Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

2 minuty temu, jarecki napisał:

no holandia też nie chce pamiętać żę była holandią .

Za to my niedługo, z takim traktowaniem kobiet i taką edukacją w tym kierunku, zamiast Rzeczpospolita Polska, będziemy nazywać się Zjednoczone Emiraty Polskie xD 

Jakim traktowaniem?

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał:

sory , ale mi jakoś bliżęj  do słów ministra niż do słów lewackich idzcie i się  bzykajcie .  a po drugie to raczej szkoła nie ma wpływu aż tak dużego na wychowanie .

A ja byłem za kompromisem aborcyjnym, ale jakieś "pojeby" niepotrzebnie grzebią w tym gównie i coraz bardziej zaczyna śmierdzieć ...

• Like 1
Opublikowano

I wciąż utwierdzam się w przekonaniu, że pani Dulkiwicz to trol a nie prezydent

Opublikowano

W jakim sensie Adrian trol, nei powiedział bym, wesołe tańce na 1 września, mogli zrobić tańce na pogrzebie Adamowicza

MonteChristo napisał:

W jakim sensie Adrian trol bardziej jako memiczna osobowość , wesołe tańce na 1 września to trolling , mogli zrobić tańce na pogrzebie Adamowicza

Opublikowano (edytowane)

A Adriana mogli by podmienić na robota umiejącego się podpisać, i nikt by się nie zorientował, że kogoś brakuje xD W sumie trzeba by mu załatwić takiego robota, wtedy to już cały rok będzie mógł na nartach jeździć xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

w radio podawali niedawno ze na lubelsczyznie rajdowcy rozjezdzaja lasy- nawet nagrali jednego rowerzyste w srednim wieku,zamaskowanego ktory szaleje po lesie i niszczy runo lesne ,specjalnie dal niego zrobili tor crossowy,gdzie to bylo ?? a w kocku 😜

Opublikowano
14 godzin temu, Ulman napisał:

Zdwojony atak to ty masz ale schizofrenii i zidiocenia. Lasery i światła? Może po pijaku straciłeś orientację i na dyskotece się znalazles? 

znowu polsat mnie oszukał ...... 

12 godzin temu, hubertuss napisał:

To się Morawieckiego pytaj. Morawiecki jedzie na te wszystkie szczyty na wszystko się zgadza a ty pytasz mnie czemu.

a kto głosuje ? 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, jarecki napisał:

sory , ale mi jakoś bliżęj  do słów ministra niż do słów lewackich idzcie i się  bzykajcie .  a po drugie to raczej szkoła nie ma wpływu aż tak dużego na wychowanie .

Ale idźcie i się bzykajcie młodzież coraz częściej praktykuje bez względu na światopogląd. Myślisz, że tym prawicowym to się nie chce?

10 godzin temu, MonteChristo napisał:

W jakim sensie Adrian trol, nei powiedział bym, wesołe tańce na 1 września, mogli zrobić tańce na pogrzebie Adamowicza

No jak to w jakim sensie co wyjdzie coś powie to kabaret z tego wychodzi. Śmiali się kiedyś z wpadek Komorowskiego. A Duda równie chętnie plecie bzdury z których śmiać się tylko można. Ostatnio twierdził, że się nie zgadza na porozumienie wschodu z zachodem w sprawie uchodźców i znowu się ośmieszył. Bo uchodźcy zniknęli a on co ma teraz powiedzieć, że się nie zgadza i mają wrócić?

9 godzin temu, Roman176 napisał:

znowu polsat mnie oszukał ...... 

a kto głosuje ? 

No ja na Morawieckiego na pewno nie głosuje i nie głosowałem. Tak jak nigdy nie głosowałem na pis.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał:

Ale idźcie i się bzykajcie młodzież coraz częściej praktykuje bez względu na światopogląd. Myślisz, że tym prawicowym to się nie chce?

mysle żę prawicowe są bardziej subtelne .

Opublikowano (edytowane)

Oj jak mi ojciec opowiadał co jedne znajomy prawicowy za młodu wyprawiał to ci powiem, że z subtelnością to nie wiele miało wspólnego. Zapewniam cię, że na to nie ma prawicowy lewicowy. To jest biologia a ta nie rozróżnia światopoglądu. Zresztą co tu dużo szukać. Wystarczy poczytać wspomnienia Kory o Terleckim, który miał pseudo pies.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Jak to tu napisano - ten co klęczy pod figurą diabła ma za skórą. To nie jest kwestia przynależności a krwi i temperamentu. Morawieckiego nie dopuścili albowiem była to dyskusja w rodzaju zebrania sztabu kryzysowego i dotyczyła wspólnej linii postępowania z problemem. Poza tym jak był taki dzielny i nawet europejskich służb nie zaprosił a niedaleko Frankfurtu wczoraj odleciał kolejny Irakijczyk a jego bodaj 7 koleżków złożyło podania o opiekę to znaczy że wcale tak zajebiście sobie nie radzimy. Zresztą na mojej linii śniade typy przesiadają się z busów o rejestracjach BI lub EL do tutejszych osobówek, które wiozą ich za granicę... Mordobicie na granicy to nie jest to na co wygląda. Dobrze by było aby ich wyłapać i gdzieś internować do wyjazdu tylko po to aby zobaczyć co się będzie działo dalej. Zawracania to uzupełnianie agresywnych szeregów. Oni teraz dostali miasteczko na hali to morale mają większe...

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jarecki napisał:

mysle żę prawicowe są bardziej subtelne .

jak kradna to po kryjomu 😛

https://www.onet.pl/informacje/onetpoznan/krotoszyn-radny-pis-uciekl-przez-obore-na-widok-policji-mial-krasc-paliwo/yelc0kh,79cfc278

wykonczyli gowina- gumowy kregoslup nie pomogl.

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/jaroslaw-gowin-w-szpitalu-depresja

jakie prawicowe ?? niedlugo na prawicy to tylko kryptogeje zostana.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/badanie-cbos-spada-religijnosc-w-polsce-najbardziej-wsrod-najmlodszych/f99gx5y,79cfc278

Edytowane przez jacus
Opublikowano
3 minuty temu, DTaras napisał:

Morawieckiego nie dopuścili albowiem była to dyskusja w rodzaju zebrania sztabu kryzysowego i dotyczyła wspólnej linii postępowania z problemem

Ciekawe podejście,to tak jakby paliło się gospodarstwo ,zbierają się strażacy ,sąsiedzi by uradzić jak ugasić pożar a najważniejszy zainteresowany ,właściciel gospodarstwa stoi z boku ,nie dopuszczony do głosu.

Opublikowano
witejus napisał:

3 minuty temu, DTaras napisał:

Morawieckiego nie dopuścili albowiem była to dyskusja w rodzaju zebrania sztabu kryzysowego i dotyczyła wspólnej linii postępowania z problemem

Ciekawe podejście,to tak jakby paliło się gospodarstwo ,zbierają się strażacy ,sąsiedzi by uradzić jak ugasić pożar a najważniejszy zainteresowany ,właściciel gospodarstwa stoi z boku ,nie dopuszczony do głosu.

No jak Ci wjedzie czerwony sprzęt na podwórko to nic do gadania nie masz.. Dobrze trafiłeś.

Poza tym Morawiecki robi tournee bo mu Niemcy i Francuzy podpierdzielili sukces. Jak był czas wydzwaniać do Putina to widać gościa nie było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v