Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Ulman napisał:

Tusk miał dziadka w wermachcie a ty masz brata w Niemczech? Twój rodzony brat faszystów dorabia a oni nam reparacji nie chcą dać. Na twoim miejscu to bym chyba sie go wyrzekł bo hańba całą rodzinę okrył. 

Właśnie   te  reparacje  odzyskuje.  Ja  dzięki  temu  mam wiązary   po  kosztach  produkcji  +  koszt  transportu   na  wiaty   w ramach reparacji    tak sam  szef  jego firmy  powiedział  😎

7 minut temu, PRIMO napisał:

Nosz urwa 🤨 w końcu zamknęli wszystko czy nie bo co chwila co innego klepiesz. 🤔

Zamknęli  turystykę    restaurację  czy  galerie  handlowe   fryzjerów   hotele  itp.     produkcja  idzie  jak  szła  tak jak u nas  zresztą

6 minut temu, Ulman napisał:

Czemu faszystom projektuje zamiast dla ojczyzny pracować. Studia pewnie skończył w Polsce za polskie pieniądze a teraz swoim talentem dorabia obcych? Haaaańbaaaaa!

W  końcu  mamy  UE 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Zamknęli  turystykę    restaurację  czy  galerie  handlowe   fryzjerów   hotele  itp.     produkcja  idzie  jak  szła  tak jak u nas  

Yyyyyy galerii nie zamkneli u nas. 

O jakiej ty produkcji mówisz?

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Denwer napisał:

Właśnie   te  reparacje  odzyskuje.  Ja  dzięki  temu  mam wiązary   po  kosztach  produkcji  +  koszt  transportu   na  wiaty   w ramach reparacji    tak sam  szef  jego firmy  powiedział  😎

a to było dobre
rozwinę - stare samochody ciągniki.. ogólnie maszyny rolnicze (i co tam innego jeszcze) w cenie złomu to też reparacje?

żeby nie wyszło że mają już nadpłatę

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Przecież zawsze PISałeś że  UE to lewackie zło a twój brat tą swołocz dorabia i ci to nie przeszkadza? Zaprzaniec z ciebie jak z kazdego PISowca. 

Podobnie Rysiek pluje na wszystko co zagramaniczne a w gospodarstwie prawie same zachodni graty .😁

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

rozwinę - stare samochody ciągniki.. ogólnie maszyny rolnicze w cenie złomu to też reparacje?

Czyli chcą nas wspomóc wysoką technologią?:lol:

Opublikowano

denwer - jak rozmrożono z azotu preparat to go ktoś MUSIAŁ przyjąć. Ale trop tropicielu, trop.

Dom mi będą budować z drewna - uwaga - Austriackiego. Taniej.... Ja to dopiero będę miał reparacyję. Taaaak...

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

Już  usunęli   post   ciekawe który   pewnie  @sumek666  ale  w necie  nic  nie ginie  jakby  co  to  mam screena  jak i  zacytowany  jego  post    także   ten.

Trzeba  reagować  aby  się  nie  powtórzył   przypadek  z Łodzi

Co ty chcesz ode mnie!?

Opublikowano
3 godziny temu, Denwer napisał:

Nie  miałem  bo wypoczywałem w Polskich górach  a ty  się  w g*wnie  babrałeś  🤣🤣

Czyli  potwierdzasz  moją  wersję  @hubertuss kłamał    zresztą  jak  zwykle      brawa  dla ciebie  @PRIMO👏👏

On nic nie potwierdził. Jedyne co potwierdził, ze jak zwykle kłamiesz i nie rozumiesz co czytasz. To, że w artykule, którego nie czytałem nie wymienili być może wszystkich 8 wprowadzonych przez pis w roku 2021 podatków to nie znaczy, że  ich nie ma tak samo jak 11 podniesionych.

