Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, mirro napisał:

Na 38 mln to możesz podzielić ale dług narodowy.😂 Jedno uwłaszczenie po wojnie już było. Dekrety PKWN się to nazywało.

wali mnie dług podziel miliardy z unii na mieszkańca kraju 

Opublikowano
13 minut temu, DTaras napisał:

poco dzielić kasę z Unii na człowieka skoro człowieka skoro każdy człowiek jej nie zobaczy?

chcę zobaczyć ile tych miliardów euro przypadnie na osobę załóżmy że dostaniesz do ręki na inwestycję 

Opublikowano
32 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

W co ty wierzysz.....? Zobaczymy jak to rozdysponują....... 

przeleją na socjal aby kupić kolejne wybory..... 

🤔

Czy wspomogą gospodarkie..... 

wiadomo że na socjal. tak się wygrywa jak społeczeństwo nauczono głównie rękę wyciągać. pieniądz łatwo dodrukować.

Opublikowano (edytowane)

Białko Bogów czyli eko-innowacja. Skusi się ktoś na kotleta mącznikowego? Pomysł naprawdę interesujący w sensie hardcorowy i wygląda znośniej niż krewetki. Podoba mi się, robi się jakby egzotyczniej w wyborze żywności: 12 minuta:

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
3 godziny temu, Mariusz2903 napisał:

chcę zobaczyć ile tych miliardów euro przypadnie na osobę załóżmy że dostaniesz do ręki na inwestycję 

Mariuszek to już Lewaki to twoi przyjaciele 😂

4974d0c7c2b5fea96bbe7950f029c2d0.jpg

Opublikowano
Przed chwilą, Ywa napisał:

Białko Bogów czyli eko-innowacja. Skusi się ktoś na kotleta mącznikowego? Pomysł naprawdę interesujący w sensie hardcorowy i wygląda znośniej niż krewetki. Podoba mi się, robi się jakby egzotyczniej w wyborze żywności: 12 minuta:

I Ty byś to jadła ? Pani Spurek oczywiście będzie protestować mam nadzieję w tym przypadku.

Przed chwilą, Denwer napisał:

182718342_782529025991270_54131016370552

Fajna ta żona.

Opublikowano
13 godzin temu, pafnucy napisał:

wiadomo że na socjal. tak się wygrywa jak społeczeństwo nauczono głównie rękę wyciągać. pieniądz łatwo dodrukować.

Tylko nikt się nie zastanowi z tych co rękę wyciągają o konsekwencjach tego działania. 🤨

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v