Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał:

ale ona z kieleckiego i roman ja odwiedza raz w roku 😛.

no i roman jest z 87 roku-dziecko czarnobyla

Czarnobyla bardziej ty ja siedziałem bezpieczny wodach płodowych 

46 minut temu, jacus napisał:

ale ona z kieleckiego i roman ja odwiedza raz w roku 😛.

nie jest z kieleckiego 

46 minut temu, jacus napisał:

sprawdz raport nik-u na przyklad i zobacz jak setki miliardow nowego dlugu ukrywa sie po roznych instytucjach.

to by zadziała mechanizm zadłużeniowy 

Opublikowano

sam pisales ze zona z kieleckiego .

wiesz ze promeniowanie bardziej dziala na mlode organizmy ??

wlasnie temu je poukrywano -banas o tym niedawno raport przedstawil , 300 miliardow dali do roznych funduszy, bankow zeby ominac mechanizm...

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

sam pisales ze zona z kieleckiego .

nie zona tylko ma tam rodzinę 

2 minuty temu, jacus napisał:

wiesz ze promeniowanie bardziej dziala na mlode organizmy ??

ale to wy chorujecie bardziej na raka itp 

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Roman176 napisał:

to by zadziała mechanizm zadłużeniowy 

Po to się ukrywa żeby ten mechanizm zadziałać nie mógł geniuszu.

Skąd wiesz że my bardziej chorujemy? Znowu zmyslasz i kłamiesz? Poprawia ci się od tego samoocena?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

a dziwne bo ON  z bioestrami jest tanszy od tego bez bioestrów .

9 minut temu, mirro napisał:

Kuźwa wczoraj na badaniach wyszło mi cholesterolu 300 to z tym masłem chyba nie będę szalał.😂

za spokojny tryb życia widocznie prowadzisz , moze na painboll sie Wybierz 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

500+ już nie wystarczy

Zawsze  mogą  pójść  na  szczaw  i  mirabelki  

246390193_418893866265839_70105116072918

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

Tam się wlewa ekologicznego oleju palmowego z upraw po spaleniu lasów równikowych, a  nie rzepakowego na pestycydach.

Opublikowano
mirro napisał:

Kuźwa wczoraj na badaniach wyszło mi cholesterolu 300 to z tym masłem chyba nie będę szalał.😂

Eee to Ty szczypior musisz być...

Co byście powiedzieli gdyby tym leśnym Arabom rozesłać SMS, że mogą wyjść z lasu na konkretne przejścia i zostaną wpuszczeni ale zostaną zarejestrowani? Plan Łukaszenki by się zesrał i byłoby co nagłośnić w UE a specjalistów od zarządzania tym tłumem chyba jeszcze mamy...

agromatik napisał:

1 godzinę temu, jarecki napisał:

Tam się wlewa ekologicznego oleju palmowego z upraw po spaleniu lasów równikowych, a  nie rzepakowego na pestycydach.

Nie oleju a estru a z produkcji estru jest jeszcze gliceryna. Nie bój nie bój. Z rzepaku też idzie co można rozkminić po zapachu.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, DTaras napisał:

Co byście powiedzieli gdyby tym leśnym Arabom rozesłać SMS, że mogą wyjść z lasu na konkretne przejścia i zostaną wpuszczeni ale zostaną zarejestrowani? Plan Łukaszenki by się zesrał i byłoby co nagłośnić w UE a specjalistów od zarządzania tym tłumem chyba jeszcze mamy...

No wreszcie jakiś głos rozsądku i przykład że można tanim kosztem ogarnąć temat. 😂 I tak oto @DTaras  użytkownik rolniczego forum, ogarnął działania dywersyjne Białorusi.  Takiego WOT nam trzeba. Szacunek za pomysł.

Skoro nasi odbierali imigrantom telefony, gdie wyłuskiwali seks z koniem, to przecież wiedzą jaki komunikatorami się posługują. Sprawa ułatwiona , bo mamy przecież cyber wojsko i nic nie stoi na przeszkodzie aby tam też zaistniały takie informacje.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał:

nie zona tylko ma tam rodzinę 

ale to wy chorujecie bardziej na raka itp 

tak czy siak jak sporo slazakow wiatr ich z kieleckiego przygnal.

to normalne ze starsi bardziej choruja-za pare lat sam sie o tym przekonasz..

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, DTaras napisał:

.Nie oleju a estru a z produkcji estru jest jeszcze gliceryna. Nie bój nie bój. Z rzepaku też idzie co można rozkminić po zapachu.

A termin "skrót myślowy" to wy towarzyszu znacie? Gliceryna ważna rzecz, przy odpowiednim dawkowaniu kwasu i krzemionki można zapewnić nielubianemu osobnikowi rozrywkę.

Rzepaczane estry idą tylko dlatego, żeby się jakiś sks. nie przyczepił że produkt krajowy nie jest wykorzystywany.

Edytowane przez agromatik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v