A tym czasem komisja do spraw badania kogo poza kolejką zaszczuli szybko zakończyła pracę. Nie znaleziono spisku PO i Tuska za to zaczęły wypływać nazwiska związane z pisem jak Radosław Pazura zagorzały pisior. Zwrócić też uwagę, ze politycy pisu nie krzyczeli głośno by karać winnych. Mówiło się o zaszczepionym Dworczyku i ministrze zdrowia. Wniosek jasny. Pis przestraszył się, ze tam zaszczepionych zostało dużo ludzi związanych z pisem i odpuścili śledztw i wyjaśniania.

Wydano lakoniczny komunikat i nikogo nie ukaraną.

Opublikowano
5 minut temu, łobuz napisał:

Cześć sołtys tu Kanalia

Jeżeli możesz opublikuj tą wiadomość na forum bydła, świń i sytuacji politycznej w w polsce 2021

Kochani forumowicze chce się z wami pożegnać, ale ponieważ forum się zdemoralizowało  na którym panuje donośicielstwo i tchórzostwo dlatego robie to przez sołtysa.

Dziś rano  napisałem ceny świń i ze złości napisałem  ze trzeba wypatroszyć pis za to. I dwóch kapusi kochających pis  ( znajdziecie ich na forum trzody i sytuacji politycznej) natychmiast  mnie podkablowała do moderatorów i dostałem natychmiastowego bana na konto od jacentego. Tak jak mówiłem jestem osobą nie wygodną i zrobią wszystko kundle donosicielskie aby mnie usunąć aby tylko źle o pis nie mówił, a ponieważ moderatorzy   to tchórzliwa banda  swój cel osiągneli. Te dwie prawdziwe sprzedajne donosicielskie kanalie jeszcze mnie prokuraturą straszą bo jakoby sieje mowe nienawiści mimo że ja krytykuje rząd i urzywam stwierdzeń już uprzednio urzywanych

https://www.youtube.com/watch?v=iCOKgGkL8pw

Proszę składać doniesienie i na niego mam nadzieje siedzieć razem w celi))))

Jak to się dzieje ze na youtube są dozwolone takie piosenki i wypowiedzi ( czysta mowa nienawisci) a na agrofoto moderatorzy leją w portki za byle pierdołę 

https://www.youtube.com/watch?v=B5fUWzFPZ7g

https://www.youtube.com/watch?v=hZ8su8s8mOI

Niestety to forum upadło poniżej dna mółu gdzie królują donosicielskie pisowskie taliby  a moderatorzy w podskokach wykonują ich zachcianki zamiast kundli z forum wywalić na bity pysk. Nie chce w takim razie tu być. 

Normalni forumowicze wam życze szczęścia i wysokich cen i zdrówka na ten nowy rok. 

kanalia 36

6 minut temu, sumek666 napisał:

Co ty chcesz ode mnie!?

Nie Wiesz jak coś nie tak to TY🤭

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Ulman napisał:

Przecież zawsze PISałeś że  UE to lewackie zło a twój brat tą swołocz dorabia i ci to nie przeszkadza? Zaprzaniec z ciebie jak z kazdego PISowca. 

Siebie  dorabia    Niemcom  zabiera   :) 

35 minut temu, PRIMO napisał:

Yyyyyy galerii nie zamkneli u nas. 

O jakiej ty produkcji mówisz?

Normalnej produkcji   fabryki  pracują normalnie  w Niemczech  jak  i  w Polsce

19 minut temu, sumek666 napisał:

Co ty chcesz ode mnie!?

Nic    nie  chowaj  urazy.  Nie  ma obsesji  tylko  pobłażasz    tutaj  ,,patologi,,  Antypisowskiej 

14 minut temu, hubertuss napisał:

On nic nie potwierdził. Jedyne co potwierdził, ze jak zwykle kłamiesz i nie rozumiesz co czytasz. To, że w artykule, którego nie czytałem nie wymienili być może wszystkich 8 wprowadzonych przez pis w roku 2021 podatków to nie znaczy, że  ich nie ma tak samo jak 11 podniesionych.

