Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, agromatik napisał:

Bronia go porzuciła. 

A kto by go tam chciał? Chyba tylko panny z PIS

33 minuty temu, jarecki napisał:

inwestycja w Kubice się zwraca . orlen to nie tylko paliwa https://www.orlenprojekt.pl/PL/OfertaGrupyORLEN/OfertaWPolsce/Strony/default.aspx

Wiem ze nie Orlen to nie tylko paliwa i wiem że jest Kubica ale nie o to pytam. W jaki sposób Orlen wygenerował tak duży zysk? Od kogo wyciagneli tyle kasy?

31 minut temu, Denwer napisał:

uważaj żeby  po tobie   nie " jechali"  panowie  z ARIMR  czy  US

Grozisz?

27 minut temu, Denwer napisał:

Piszesz  o  sobie  badylarzu  :P 

Lepszy badylarz jak świniopas

Opublikowano

jeden z dojenia krów a drugi z czyszczenia byków

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer, chwalił się, że 2 kierunki studiów ma ukończone, ale jak poprosiliśmy o jakiekolwiek dowody to ślad po nim zaginął ;) 

Może mu broń przypadkiem wypaliła? Mógł nie zrozumieć instrukcji obsługi bo nie była w formie obrazków i nieszczęście gotowe😬 

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ma się co dziwić. Człowiek żyje w stanie permanentnego zagrożenia to się o pozwolenie wystarał.🤐 Wróg nie śpi!

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano

No co ten marecek jeszcze zmyśli.... Tyle się uczył a białko z wody liczył... 😂

Nie kuma co to sucha masa 🙉

Opublikowano
Dnia 27.02.2021 o 00:21, jacus napisał:

obajtka akcje orlenu stanialy o 40 % i to jest najlepszy komentarz ...

a co on zrobił ?

33 minuty temu, daron64 napisał:

main_18podsumowuj_c_ca_t_afer_z_obajtkie

jakaś afera według obsesyjnego chorobliwie platfusa ?? 

Opublikowano

dziwne by było jak by nie przeklinali 

afera ?

nieelegancko mówi na niej o urzędnicze Najwyższej Izby Kontroli. "Przyjechała jakaś straszna biurwa z NIK-u… Jakaś p...da wiesz, taka, zamiast ją dowartościować, przep...lić jak trzeba, to dał jej jakieś biuro…" - mówi na nagraniu były szef MSZ i marszałek Sejmu do zmarłego w 2015 r. najbogatszego Polaka Jana Kulczyka. A w swoich skandalicznych słowach odnosi się do działań ówczesnego ambasadora Polski w USA Ryszarda Schnepfa.

Zdążyliśmy już przywyknąć do grubiańskiego zachowania Radosława Sikorskiego. To żadna nowość, że polityk posługuje się wulgarnym językiem. Nagranie, które teraz ujrzało światło dzienne to jednak przekroczenie kolejnej granicy... Sposób, w jaki Sikorski mówi o kobiecie poraża...

Schetyny i inni o Sochaczewie  tusiu i inni afera .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

nie ? 

pis klnie aferaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  !!! tak tak 

mam cos dla was lepszego 

Dramat w „Pierwszej miłości”. Dominika zaplanuje porwanie Julki i morderstwo!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v