Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, racyl napisał:

Jakbyś nie wiedział to tak wygląda prawdziwa baba 🤣 a Ty pewnie jak czarnuchy wolisz nieletnie🤣 😄

Jak  ty  lubisz  takie  ,,baby,  czy tam  ,,babony,,  to  spoko   twój gust  😂🤣 mało  atrakcyjne  🤣😂 te woje  ,,prawdziwe  baby,, 😂  moje  najszczersze  kondolencje ;)

139523337_3983005771733221_4665320221777

1 godzinę temu, marulekk napisał:

Czyli w twoim przypadku w przenośni można powiedzieć że Tusk nasłał mróz ale Duda ochronił twoje gospodarstwo przed germanizacją 🤣

tusk  nic  nie  może   no  tylko  ;

140002723_465221604490109_31227334395170

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

IMG_20210119_083218.jpg

Typowy  wyborca  antyPiS

140421407_1379295515754226_8156248629356

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Podaj te statystyki w odniesieniu do stu. Populacja księży, aktorów i inych jest różna. Statystyka o dupę rozbić. Mirro - w łóżku albo kobieta albo giwera. Ta akurat fajna z du**. Trochu byłoby żal zastrzelić - tyle jeszcze przed nią stosunków..

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Jak  ty  lubisz  takie  ,,baby,  czy tam  ,,babony,,  to  spoko   twój gust  😂🤣 mało  atrakcyjne  🤣😂 te woje  ,,prawdziwe  baby,, 😂  moje  najszczersze  kondolencje ;).

Jakby nie patrzeć to Ty jesteś starszy i ta pani suskiego do twojego przedziału wiekowego sie zalicza. pewnie coś takiego masz na codzień a pomarzyć to sobie może o 20 😄

Opublikowano
4 godziny temu, Denwer napisał:

,,Pan  Prezydent,,  uratował  moją  kiszonkę  z kukurydzy  od  zamarznięcia   widzisz  jaki  pomocny ;)

Potwierdzam to działa, też przykrywam banerem wyborczym pis-u odpady z piekarni przed wronami. Mucha nie siada!

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

Jakby nie patrzeć to Ty jesteś starszy i ta pani suskiego do twojego przedziału wiekowego sie zalicza. pewnie coś takiego masz na codzień a pomarzyć to sobie może o 20 😄

Ja  starszy  hehehe  dobre  😂🤣.  Ja  młodszy  od  ciebie  jestem    bo  rocznik 1990😎.  Także  te  stare   babcie   zostaw  dla  siebie   jak  ci  się  tak  podobają  te  ,,prawdziwe  baby,,😂😂

5b7d728112c79_p.jpg?1534954248

Opublikowano

To chyba nie tak. Wiadomo że muchę do gówna ciągnie. Skoro tu nie siada to wszystko ok.

A propos, w jakiej to partii jest Mucha bo nie pomnę?🤪

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Chyba  w  PO  ;)  czy  tam  KO 

Opublikowano

2 minuty temu, Agrest napisał:

Mucha domowa jest owadem kosmopolitycznym. Pierwotnie występowała w umiarkowanej strefie klimatycznej. Została przeniesiona przez człowieka również na obszary tropikalne (w 1780 roku na pokładzie okrętu kpt. Arthura Phillipa wraz z grupą skazańców i brytyjskimi owcami dotarł do Australii w pobliże dzisiejszego Sydney)                       Za Wikipedią

Opublikowano
2 godziny temu, marulekk napisał:

Czyli w twoim przypadku w przenośni można powiedzieć że Tusk nasłał mróz ale Duda ochronił twoje gospodarstwo przed germanizacją 🤣

Ciekawe czy pod wpływem Pana Prezydenta zakiśnie, czy zgnije mu ta pryzma?

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Podaj te statystyki w odniesieniu do stu. Populacja księży, aktorów i inych jest różna. Statystyka o d*pę rozbić. Mirro - w łóżku albo kobieta albo giwera. Ta akurat fajna z du**. Trochu byłoby żal zastrzelić - tyle jeszcze przed nią stosunków..

tam jest napisane odsetek wystepowania w odniesieniu do grup zawodowych a wiec jaki jest procent w danym zawodzie 

Opublikowano

Rozumieć Górniki godzą się by zamknąć Kopalnie za odprawę po 120 tyś .

Likwidacja górnictwa według związkowców. Projekt trafił do rządu

Górnicze związku zawodowe przesłały do Ministerstwa Aktywów własną wersję umowy dotyczącej transformacji górnictwa. Chcą powołania Śląskiego Funduszu Rozwoju, inwestycji w nowoczesne technologie węglowe oraz osłon socjalnych dla zwalnianych górników, w tym odpraw w wysokości 120 tys. zł. Bez zmian pozostała kwestia terminów likwidacji kopalń.

