Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

wywód pasuje do typowego pisogłupka co krytykuje PO a będzie płacił więcej niż za jej rządów 🤣

Opublikowano

teraz cena paliwa jak za PO z tym że w tej cenie teraz więcej jest podatków niż za PO 😂😂

może wklejać różne porównania że u nas najtaniej ale i tak jest więcej zawarte podatków teraz za PIS niż kiedyś za PO

Opublikowano

https://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/8272514,papiez-franciszek-spotkanie-swiatowych-ruchow-ludowych-film-nagranie.html

Czy mi się zdaje czy to dobra informacja dla frankowiczów

Opublikowano
32 minuty temu, racyl napisał:

teraz cena paliwa jak za PO z tym że w tej cenie teraz więcej jest podatków niż za PO 😂😂

może wklejać różne porównania że u nas najtaniej ale i tak jest więcej zawarte podatków teraz za PIS niż kiedyś za PO

245609434_930137684600045_43378588717983

Opublikowano

jesli kupujesz wal "oryginalny " w 1\3 ceny oryginalnego w innym sklepie to chyba masz swiadomosc ze cos jest nie teges ?? chyba ze jestes wyborcom pis-u wtedy jestes usprawiedliwiony.

kazdemu powtarzam ze w chinach nie robia czesci do ciagnikow-za drogo jest tylko indie pakistan i turcja-dla tych lepszych

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, jacus napisał:

jesli kupujesz wal "oryginalny " w 1\3 ceny oryginalnego w innym sklepie to chyba masz swiadomosc ze cos jest nie teges ??

"Bo kiedy już minie radość z niskiej ceny, to pozostaje gorycz niskiej jakości." 😂 Przynajmniej tak twierdzi poeta.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał:

kazdemu powtarzam ze w chinach nie robia czesci do ciagnikow-za drogo jest tylko indie pakistan i turcja-dla tych lepszych

W Chinach także robią takie marchwiane produkty, ale najczęściej jest to tzw odsort od właściwej produkcji. Przy produkcji oświetlenia led w molochach typu samsung jest klasa A, B, do naprawy i na przemiał. Te do naprawy kupują małe firemki, wymieniają uszkodzoną część i pod marką kan lu.....coś tam sprzedają jako tanie led🤔

4 minuty temu, mirro napisał:

"Bo kiedy już minie radość z niskiej ceny, to pozostaje gorycz niskiej jakości." 

a przypadkiem nie dzielisz się tą radością z mechanikiem😄

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
2 godziny temu, Denwer napisał:

Jak można być takim idiotą i nie widzieć tego że teraz jest więcej podatków w cenie benzyny niż np w 2011 😂?

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Słowa Goebbelsa brzmiÄ jakby były wypowiadane obecnie przez liderów Pis!! #lexTVN #aferyPiS "Dlaczego ta, "demokratyczna" prasa, uzależniona od ośrodków zagranicznych, nie dostrzega, jak wspaniale zmieniamy kraj? Dlaczego nie potrafi dostrzec, jak wiele dają programy socjalne.. jak przywracamy moralność po bałaganie stworzonym przez poprzedników?" Goebbels, 7.02.1934 r.”

Opublikowano

Racyl ja odbiegnę od tematu.

Czemu już któraś wrzuta jest w tęczowej ramce? To przypadek czy polityka portalu z którego czerpiesz?

To już k**wa nie jest śmieszne.

Każdy serial obowiązkowo musi ukazywać życie homoseksualistów. W każdym filmie zatrudniony musi być aktor homoseksualny. I musi to być rozgłoszone na cały świat. 

Wśród celebrytów homoseksualizm stał się modny a wręcz stał się sposobem na lans i zarabianie pieniędzy. Pewnie nie jeden nawet jak jest hetero to dla poklasku ogłosi że jest homo

Guzik mnie czyje łóżko obchodzi , ale tak nachalne lobbowanie mnie drażni. 

Kolejna kwestia to obecnie lansowana moda na weganizm. 

Opublikowano
mirro napisał:

W większości przypadków sam jestem tym mechanikiem. Czyli wkurwienie sie potęguje tylko.😂

Tylko, że nie pokazali najważniejszego - jak robią surówkę? Reszta procesu niczym nie odbiega od normalnej produkcji. Tylko roboty nie robią. Zresztą tak samo robi się regenerację.

Opublikowano
21 minut temu, Agrest napisał:

Każdy serial obowiązkowo musi ukazywać życie homoseksualistów. W każdym filmie zatrudniony musi być aktor homoseksualny. I musi to być rozgłoszone na cały świat. 

uGzik mnie czyje łóżko obchodzi , ale tak nachalne lobbowanie mnie drażni. 

Generalnie jestem mega tolerancyjny. Naprawdę nic mi nie przeszkadza niczyja orientacja, kolor skóry, wyznanie itd, dopóki ktoś nie krzywdzi drugiej osoby. Kiedyś córka przyprowadzi dziewczynę zamiast chłopaka? No i dobrze, byleby były szczęśliwe w życiu. No i tu pojawia się to "ale". Te wpychanie na siłę wszędzie w filmach gejów, czarnych, kobiet itd jest mega denerwujące. Ostatnio był jakiś artykuł o komiksie o synie Supermena, który oczywiście jest gejem. Na jakichś trailerowych rysunkach jest co? A no jak się całuje ze swoim chłopakiem. Inny serial - jakiś motyw służb specjalnych - szef policji - kobieta, szef antyterrorystów - kobieta, osoba idą a pierwsza z tarczą - no oczywiście kobieta. Aż dziwne, że żadna nie była czarnoskóra. Itd itp.

Opublikowano

No właśnie ja staję okoniem jak coś jest na siłę mi wciskane.

Dlatego tak niepodatny jestem na reklamę i nową jakaś ekstrawagandzką modę.

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Racyl ja odbiegnę od tematu.

Czemu już któraś wrzuta jest w tęczowej ramce? To przypadek czy polityka portalu z którego czerpiesz?

Wśród celebrytów homoseksualizm stał się modny a wręcz stał się sposobem na lans i zarabianie pieniędzy. Pewnie nie jeden nawet jak jest hetero to dla poklasku ogłosi że jest homo

Guzik mnie czyje łóżko obchodzi , ale tak nachalne lobbowanie mnie drażni. 

Nawet nie zauważyłem że tam jakaś tęcza jest, nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia.

Może czas się zastanowić nad sobą  jak wszędzie widzisz tęcze 😁.

Ciebie ani mnie żaden z tęczą nie sprowadzi na swoją drogę życiową więc nie wiem po co takie cyrki odstawiasz. to tak jakby krzyż w każdym pomieszczeniu lobbował za chrześcijaństwem

Opublikowano

skad wiesz ze go nie sprowadzi ??🤣 zawsze sie smieje z takich ze jesli tecza zawsze kojarzy im sie z seksem to cos jest na rzeczy. po ostatniej burzy byly az 3 we fragmentach az dziw ze potem ze swoja stara a nie z kolega😭.

najsmieszniejsze jest to ze podobno sa dwie tecze-jedan ma inne kolory niz druga , agrest jak odrozniasz jedna od drugiej ?? bo ja ni  wuja.

Opublikowano
58 minut temu, daron64 napisał:

Inny serial - jakiś motyw służb specjalnych - szef policji - kobieta, szef antyterrorystów - kobieta, osoba idą a pierwsza z tarczą - no oczywiście kobieta. Aż dziwne, że żadna nie była czarnoskóra. Itd itp.

To ja też w tym temacie.😂

1398855162_hryzkj_600.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v