Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idiota i desperat w jednym. Nawet Nowakowi nie umieli postawić zarzutów i zaprowadzić przed sąd. Ale nie dziwota skoro na Ukrainie przekręty robił. A najlepsze jest to, że pisiory mówią, że to, że Nowaka wypuszczono to wina Tuska. Bo to Tusk mu załatwił.

Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

I Ci się, mirro, spitoli w najmniej spodziewanym momencie... Ziobro żołądkuje się jako to poujawnia dowody z rozpaczy - czy tylko ja mam wrażenie, że to idiota?

Chyba nie tylko..... Padaczkowo drgawkowe ruchy Ziobry potwierdzaja tylko to o czym powiedział kiedyś premier Miller - on jest zerem. Przez 5 lat rozbija układ, ujawnia nieprawidłowości, reformuje sądownictwo , likwiduje patologię i zamyka Nowaka i to za przestępstwa poza Polską. Tusk powiedział tylko jedno zdanie i go wypuścili. Takich jaj nie ma chyba nawet w murzyńskich krajach. 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nie  wiesz  co to jest  dysortografia  to  nie rób  z siebie  pajaca   większego  niż  już  jesteś.  Właśnie na tym  polega  ta  przypadłość że  znasz  zasady   tylko  robisz  błędy  pisząc.  I  to  że  widzę  twój  analfabetyzm  nie  oznacza  że  nie  mam dysortografii. :D  :D  

Sprawia  ci  przyjemność  jak robisz  z siebie  pajaca  ??

171885606_10225150314692866_330039456602

widzisz są 2 prawdy smoleńskie opozycja drwi z komisji macierewicza a zwolennicy pisu podważają wyjaśnienia komisji milera pewnie prawda jest po środku z odszkodowań starczy im do końca życia a my nie mamy z tego nic powinno to się już skończyć tak czy siak putinowi nic nie zrobimy 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał:

To tak się da?

Na tym  polega  badanie  na dysortografię  że  znasz  zasady  a mimo  to  robisz  błędy  w pisaniu.

"Nauczyciel szybciej zorientuje się, że ma do czynienia z dysortografią, jeśli towarzyszy jej jednocześnie dysgrafia, czyli trudności z pisaniem i dysleksja, czyli problemy w opanowaniu umiejętności czytania. Dzieci z tego typu zaburzeniami nie tylko robią błędy ortograficzne w wyrazach, ale też ich pismo jest niekształtne, o niepewnej linii. Często dłużej niż rówieśnicy literują słowa, nieprawidłowo dzielą je na sylaby, popełniają błędy w zmiękczeniach, w wyrazach o podobnym brzmieniu (np. g-k, z-s) lub "zjadają", czyli nie czytają końcówek słów.

Co istotne, dysortografia występuje u dzieci, których rozwój pod każdym innym względem jest prawidłowy. Są one w stanie nauczyć się i przyswoić zasady pisowni, a mimo to popełniają błędy ortograficzne."

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Gdyby zrezygnował ze szczepienia wyrzuciliby go na sam koniec listy oczekujących, poza tym w obecnym czasie każdy oczekujący jest tak samo "potrzebujący". Jak byś mniej latał z retuszami Dudy, a więcej próbował ogarniać rzeczywistość, to byś wiedział kto za ten system i ogólny w nim bajzel odpowiada 🤭

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Na tym  polega  badanie  na dysortografię  że  znasz  zasady  a mimo  to  robisz  błędy  w pisaniu.

"Nauczyciel szybciej zorientuje się, że ma do czynienia z dysortografią, jeśli towarzyszy jej jednocześnie dysgrafia, czyli trudności z pisaniem i dysleksja, czyli problemy w opanowaniu umiejętności czytania. Dzieci z tego typu zaburzeniami nie tylko robią błędy ortograficzne w wyrazach, ale też ich pismo jest niekształtne, o niepewnej linii. Często dłużej niż rówieśnicy literują słowa, nieprawidłowo dzielą je na sylaby, popełniają błędy w zmiękczeniach, w wyrazach o podobnym brzmieniu (np. g-k, z-s) lub "zjadają", czyli nie czytają końcówek słów.

Co istotne, dysortografia występuje u dzieci, których rozwój pod każdym innym względem jest prawidłowy. Są one w stanie nauczyć się i przyswoić zasady pisowni, a mimo to popełniają błędy ortograficzne."

Fajne definicje piszesz. Ale udowodnij pokaż papier. Bo inaczej to jesteś tylko jak piszesz o mnie analfabetą.

Przed chwilą, lukasz222 napisał:

Gdyby zrezygnował ze szczepienia wyrzuciliby go na sam koniec listy oczekujących, poza tym w obecnym czasie każdy oczekujący jest tak samo "potrzebujący". Jak byś mniej latał z retuszami Dudy, a więcej próbował ogarniać rzeczywistość, to byś wiedział kto za ten system i ogólny w nim bajzel odpowiada 🤭

Pisowska propaganda próbuje w ten sposób przykryć bałagan. Gdzie albo ktoś specjalnie zrobił lukę pozwalającą się zapisać młodym albo faktycznie wystąpił błąd z winy systemu lub jego administratora.

14 minut temu, Mariusz2903 napisał:

prawda leży zawsze po środku

Tu masz rację część komisji Antoniego wierzy w zamach część już nie. Część rodzin smoleńskich poważanych z pisem wierzy w zamach część już nie.

Opublikowano
24 minuty temu, Denwer napisał:

Z tym dzieckiem to by się w odniesieniu do ciebie zgadzało ale co do normalnego rozwoju to mam duże watpliwosci🙄

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Chyba nie tylko..... Padaczkowo drgawkowe ruchy Ziobry potwierdzaja tylko to o czym powiedział kiedyś premier Miller - on jest zerem. Przez 5 lat rozbija układ, ujawnia nieprawidłowości, reformuje sądownictwo , likwiduje patologię i zamyka Nowaka i to za przestępstwa poza Polską. Tusk powiedział tylko jedno zdanie i go wypuścili. Takich jaj nie ma chyba nawet w murzyńskich krajach. 

To ilu trzymało ,Zegarmistrza '' że im się wyrwał ?.🤣To nie jaja to rzeczywistości. Miller powiedział  Ulman napisał 🤣🤣🤣👍

Opublikowano
34 minuty temu, Denwer napisał:

165702220_1706204539587573_7005101210406

Od razu widać wybitną inteligencję PISowskiego twórcy prostakiego mema. Nawet poprawnie "wpieprzać" nie potrafi ten intelektualista napisać. Taki poziom reprezentuje PISowski lud. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v