO?

Zaloguj się do ewniosku ściągnij działki ewidencyjne i rolne (plik csv) i wyślij na e-mail. Z tego co pamiętam nie łapiesz się na ten program.

Opublikowano
Pafnucy napisał:

no Cię przepraszam. Ty tu nowy niby. sam się ładnie przedstaw jeśli porozmawiać chcesz. no bo chyba nie sadzisz że zupełnie obcej osobie napiszę jak moim zdaniem w polu robić by zrobić ? bo to wiadomo? może ty Spórkowa jesteś i nam rolnikom krowy gwałcić zabronisz....

To żeby udzielać się w tym temacie trzeba się najpierw przedstawić?

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

Dobra, czas na odpoczynek. Z młodym wybraliśmy film na dziś. Spider-Man z 2002 roku. Dacie wiarę, że nigdy nie oglądałem Spider-Mana? Choć komiksy lubiłem z tym "bohaterem".

Byłeś u doktora z nosem?

Opublikowano
10 minut temu, kris91 napisał:

Chociaż podpisałeś się nazwiskiem sąsiada? 🙊🙊🙊

twoim 

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

I jak się fordzikiem brykalo?

A twoje lico pasowało do forda🤔😁

Adam trochę mnie za uszami swędzi bo mam na nie uczulenie. Komfort lepszy niż w Ducato. 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Na WBC, podobno 18,70 ale w najgorssym wypadku 18,50. Byk czarny,matka mieszaniec bbb,a kryta limuseńcem sztucznym. Tylko mi z rogów na angusa wyglada bo krotkie a wszystkie byki po lm mialy dlugie. Najwazniejsze ze zaskoczyl wagą.

Moźe nie tego guzika nacisnął i zamiast mniej 100 kg to wyszło więcej😷

• Haha 1
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Byłeś u doktora z nosem?

Jutro rano morfologia. Pozaglądam wtedy za laryngologiem. Dziś zacząłem słać bykom słomę, nagiąłem się, i znów ciurkiem poszło. Coś mi się wydaje, że w ten sposób mój organizm broni się przed pracą. 😉

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

Twojego.... 😉 To Lublinem jeździsz? Praca marzeń. 😉

A co ci w Lublinie nie pasuje. Dwie palety nawozu ładowałem i szedł jak dzik w kukurydzy.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Coś zawiniłeś? 🙊

trochę prawdy poszło. A to zastępca dyrektora agencji najpierw nowy wał tłumaczył. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v