A tym czasem komisja do spraw badania kogo poza kolejką zaszczuli szybko zakończyła pracę. Nie znaleziono spisku PO i Tuska za to zaczęły wypływać nazwiska związane z pisem jak Radosław Pazura zagorzały pisior. Zwrócić też uwagę, ze politycy pisu nie krzyczeli głośno by karać winnych. Mówiło się o zaszczepionym Dworczyku i ministrze zdrowia. Wniosek jasny. Pis przestraszył się, ze tam zaszczepionych zostało dużo ludzi związanych z pisem i odpuścili śledztw i wyjaśniania.

Wydano lakoniczny komunikat i nikogo nie ukaraną.

Czyli  nie trafisz  wymienić  tych 8  nowych  podatków  które  wprowadził  PiS   jak i tych  11  podniesionych  podatków  więc  kłamiesz  zresztą  nie  pierwszy  i  nie  ostatni  raz.

Możesz  zacytować  jakieś  wywiady  Radosława  Pazury  które  sugerowały  by  że  to  zagorzały  Pisior.  Jak  na razie  to  sami  celebryci   związani  z  Opozycją  i  z TVN.

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Denwer napisał:

Nie  miałem  bo wypoczywałem w Polskich górach  a ty  się  w g*wnie  babrałeś  🤣

@Denver gdzie ty w tych górach wypoczywałeś jak wszystko pozamykane? 

Tiaaaa, im zabiera tylko oni z jego pracy zyski czerpią bo inaczej by go tam nie trzymali😆

Nowe PISowskie podatki? Prosze bardzo Podatki w 2021 r. - podwyżki. Które podatki wzrosną w 2021 roku (businessinsider.com.pl)

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

NIe wiesz,że pisowskie gnidy sa RÓWNIEJSZE

4 minuty temu, Denwer napisał:

Nic    nie  chowaj  urazy.  Nie  ma obsesji  tylko  pobłażasz    tutaj  ,,patologi,,  Antypisowskiej 

Patologia to jest w psis, w dodatku nie widzą jej

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

@Denwer weź się ode mnie odczep. Nawkaldali Ci do głowy propagandy i ją siejesz. 

Nie udzielam się w tym temacie żeby się nie denerwować.

Nie wiem o jakim pobłażaniu mówisz. Nie jestem non stop na forum, więc nie jestem w stanie kontrolować Was. 

Opublikowano
22 minuty temu, sumek666 napisał:

Co ty chcesz ode mnie!?

To podpucha. Tylko sprawdza czy zareagujesz. A jak zareagujesz, to i tak bez znaczenia. resztę sobie dopowie.:lol:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, sumek666 napisał:

@Denwer weź się ode mnie odczep. Nawkaldali Ci do głowy propagandy i ją siejesz. 

Nie udzielam się w tym temacie żeby się nie denerwować.

Nie wiem o jakim pobłażaniu mówisz. Nie jestem non stop na forum, więc nie jestem w stanie kontrolować Was. 

a szkoda że tu rzadko zaglądacie.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
15 minut temu, Ulman napisał:

Tiaaaa, im zabiera tylko oni z jego pracy zyski czerpią bo inaczej by go tam nie trzymali😆

Nowe PISowskie podatki? Prosze bardzo Podatki w 2021 r. - podwyżki. Które podatki wzrosną w 2021 roku (businessinsider.com.pl)

Do 28 Grudnia  stoki były  otwarte.  po 28  grudnia   szlaki  turystyczne  także  były  otwarte.

Niema  tam 8 nowych  podatków  wprowadzonych  przez  PiS  ani  11  podwyżek 

10 minut temu, soltys48 napisał:

NIe wiesz,że pisowskie gnidy sa RÓWNIEJSZE

Patologia to jest w psis, w dodatku nie widzą jej

napisał   handlarz

To  jak handlujesz  tą  wieprzowiną  której  sam  nie  hodujesz  ???🤔

typowy-mirek-handlarz-przedsiebiorca-vol

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, sumek666 napisał:

@Denwer zanim kogoś zgłosisz sprawdź regulamin. 

No to postępowanie za bezzasadne nękanie "organów"':lol: i wzywanie imienia nadaremno.

Edytowane przez mirro
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v