Związkowcy ze Śląska przygotowali projektu umowy społecznej transformacji górnictwa. Dokument 18 stycznia trafił do przedstawicieli rządu

Chcą powołania Śląskiego Funduszu Rozwoju, którego celem będzie odbudowa potencjału gospodarczego Górnego Śląska i Zagłębia Dąbrowskiego

Projekt odnosi się również do kwestii osłon socjalnych. To m.in. urlopy górnicze, jednorazowe odprawy dla górników likwidowanych kopalń w wysokości 120 tys. zł

Jak już zamkną Kopalnie to i reszta padnie już szybko .

Opublikowano

tak sobie poczytałem ...(bo śnieg pada, mróz i trochę czasu..)
i ten Suski chyba siebie bardzo przecenia jakoby był personą godną zaangażowania - było nie było - sprawnych technologicznie czyli zdecydowanie mądrzejszych ludzi od przeciętnej większości z Nim włącznie bo nikt mądry nie zakłada kont na pospólnych portalach i to prywatnych ... dobra - to temat na odrębny wpis
Przeceniasz się mały zwierzaczku polityczny wierząc iż akurat Ty jesteś obiektem zainteresowania jakichkolwiek poważnych służb.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26700105,suski-twierdzi-ze-wlam-na-jego-twittera-to-element-wojny-hybrydowej.html

a swoją drogą to sądziłem że te fotki to fotomontaż ale sama zainteresowana przyznaje że ... w artykule reszta

daj baranom technologię to jedna sobie fotek dwuznacznych narobi na urządzeniu na stałe wpiętym do sieci a drugi uzna się za kogoś godnego uwagi.
pajace

• Haha 1
Opublikowano

https://www.facebook.com/photo?fbid=191781206011696&set=a.164360475420436

Powtarza się rok 1937 tak robili z Żydami zabraniali do Restauracji kina i typ .

Niemcy zapowiadają utworzenie obozów dla osób łamiących kwarantannę. Powtórka akcji „Żydzi roznoszą tyfus .

We wtorek (19.01.2021) ma odbyć się spotkanie niemieckich władz federalnych i landowych w sprawie wydłużenia i zaostrzenia lockdownu jako metody walki z nową mutacją koronawirusa wykrytą w Wielkiej Brytanii. Jednym z proponowanych rozwiązań jest wprowadzenie godziny policyjnej w całym kraju oraz nakaz noszenia maseczek ochronnych FFP2. Takie rozwiązania wdrożyła już Bawaria.

Pojawił się także pomysł tworzenia obozów dla osób łamiących warunki kwarantanny. Według raportu „Welt am Sontag” w Badenii-Wirtembergii osoby te mają być przetrzymywane w dwóch klinikach, które jako miejsca izolacji są stale monitorowane przez służby bezpieczeństwa. Szlezwik-Holsztyn zamierza przetrzymywać osoby łamiące kwarantannę na terenie ośrodka dla nieletnich Moltsfelde. W Saksonii budowany jest obecnie „obiekt noclegowy”, który będzie wykorzystywany do takich celów. W Brandenburgii osoby łamiące kwarantannę mają trafiać do ośrodka dla uchodźców.

https://wprawo.pl/niemcy-zapowiadaja-utworzenie-obozow-dla-osob-lamiacych-kwarantanne-powtorka-akcji-zydzi-roznosza-tyfus/?fbclid=IwAR3XSgO3ZaSFpWTyMcQxkQWpFoONPL2WcmR4CxzJh0gKZ4erddT6eNX_xr0

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

"segregacja sanitarna" (z linka od @galan99-a) - termin który zwrócił moją uwagę i warto by go zapamiętać

,a, mam na  myśli ten drugi link bo facebooka blokuję i nie ma dostępu nic z tego portalu do moich komputerów a co za tym idzie to i ja nie mam dostępu do wątpliwej wartości towarzystwa jakie się tam panoszy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

galan - mają odwagę. W zeszłym roku nasi tego nie mieli jak LOT woził do domu. Nie mniej jest to dla osób szczających na kwarantannę toteż lepiej umocowane prawnie niż nasz cały Sanepid.

Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

Ja  starszy  hehehe  dobre  😂🤣.  Ja  młodszy  od  ciebie  jestem    bo  rocznik 1990😎.  Także  te  stare   babcie   zostaw  dla  siebie   jak  ci  się  tak  podobają  te  ,,prawdziwe  baby,,😂😂

Na którym koncie ?🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v