Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
PRZMAS19821982 napisał:

6 godzin temu, Ulman napisał:

🤣Wykształceni pracują głową i rekami robotników a nie swoimi. Pisałem ci to setki razy a ty dalej swoje

To jaka ty pracę wykonujesz? 

Agent prowokator

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Próbuję prowokować do myślenia ale to niezbyt łatwe gdy  się trafi na imbecyla. 

Już starożytni Grecy coś tam o Syzyfie pisali.

3 minuty temu, hubertuss napisał:

Widać jeszcze mu krużganku oświaty nie donieśli. I nie wie, że ban nie jest za tort a za znak na nim. Widać, że jest niedoukiem i jeszcze się tym chwali.

Krużganek jest na osobnym i nie pasował do tego zielonego trawnika.

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, Ulman napisał:

Żona i dzieciaki też muszą być niezłe pogięte ze taki tort zamówiły. Tak patologia rodzi kolejną patologię. 

Patrząc po nosie Robsona to gdzieś w rodowodzie jarmułka się przewinęła, oczywiście wcześniej niż kontakt z którąś z dużych naczelnych (czoło i łuki brwiowe).

2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Ten pejsbuk to teraz standard życiowy 

Dla nacjonała jarmułkowy produkt aby nie jest alergogenny?

Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał:

No i jeszcze tego pejsbuka używają.

I mają pretensje ze ich banują. Po co  użytkują to żydowskie narzędzie? Toż to hańba dla narodowca żeby takie rzeczy robić. 

• Like 1
Opublikowano
Dariowola napisał:

2 godziny temu, DTaras napisał:

Eeee chłopaku, każdy specjalista kosztuje.

No tak ale żeby śmieciami się posługiwać 🤣

Brak szacunku z Ciebie wychodzi a przecież o najstarszym zawodzie świata mowa. Natomiast gdyby odwrócić sytuację i nazwać każdą niezaszczepioną w okolicy Twoim sposobem? Co wtedy?

Denwer napisał:

Ty to jednak łoś jesteś. Nikt nie neguje kontroli i wojska nad granicą. Jest problem z odcięciem regionów oraz postępowaniem z tymi ludźmi. Ale Tobie bardziej pasuje do wyklejanki prosty przekaz do własnych celów. Co nie?

Roman176 napisał:

jak się cieszyłem ze repolonizują wódkę

Noooo fakycznie. Ciekawe czy zaczną znów z żyta robić. A może teraz będzie lepiej baniak poniewierać?

Opublikowano
4 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

To jaka ty pracę wykonujesz? 

wielka niewiadoma .. ale on pracuje umysłowo za ciecia parkingowego umysł w gotowości zeby wydać resztę i pilnowanie aut przed złodziejami 

Opublikowano
agromatik napisał:

27 minut temu, Ulman napisał:

Żona i dzieciaki też muszą być niezłe pogięte ze taki tort zamówiły. Tak patologia rodzi kolejną patologię. 

Patrząc po nosie Robsona to gdzieś w rodowodzie jarmułka się przewinęła, oczywiście wcześniej niż kontakt z którąś z dużych naczelnych (czoło i łuki brwiowe).

2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Ten pejsbuk to teraz standard życiowy 

Dla nacjonała jarmułkowy produkt aby nie jest alergogenny?

I właśnie dumą od swych naczelnych na świat emanuje....

Opublikowano
2 godziny temu, Rogas71 napisał:

Agent prowokator

sugerujesz TROLL 🙄

13 minut temu, DTaras napisał:

Noooo fakycznie. Ciekawe czy zaczną znów z żyta robić. A może teraz będzie lepiej baniak poniewierać?

jak umiesz robić dobry to te drugie ... bd dobre zyta jest robiony absolwent  bols ito 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Widać jeszcze mu krużganku oświaty nie donieśli. I nie wie, że ban nie jest za tort a za znak na nim. Widać, że jest niedoukiem i jeszcze się tym chwali.

widać ze taki nie światowy jesteś ... ostatnio po tej niby awarii  wyszło na jaw przez taką panią ze fb ma celowe algorytmy do mieszania i prowokowania ludzi ... wszczynania niepotrzebnych awantur kłótni  przykład ci oburzeni czyli zdjęcia zablokowane ty druga strona komentuje czyli darmowa reklama 

Opublikowano
11 minut temu, Roman176 napisał:

wielka niewiadoma .. ale on pracuje umysłowo za ciecia parkingowego umysł w gotowości zeby wydać resztę i pilnowanie aut przed złodziejami 

Riposta idealnie pasująca do osobnika który nie ma argumentów bo nie zrozumiał co czyta albo mu sie wydaje. Masz te dane o bezrobociu najlepiej wykształconych czy dalej ci sie wydaje?

Opublikowano
Roman176 napisał:

2 godziny temu, Rogas71 napisał:

Agent prowokator

sugerujesz TROLL 🙄

13 minut temu, DTaras napisał:

jak umiesz robić dobry to te drugie ... bd dobre zyta jest robiony absolwent  bols ito 

Nie wiem. Na mnie z kkurydzy działa tak samo - łach z repolonizacji.

Opublikowano
16 minut temu, Roman176 napisał:

widać ze taki nie światowy jesteś ... ostatnio po tej niby awarii  wyszło na jaw przez taką panią ze fb ma celowe algorytmy do mieszania i prowokowania ludzi ... wszczynania niepotrzebnych awantur kłótni  przykład ci oburzeni czyli zdjęcia zablokowane ty druga strona komentuje czyli darmowa reklama 

Jak by tam nie było celowo nie celowo. Narodowiec nie powinien korzystać z żydowskiego narzędzia jakim jest pejsbuk.

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał:

Riposta idealnie pasująca do osobnika który nie ma argumentów bo nie zrozumiał co czyta albo mu sie wydaje. Masz te dane o bezrobociu najlepiej wykształconych czy dalej ci sie wydaje?

jak jesteś taki mądry to mogłeś odp na moje pytania 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v