Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Jeśli łada nie ruska to oznacza że Galanowi już kompletnie padło na dekiel.

oooojjjj....

Opublikowano
14 minut temu, galan99 napisał:

Bo Polskiego nic nie ma i nie będzie jeszcze zabronią opalać domy drzewem i węglem tylko gazem i na prądem .

Pewnie że nic nie będzie jak będą rozdawać kasę gołodupcom i niezaradnym życiowo 😂

Jaka jest korzyść dla państwa z rozdawania 500+, 13-tki, 14-tki itp ?

przeżrą i wysrają a jak nic nie było tak nie będzie

Opublikowano

Koreańskie marki lepsze od niemieckich

Organizacja J.D. Power przeprowadziła badanie zadowolenia wśród niemieckich kierowców nowych aut. Wyniki mogą zaskakiwać. Na czele znalazły się dwie koreańskie marki, a pierwsza niemiecka uplasowała się dopiero na ósmej pozycji.

https://www.autocentrum.pl/newsy/koreanskie-marki-lepsze-od-niemieckich/

Polska co ma złomy z zachodu 10 letnie w 90 % na drogach Polski .

Opublikowano

Galan, czy ty możesz się określic o co ci chodzi? Ja mam wrazenie że ty jesteś niezrównoważony intelektualnie i emocjonalnie . Coś skopiujesz , wkleisz i potem sam nie wiesz o co ci chodziło. Bełkoczesz coś jak pijany Roman bez żadnego sensu ani celu

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Galan, czy ty możesz się określic o co ci chodzi? Ja mam wrazenie że ty jesteś niezrównoważony intelektualnie i emocjonalnie . Coś skopiujesz , wkleisz i potem sam nie wiesz o co ci chodziło. Bełkoczesz coś jak pijany Roman bez żadnego sensu ani celu

czasami centrala nie wszystko wyjaśni i tak wychodzi....

Opublikowano
6 godzin temu, Denwer napisał:

A to  ciekwe  że  w zeszłym roku  w warszawie   PiS  odsunął  dyrektora  w szpitalu  mianowanego  przez  czajkowskiego  i  wprowadził  komisarza   bo  nie  radził  sobie  czajkowskiego dyrektor  z sytuacją  związaną  z Covid.

Szpitale  w  większości  podlegają  pod  samorządy 

No  i  piętrowe  łóżka  powstawiać   co  by  pomieścić  wszystkich  :D  :P  :D  :D   Już  teraz  brakuje  miejsc   a co dopiero  jak by  połowę  zlikwidować   :D  :D  

Tak nie radził sobie bo nie miał za co. W tym samym czasie inny szpital organizowany przez rząd płacił pielęgniarce po 100 zł za godzinę. Jak się zmienił dyrektor to rząd dosypał forsy i cwaniaki.

Tak szpitale podlegają pod samorządy a za leczenie płaci rząd. Dokładnie NFZ i płaci w teorii bo często bardzo mocno się ociąga z tym płaceniem. Lub wcale nie płaci. Dlatego szpitale toną w długach.

Teraz w szpitalach za wyjątkiem kowidowych brakuje bardziej ludzi niż miejsc. Same łózko nawet piętrowe nikogo nie wyleczy tak jak sam budynek.

Opublikowano

Były kandydat PiS na wójta z zarzutami usiłowania zabójstwa z użyciem broni palnej:
„Na jedną z posesji w Masłomiącej w gminie Michałowice w Małopolsce przyszedł mężczyzna. W trakcie rozmowy z gospodarzem doszło do awantury. 59-latek postrzelił gospodarza z broni czarnoprochowej. Ranny mężczyzna został przetransportowany śmigłowcem do szpitala. Pokrzywdzony przeżył”

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, stoi i tekst „wyborcza.pl KRAKÓW brejzakancelaria prokuratura Były kandydat PiS na wójta z zarzutami usiłowania zabójstwa z użyciem broni palnej Paweł Figurski 21 października 2021 13:47 Ć Sprawiedliwość Prawo Sprawiedliwość Prawo Prawo Uiwość Prawu1 śĆ Sprawiedliwość Prawo S 10 Sprawiedli ...wość Pra Sprawiedli Pra edliwość Prawo Spra liwość P Pr Sprawie śĆ Spr edli ŚÍ ra 1”

Opublikowano (edytowane)

A komu rozdawać te zasiłki i niby za co ? za pierdzenie w fotel 😂

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „z cyklu; Suweren ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie. Ps Parodia Satyra Mając rosyjskie korzenie, rodzinę W aparacie PZPR, od małego otoczony SB-kami, ACAK nie śmiałbym wyzywać Polaków od zdrajców, komuchów, gorszego sortu, itp. I Komuch Rzeczpospolitej Polskiej”

Edytowane przez racyl
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v