Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

fabryki yary rzeczywiscie wstrzymaly produkcje-ktore ,jaka i gdzie-nie dopytywalem , 

od paru lat drewna brakuje -okoliczne masarnie kupuja na slowacji i ukrainie.

drzewo jest sprzedawane  na aukcja-kto da wiecej, z ikea malo kto wygrywa ,kto zaplaci wiecej ten moze za granice wywiezc,

szwed ???kurna tak siebie oklamujcie 😛.

romus w czecha byla prywatyzacja-o kuponowce nie slyszales ??

Edytowane przez jacus
Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

A jak cię nazwać jak ty zdania poprawnie napisać nie potrafisz. Nie dość że głupoty to jeszcze z błędami 

dzieci + komputer ... no jedno już wyrosło spierdolony całkowicie edytor nie umie tego zrobić  ......

25 minut temu, jacus napisał:

fabryki yary rzeczywiscie wstrzymaly produkcje-ktore ,jaka i gdzie-nie dopytywalem , 

nie tylko oni ....  dlatego na tym forum niektórym bardzo brakuje inteligencji   dlaczego bardzo bo to w Internecie 

Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał:

romus w czecha byla prywatyzacja-o kuponowce nie slyszales ??

słyszałem jak jsw czyli .....

Przed chwilą, Ulman napisał:

Taa, i może to jeszcze wina Tuska 🤣

nie no pisu niebd ci pracy odbierał 

8 minut temu, jacus napisał:

razem z niejakim sobieskim czestochowy bronil przed mnichami 🤣.

to niemiec z dziada pradziada 😂

opowiadaj o zdradzie górala ;Zapomniana zdrada górali

Opublikowano
3 godziny temu, nie napisał:

minęło już ponad 30 lat, dlaczego nikt nie zrobi porządku? dlaczego wojskowym odpowiada taki burdel? bo komuś on dobrze służy, ktoś na tym dobrze zarabia (tak samo jest w wielu dziedzinach np. służba zdrowia czy szkolnictwo wyższe - tutaj mógłbym dużo napisać)

jak zwykle zero konkretów, wciąż tylko bełkot zasłyszany w tvn, onet, itp

pełnomocniczka rodziny zmarłej mec. Jolanta Budzowska.

- Jestem daleka od sformułowania, że śmierć tej pacjentki to prosta konsekwencja wyroku Trybunału Konstytucyjnego. Sformułowanie 'konsekwencja' oznacza zależność przyczynowo-skutkową, czyli gdyby nie wyrok, to pacjentka by nie zmarła. O takim związku nie możemy tutaj mówić - powiedziała w rozmowie z Interią.

ale nie przeszkodziło to hienom wyjść na ulice i próbować, kolejną już tragedię, wykorzystać do  swoich, podłych celów politycznych

3 godziny temu, jarecki napisał:

ja jestem daleki od takich ocen czy to wina wyroku TK , i przed wyrokiem TK różne sytuacje się zdarzały . 

Szkoda klawiatury chłopaki 

Opublikowano (edytowane)

Masz racje szkoda klawiatury na te brednie co ci dwaj wypisują. Zmarła pisała do matki sms y i w nich pisała co jest grane. Ale oczadzone propagandą pisu trole i tak wiedzą lepiej co tam się działo. Jak @Agrest on zawsze wmawia, że wie lepiej nawet jak nie było go gdzieś to i tak wie lepiej. Tak samo jak ci dwaj. Nie byli tam nie czytali tej korespondencji ale i tak wiedzą lepiej. Bo pis im powiedział.

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

Czechy niemieli Tuska i prywatyzacji tam są pgr a lewica na nich się podaje jesteś tepy racyl jesteś tepy 

Ale z tymi Czechami to nie racyl wklejał. Człowieku sam pokazujesz, że większe farmazony jak ty to tu mało kto umie pisać.

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

@hubertuss  to nie człowiek to stan umysłu

No cóż każdy umysł ma inny. Każdy sam swoimi tekstami pokazuje jaki ma. I ty też pokazujesz. Co ja pokazałem wyżej.

@Agrest daj se spokój twoich dyrdymałów i tak nikt nie czyta. Chcesz udowadniać, że ty wiesz lepiej niż człowiek będący uczestnikiem danej sytuacji i znający ludzi biorących w niej udział to udowadniaj se dalej. W końcu to ty się ośmieszasz, udając, że wiesz lepiej niż uczestnicy zdarzenia.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Aleś  płytki 🤦‍♂️

I najgorsze że oślizgły.

Nic nie zrozumiesz przez butę i zadufanie.

Opublikowano (edytowane)

czytałem nieco temat ale tu macie jakieś personalne przepychanki i nie warto się odnosić do czegokolwiek to poczytałem wiadomości Google i tak mi się skojarzyło

-dla świń taplanie się w cuchnącym bagnie jest zwyczajną codzienną toaletą
kimże jest istota dla której nazwanie publiczne kogoś kretynem jest przejawem ...grzeczności?

https://www.onet.pl/informacje/onetkrakow/ryszard-terlecki-nazwal-kobiete-kretynka-polityk-zabral-glos-po-skandalu/06q4qx4,79cfc278

nigdy tego osobnika nie lubiłem a teraz dowiedziałem się dlaczego

PS
o ileż mniej trzeba standardy Kultury przekroczyć aby zmieszać kogoś z łajnem bez schodzenia do jego poziomu czego wpis powyższy może być przykładem ;)

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano

A co to za dyskusja z prawicowym żołnierzykiem PIS 😄 pewnie zbiera sie na czwartek na marsz miernoty 🤣

Opublikowano
racyl napisał:

A co to za dyskusja z prawicowym żołnierzykiem PIS 😄 pewnie zbiera sie na czwartek na marsz miernoty 🤣

Wolałbys pewnie parade sodomitow albo 1 maja

płakać się chce jak cie czytam racyl.

Opublikowano

albo jakas procesje-w sumie taka procesja czym rozni sie od parady milosci tu i tam faceci w 😂sukienkach paraduja, do tego prawie sami homoseksualisci na czele ida..

roman na marszu niepodleglosci ?? dziadek by wzial pasa z napisem "gott mit uns" i mu to wybil z glowy.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, akooo napisał:

Wolałbys pewnie parade sodomitow albo 1 maja

płakać się chce jak cie czytam racyl.

Parady środowisk LGBT powracają na ulice polskich miast. Ogłoszono datę  kolejnego Marszu Równości - Niezależna

Idź lepiej i się pomódl za tych ludzi co zamarzają i umierają z głodu  przy granicy polsko białoruskiej

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v