Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, akooo napisał:

Jak ktoś chce za wszelką cenę zobaczyć zło to je dostrzerze nic sobie z tego nie robiąc ze to margines pośród ludzi którzy chodzą do kościoła szczególnie w dzisiejszych czasach.

166853187_1708318522709508_9080166738099

31 minut temu, pafnucy napisał:

całą niedzielę będziesz tak opluwał?

w święta  ci  nie przeszkadzało  a w zwykłą  niedziele  już  tak     :D  :D  :D  

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Toś  się  oborowy popisał  fałszem i obłudą    łobornik  czuć  aż  w nimczech  od ciebie 

Co PISowski frustracie jak nie masz jak się odgryźć to zaraz obrażasz ale co się dziwić takiemu zeru. 😩

Opublikowano

to zdaje sie kosciol we francji-kiedy ostatnio nas napadli,ponad 200 lat temu...tak wyglada poziom prawdy w twoich memach..

gdy mamusia placi za smieci to mozna caly dzien siedziec w internecie..

wysokość opłaty za odpady: Nowa stawka wynosi 27 zł za osobę/za miesiąc.2 lut 2021
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Denwer się nie wyspał, bo całą noc przygotywal listę memów do wstawienia........ 

Jest podirytowany z samego rana

Elektorar PIS jest podkurwiony poprzez syndrom oblężenia jaki im propaganda zapodaje Fajnie widzieć jak Marecek odkrył słowo frustrat i teraz prawie w każdym memie je wrzuca. Rozwija się chłop, oj rozwija😅

2 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Miał chwilę prześwitu co pisał ze kila rzeczy mu się w PiS nie podoba.... 

Coś tam pobeczal że murem za Ardanem a potem skulił ogon i do budy żeby popierac rządy Pudy🤣

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

A moje życzenia nadal aktualne, może ten pusty łeb ci się choć trochę naprostuje ;) Zobaczysz jak wygląda prawdziwy świat, a nie ten kłamliwy chłam w waszej telewizji. Na taki stan zidiocenia jak u Ciebie może pomóc jedynie terapia szokowa.

Terapia szokowa może nastąpić jedynie gdy ma się jakikolwiek kontakt z rzeczywistością i jest się samodzielnym intelektualnie. 

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Media są po to żeby władza zabrała ci wszystko ale powiesz że jesteś zadowolony  po to są media żeby ludziom wyprać mózg .

I właśnie dlatego koledzy notorycznie twierdzą że wysokie podatki ich wzbogacają i rozwijają i ten co zarabia więcej ma być karany za swoje zdolności i zapłacić wyższa stawkę. 

Lud już jest tak zidiociały ze nawet nie zastanawia się ze coś jest z tym nie tak. 

Obecnie zmanipulowany i ogłupiony lud wybiera tych którzy go zmanipulowali by mogli nimi dalej manipulować i głupoty wpajac. To jest dramat systemowy

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Co PISowski frustracie jak nie masz jak się odgryźć to zaraz obrażasz ale co się dziwić takiemu zeru. 😩

Oj  prawda  widać  zabolała   hihihihihihihihih 

167110831_885462252029457_66853717477778

Opublikowano

Hitler musiał tworzyć ministerstwo propagandy, a kaczorek ma Denwera 🤣

Serio nie szkoda Wam czasu na to zero omyłkowo nazywane człowiekiem? Zostawcie mu ten temat, niech sam siebie zarzuca memami, ewentualnie popluje jadem z katotalibami

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, Denwer napisał:

Oj  prawda  widać  zabolała  

Jaka prawda 🤨 taka że jesteś sfrustrowanym "0" .

Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał:

takie opłaty reguluje kodeks wyborczy  , przy nastepnych wyborach  i tak pewnie ci sami radni przejdą .

gdybys nie wiedzial to gmina marecka-on sie warszawa zajmuje a u niego tez podrozalo..

marecek chyba cala noc ogladal z prezesem rodeo i kowboi, to jego i prezesa ulubiony film

image.jpeg.71a651ffdf3aad028b0de0ba393aae67.jpeg

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, PRIMO napisał:

Jaka prawda

Ta  że  jesteś  oborowym  i  pachniesz  obornikiem  :D  :P  

175184898_1410484015955672_1134318373302

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Ta  że  jesteś  oborowym  i  pachniesz  obornikiem  :D  :P  

Francuski piesek🐩 z wrażliwym noskiem👃?😲

Opublikowano
3 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Jest podirytowany z samego rana

Jakbyś zobaczył takie indywiduum  w lustrze o poranku to też byś był przez resztę dnia poirytowany😝.

3 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Miał chwilę prześwitu co pisał ze kila rzeczy mu się w PiS nie podoba.... 

To był włam na konto😂

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

fakt. ma chwile zwątpienia, ale później żeby zagłuszyć sumienie atakuje wszystkich dookoła ze zdwojoną siłą.

To nie są chwile zwątpienia on jest wtedy świeżo po spowiedzi😁

• Haha 4
Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

175162915_822521998613337_85890899746697

To oczywiste że komunę obalił Jarosław. Kilka dni wcześniej spotkał się Terleckim i Pawłowicz żeby popalić zioło, obalić flaszkę i cnotę Krystyny. Jak na złość Terlecki wolał skręta , Jarosław był niechętny na wdzięki Pawłowicz więc stwierdzili że nazajutrz obalą komunę. 🤣

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v